MILKY!

Har du någonsin fått kännslan av att du går om kring och bär på en hundra kilo tung sten på ryggen?
Inte jag heller.
Men däremot en tusen kilo klump som vägrar dunsta!
  Allt är verkligen emot mig just nu, verkligen allt!
Kommer ingenstans med körningen, trött hela tiden hela dagen hela tiden. Samtidigt som jullovet är nära känns det förbannat avlägset. Vi/jag har ett X antal saker att "ta i tu med" som det så finnt heter, innan det är dags att besöka assbergssalen sista dagen.
  

   *Styrka för hälsa - prov
   *Nationellt prov, muntiligt i svenska
   *Två stycken CV ska in
   *Religonsprov
   *En fyra sidor lång novell ska in i Litterär gestaltning
   *Inlämning i filosofin
   *Inlämning av ett antal frågor i samhäll


´Finns bara ett ord som kan beskriva denna situationen just nu, MILKY!

stress
enFETblogg

Vad är jag nu?

(Två tjejer ~18 står och väntar på bussen,
tjej 1  ställer sig spikrakt framför den andra)
Tjej 1:
Vad är jag nu?

piggelin


Tjej 2: Va?
Tjej 1: Ja, vad föreställer jag nu?
Tjej 2: Vad snackar du om?

 


Tjej 1: Men säg bara vad jag är!!
Tjej 2 (tyst): En stel människa?
Tjej 1: MEN FÖR HELVETTE!

 


Jag är en piggelin ju!
EN PIGGELIN! Det är kallt ute och jag föreställer
en piggelin!                         
Ska det vara så jävla svårt att se!?
                                                                                       

 

enFETblogg

Pucko

puuuuuuupuuuuuuu(Man ~30 kommer in på apoteket. Han har mössan långt nerdragen
 över öronen och en systembolagetkasse i handen. Han tar en kölapp
för rådgivning och väntar på apoteksbiträdet.)
Biträde
: Hej.
Man: Min fru har värkar.
Biträd (förvirrat): Jaha? Var har hon ont då? Eller vad menar du
förresten?
Man (än mer stressad): Alltså nej, nej. Hon är gravid!
Biträde: Jaha. Men hur långt är det gånget då?
Man: Alltså, vattnet har gått och hon har värkar. Ska hon ta en ipren?
Biträdet: Nej alltså, har det gått så långt så ska ni ta er in till BB så  får hon smärtstillande när ni kommer dit.   
Mannen: Ok! (varpå han lämnar apoteket)   
                                 
