DAMP

fixar inte kära lilla blogg.se sina sidor inom kort så man kan uppdatera och fixa designen på ett mycket snabbar sätt tänker jag sänka er i skiten !
enFETblogg

Ursäkta röran, jag bygger om

Bloggen är underhålls (mer än vanligt), den ska alltså INTE se ut såhär. Ursäkta röran
enFETblogg

För fet?

Är den kända fotomodellen Karolina Kurkova för fet för modelljobb?



Åsikter, tack !

enFETblogg

Struphuvudskittling

Ibland så saknar man vissa dromedarer så mycket att det domnar i fötterna. Det är lite otäckt. I värsta fall blir händerna snökalla och huvudet sockerdrickafyllt, till bredden. Då måste man sätta sig på huk och lyssna på lite musik. Förhoppningsvis försvinner symtomen inom några decennier. Men vissa får leva med det, hela långa livet ut. Sockerdrickan har till sin ovana lärt sig rinna ner för struphuvudet, med långsamma, kalla och ganska bubbliga rörelser. Det kittlas något alldeles förfärligt, Då börjar man skratta, fast ett hatskratt. såhär typ; Mohahaha. När man sitter där på huk, flinar som Ursula i Ariel och längtar ihjäl sig, kan man bara tänka på en sak, Ben&Jerrys och dig.
enFETblogg

SJ har spårat ut, något är på l(t)ok

Nu, nästan efter två veckors tid kan jag med lite darrande händer berätta för er, kära bloggläsare, om hur mycket jag hatar SJ.
Som ni säkert vet spenderade jag en tid på Gotland för ett tag sedan. Jag lyckades med lite övertalning och hot dra med mig Robin hem till fastlandet efter detta minst sagt livliga besök. Samma morgon som färden hemåt skulle bära av försover vi oss naturligtvs. Vi vaknar 5min innan båten lättar ankar nere vid hamnen, What to do?
Smart som Caroline Wallin är har hon naturligtvis ordnat biljetterna i perfekt skick, vill säga, OMBOKNINGSBARA. Visst, man fick lägga till en summa för besväret, men i detta nu va den lilla hundralappen guld! Sätter mig lite halvt förtvivlad på sängen och ringer upp, SJ. Halvlipar för tanten i telefnen och berättar läget. Förstår att båtbiljettpengarna blir lite tufft att få tillbaks, iom färjans avgång. Men tåget, som skulle puttra iväg 5 TIMMAR SENARE kan man kanske fixa. Vet ni va djävulsrösten svarade!!??
- Nej tvyärr, eran resa har redan startat.
- Ja, båten, men inte tåget eller för den delen, cpbussen som skulle ta oss mellan Oskarshamn och Växjö?
Jag lät nog hyfsat otrevlig.
- Båten har gått, resan har startat, inga pengar tillbaka. Jag kan inte göra någonting för er.
- Jo, gå och dö (Det sa jag naturligtvis inte, men tänkte..)

Hade jag ring 5min tidigare hade jag varait 983kr rikare.
Har jag fel, eller har SJ spårat ut?
enFETblogg

SCHlutt

rasten är slut, tut
enFETblogg

Hårig outfit med Nike


Dagens Outfit
Hår, äkta från Carolines hårrötter
Tomas heta glasögon
Byxor, Nike
Idé, Carolines
enFETblogg

Come on Ben. come on!

Jessica har flyttat, Caroline är pank, Robin sover på Gotland och det regnar. Snyft. Ge mig Ben & Jerry´s!









enFETblogg

Kom med något nytt

Vem var först?
http://www.bagindabox.com/ 
Har haft den plågan uppspelandes på min mobil i över ett år!
Tack Lina!
enFETblogg

Oksana, inte Ok!

...Ur Oksanas dagbok i Klick. Se och spy.

 "Vi vann mot Grekland och stämningen var underbar på läktaren. Tyvärr var inte jag jag lika glad som alla andra . Christian skadade sig otäckt i 79 minuten och det såg verkligen jätte otäckt ut. Orolig som jag var fick jag ta fram mobilen för att  ringa hem för att se vad dom sa om skadan på tv. Jag ville bara springa ner till honom, men det får man ju inte"

1. Hon använder ordet; otäckt. i samma mening.
2. "ta fram mobilen, för att ringa hem för att se vad dom sa" Det behövs verkligen ingen språkpolis eller skrivarexpert för att inse att denna mening suger.
3. Att avsluta detta korkade kapitel med en självklarhet som till och med minsta treåring fattar, gör ingen direkt positiv reklam för hennes eventuella hjärna

"Veckans röda kort går till flygvärdinnan som inte ville ge en brödbit till ett av barnen som var så hungrig så hon grät på flyget ner till Österrike. Flygvärdinnan sa att hon inte kunde ge bröd till en person i förväg. DÅLIGT!"

Har hon inget bättre och mer intressant att komma med? Hur fn kan människan får ett helt uppslag, ett helt uppslag som hon bara fyller med, ursäkta ordvalet, skit!

"Eftersom svenska fans-tåget var så långt så fick vi gå den sista biten och där träffade vi Magnus Uggla, men han gick åt fel håll så jag vet inte om han skulle se matchen eller inte"

Är det någon mer än jag som spyr i samma takt som det antecknas? Om detta stått i någon amatörblogg hade inte intresset ens funnits läsa ordbajset. Men nu, när en 23-åring får lön för meningarna! Meningar på dagisnivå! Blir jag arg. Kan inte människan göra bättre ifrån sig ska hon inte ha detta glamjobb. Ge det till en mer SMART person, ge det till mig, tack!
enFETblogg

T650i

Sony Ericsson T650i Midnight Blue


Denna blåa sak, med 3,2 megapixel och coola belysningseffekter. Som vackert, och subtilt flyter igenom telefonen - design och teknik i perfekt harmoni, Visst låter det lovande? Behövligt i alla fall. Min nuvarande tegelsten strejkar hårt. Dessutom är jag förbaskat trött på den slöa kameran som inte kan klicka av en enda rättvis bild! Nu kommer jag tälta vid brevlådan i väntan på min blåa kompis. Du är efterlängtad!
enFETblogg

Oksana får Carolina Gynning att somna

Att köpa Aftonbladet med tillhörande bilaga, Klick, kan väcka diverse känslor.
Känsla1: Oksana, Chippens bruna modellflickvän har börjat (slutar förhoppningsvis snart) att skriva dagbok för skvallertidningen. Hon är skitsnygg, men det är väl också tyvärr ALLT. Hennes sätt att skriva och uttrycka sig får hyperenergiska Gynning att somna på studs. Uttråkad är känslan.

Känsla2: Klick frågade svenska kändisar om hur dessa ska fira sin midsommar. Filip Hammar, en svensk och humoristisk person svarade: I Överlida. Nöjd är känslan

Känsla3. I mitten radade sig bilder upp kändisarnas heta kroppar, den ena mer celluitfri än den andra. Känslan? Borde kanske skriva avundsjuk? Avundsjuk








Citat ur den smarta flickans dagbok kommer inom kort...
enFETblogg

the Way

You are .....  ........ ....  .......  ...... ...... ..  ...... ...
Thats the way, aha aha I LIKE YOU aha aha...
enFETblogg

Han & Jag

Uppdatering på östsidan va det ja ! Liiiitedåligtkanske. Men här flyter dagarna ihop, ena dagen sitter man och spelar död i en fd elektriskstol nere vid hamnen på Gotland, andra dagen kränger man kläder alá gekåspriser på Adelsgatan. Ena stunden tar man morgonpromenader vid havet, i andra stunder sitter man på Hamnplan, dricker öl och fisk till sverige-grekland. Under nästan hela min tid (bortsett från 7-4) har jag min själsfrände vid min sida. Vi har roligt ihop, Han & Jag! Han kommer också packa ner sin tandborste och ev följa med mig hem till skogen. Real LOVE!
På måndag börjar livet igen.. De ska ju kännas att man lever, det känns om man nyper tag i min höft, för där kan man få ett ordentligt tag numera. Mer att älska som en del utlänningar säger, mer att hata som jag och emma säger. skål
enFETblogg

Förberedelser

My Purple Darling (min ipod) är laddad till max med musik att överleva ett helt ökenrally. Väskorna står tomma men förbereda att fyllas till brädden. Tågbiljetterna är uttagna och Kanye West´s nya skiva går på repeat. Allt är i sin ordning.. Som ketchup på pastan och korven i brödet. Inte som hallonsylt på potatismos...
Tänk att jag faktiskt är lite nervös, trots vetdomen att jag faktiskt, i princip bott PÅ den person jag idag ska träffa, i 5 månader. Bott PÅ = Knött ihop i ett minimalt rum utan vare sig förvaringsutrymmen eller fönster. Gud va trevligt det ska bli.:) (Är i vanliga fall emot smajlgubbar i min högst seriösa blogg, men ibland måste man ju få skoja til ldet lite) Nä, nu återstå det en hel del arbete innan jag lungt kan luta mig tillbaka på tåget. Nästan gåns vi hörs befinner jag mig på den östra sidan av vårt avlånga land. See You!
enFETblogg
RSS 2.0