enFETblogg

Gudarna lever av halvkokta korvar


Nyduschad, superladdad och nervös som en förstakladdare satt jag bänkad framför tv:n med blicken riktad mot den silvergråa burken. Snart började den, matchen. Matchen som skulle sätta lilla Borås på kartan.
   Nu, såhär i efterhand känns det bara tomt. Som ett barn på julafton satt jag där med alla öppnade paket, julpapper överallt och bara längtade till nästa år. Vad är det egentligen man längtade efter? Elfsborg fick guld, de gulsvarta jublade och champangen sprutade.
   Självklart var spelarna i elfsborg överlyckliga över att ro hem guldet efter 45 år. Styrelsen var naturligtvis nöjda över lagets framgång, de ansåg sig själva vara delaktiga i inköp av spelare, sponsorvärvning med mera. Men vi då? Vi trogna fans som i vått och torrt hejat fram och puschat laget, även i katastrofala uppförsbackar som bara ökat och ökat. Vad får vi egentligen ut av det här?
   Borås Arena hade innan matchen arangerat den största vaktbevakningen av en elfsborgsmatch någonsin. Alla fans som vill träffa sina idoler, krama om dem och säga grattis skulle förbjudas. Ingen från publiken fick på några som helst vilkor springa ut på planen efter slutsignalen. Så de gulsvarta finns snällt stå kvar å vifta med sina halsdukar. Det var några stackare som gjorde ett tappert försök, men innan de visste ordet av det blev de nertryckta i gräset av en orangefärgad snubbe med loggan, SÄKERHETSVAKT.
   Efteråt skulle alla spelarna och tränarna fira på Grand Hotell i Borås. Oxfilé och rödvin, ett dyrt kalas där inte vem som helst var bjuden. Knappast barnfamiljerna med mössor och halsdukar, eller baskerklädda pensionärer som offrat en hel del av pensionen på dyra sittpalattser. De fick troget vända hemmåt.
   Påtal om sittplatser. Den nya Borås Arena, de nyförvärvade proffsen och de nya hoppet om SM-guld gav fansen ny låga. Allt fler började känna suget efter att se matcherna livé. Men hur många hade råd med lyxen? Tvåhundrakronor per person kostar en gul stol i 90 minuter. Detta skulle kosta en småbarnsfamilj med två ungar åttahundra kronor för att se en match! Samtidigt som spelarnas löner är långt över deras prestanda. Nu är inte Elfsborgs sittplatser så mycket dyrare än andra allsvenska lag, så för den delen finns det inget att klaga på, OM det inte hade varit för Anders Svensson, mittfälltare i Elfsborg, hans komentar till varför det i början av säsongen gick så dåligt:
    - Vi kan inte spela bra om vi inte har en publik som stöttar oss. Halvfullt på lektarna, det är pinsamt!
O
m han visste hur många som vill se hans svettiga benmuskler livé, men inte har ekonomi till det. Samtidigt som han tjänar miljoner på sina finter.
   Jo, berättade jag det i inledningen att jag är ett troget fans som köpt biljetter, tröjor och halsdukar för flera hundra. Alltid försvarats lagets heder och kommit med taskiga kommentarer till personer som har den dåliga smaken att heja på IFK. Anders Svensson har alltid vart min stora idol, dels för hans otroliga fotbolsskunnande, men också för hans otroligt attraktiva utseende. Så varför hackar jag ner på SM-vinnarna nu, när det äntligen tagit hem segern?
   Idag hade Borås Tidning skrivit 44 sidor om gårdagens vinst. Journalisterna hyllade spelarna likt gudar. MEN, jag säger det igen, MEN, spelarna och laget hade inte varit någonting, absolut ingeting utan sina trogna fans. Tomma arenor, ingen som köpte halsdukar, aldrig någon som köpte en svettig halvkokt korv i halvtid. Vart skulle pengarna till stjärnan Anders Svensson komma ifrån då? Utan oss vore Elfsborg inget annat än ett korplag på amatörnivå, varför är det ingen som hyllar oss?



elfsborg
enFETblogg

Julen är (snart) här

julen



Julen är snart här, stämmningen ligger på topp efter en timma i Paint, hahaha
enFETblogg

Sparkle like a crazy diamond


Jag vill inte parera för smygreklam, dessutom inte för Gratis smygreklam. Men i detta fallet är det svårt att inte göra ett undantag.
  Lee Stafford, har en rad olika produkter i en serie som verkligen inte gör dig besviken. Uscha, det lät klyshigt, men håret blir silkesmjukt, lätt att kamma ut och så luktar det sommar.. MMMMMM

Lee
enFETblogg

30+ längtar ni?

blää

Clabbes privatfest på kullaberg...  yummi!
enFETblogg

Andetag

Imorse, påväg till skolan med min röda mp3 i öronen. Vägen var skakig och regnet stod som spön i backen. Då, en kille vid namn David ringde in och skickade ett "sångogram" till sin flickvän i radiokanalen P3. Han ville att trubaduren skulle ringa och väcka hans flickvän med en låt som han sjöng för henne på skolans avslutningsfest för ett X antal år sedan.
  Jag höll på att somna och tänkte på hur mesigt gullig han skulle var då. Kan de inte spela Pinks senaste singel istället.
  Men trubaduren ringde upp och en nyvaken röst svarade. Han började då med Utan dina andetag av Kent. 
  Efteråt berättade David att han ville hela världen skulle veta hur mycket han älskade sin flickvän, att hon var den bästa i hela världen.
  Absolut inte likt mig att falla för kärlekssmörjeri. Men fan va fint det va! 

andetag

  
 
enFETblogg

Jul é kul

Nu skiter jag i den förbannade designen på bloggen. 
Har inte tiden!
Så, från och med idag lovar jag, Caroline Wallin att uppdatera min kära blogg så ofta jag kan! Även fast den är halvklar å skitfful!

Mycket i huvudet just nu. Alldeles för tråkiga saker, ej värda att antecknas här. Däremot kan du få en förhandstitt på min önsklista!  Yahoo



önskelista
enFETblogg
RSS 2.0