Barn är som kineser, alla ser tydligen likadana ut ?

 På jobbet:
 En hyperenergisk kvinna med sina tre barn och sengångare till man   bestämde sig för att ta en fika på Rajtan idag.
 - Vi ska ha detta och sen kommer de två krämbullar till, nej vänta tre.Å så ska vi ha en öl också vilken är godast, har du någon ljus öl? eller föresten jag tar en fatöl, vill du också ha en? Ja de vill du. Och så ska barnen ha drickor också, Har ni tagit de ni vill ha? Ja då ska väl allt vara med. Just de en choklad boll me.
   Jag försöker få en syl i vädret samtidigt som jag försöker hålla reda på alla nya uppmaningar och ting som klär den redan överfulla brickan.
 - Va det bra så!?
- Ja. nu va de nog klart,
- 199:- tack.
Betalningen genomfördes. Precis då kommer de fram en unge till med en 0,3cl dricka. Mamman tittar upprört.
- Du får ingen mer dricka, ställ tillbaka den där, vi har redan betalt.
Hennes sengångare till man som inte sagt ett ljud under hela storbeställning hostar nu till och säger lite försiktigt.
- Men älskling, de där är inte vårat barn.
enFETblogg

Mongoliddator

Här hade Martin skrivit ett blogginlägg utöver det vanliga. Men robins mogoliddator förstörde allting, så nu blir ni utan de smaskiga fakta Carro dikat ihop. Ibland är livet inte lätt asså.

enFETblogg

Use your green samsung Caroline!!

image277
image279
Tur att kamerak*ta människor förgyller min blogg lite då och då. Tack Sofia =) Är sugdålig på att använda min gröna samsung. Bättring Caroline Wallin. Ikväll, efter en hyfsat lugn dag på Rajtan tog jag och Elin en tantpromenad med stavar och dylikt. För att gömma oss undan folks garvande flin tog vi genväg efter genväg. Flåsigt blev det i alla fall. Kvällen avslutades på Olearys. Fotboll och ceasarsallad, en liten liten efterrätt. Host. Jobb väntar. Godnatt!
enFETblogg

Ångest

På datorn visar klockan 02:24.
Caroline Wallin ska stå fräsch och klar 09:00 i Rajtans kök imorgon, eller idag, vill säga om 6 timmar och 36min. Time to sleep?
Kvällen har varit rolig och avslutades INTE på Max, ja är stolt. Sov gott.
enFETblogg

Eko

Ojojoj.. mitt visakort är i två delar och kontot ekar. Tur att pengar inte är allt va!
Tänkte inte göra av med en spänn idag:
Tvättning plus torktumling 140:-
Solning 50 :- (ej nödvändigt, men ett måste)
ETT glas vin på Bistro (Söndagsgöra, lika traditionellt som skinka vid jul, godisägg på påsken och blommig klänning runt midsomarstången)
=
ca 200:- ..JAHAA?

Min mobil har precis i rättan tid slutat fungera och visar vit skärm dygnet runt. Hur överlever man utan mobil? Man gör det inte!  Nu ska jag springa bort ångesten och njuta av att leva sparsamt, ekonomiskt och vuxet. SKÅL
enFETblogg

Som ni har väntat!

Ni får ursäkta för den uteblivna uppdateringen. Caroline är lat och upptagen hela tiden. We like it. Så, vad händer?

- Kan man ha kul på jobbet?
Med en P-bulle (personalbulle, en kanelbulle, alldeles för gammal, trasig eller kletig för att säljas till Rajtans gäster) i käften, förklädet på sne och diskmaskinens oväsen i bakgrunden kan man knappast få en mer humoristisk 5-minutare. Att varje morgon skära brieost och rulla salamikorvar till toner av p3 och gårdagens skvaller. Att upprepa "så-blinkar-den-här-när-matem-är-klar" tusen gånger per dag i takt med Latteservering och ölfatspåfyllning. Hektiskt? Svar ja. Men med alla dessa goa arbetskamerater blir allt stressande, slitande och städande sjukt kul! Om ett skratt förlänger livet ommer jag aldrig att dö! Om restaurangmat gör magen rund kommer min kagge snart se ut som en rund ost. Sen bor man ju granne med världens godaste matställe med kalorihalt 100000kalorier/måltid; Broken. Ett måste om man besöker Åre.
- Vad hände med Göterborgvarvet?
PB - Pappa betalar, har betalt! Caroline måste genomföra den 2,1 mils långa pinan.
Mellan jobb, utgång och umgänge försöker jag träna så mycket jag bara kan. Men motivationen på löparbandet är ej så stort som hoppas. Har försökt flåsa ute i de fria, vilket är roligare, MEN kallare. Ikväll var de snöstorm och kolsvart, då kändes de 4km som hundra mil. Men bara att bita ihop och se fram emot Pizzan på Örbys pizzeria. Min Ipod är mitt enda stöd i kylan, proppad med pepping.
- Skidåkning?
När kroppen orkar och solen skiner blir det skidor på mina lediga dagar. Dock är fikapauserna i solen uppe på skutan mer lockande än isiga och svarta backar. Men den som lever lär! Har i alla fall en snygg, ny och blå skidjacka som gör att jag kanske ev möjligtvis, kanske ser lite bättre ut än vad jag är. Vem vet. Påtal om fikapauser är varmchoklad med grädde helt ok. Rätt så mycket ok.
Sist men inte minst
Livet här uppe är helt helt helt helt underbart. Mán har kul dygnet runt. Till och med toastädnigen på en bajsigtoa kan locka till asgarv. Men saknar min familj och alla kompisarna! Känns som de va hundra år sedan man åt herrgårdskyckling och frossade lösgodis efter de klassiska spinningpasset på fredagarna. Flera miljoner dagar sedan man fick kommentaren : STÄNG AV DATORN, NU SÄGER JAG INTE TILL EN GÅNG TILL!! Småtjafset efter jobbet då blodsockernivån sjunkit till tårna, och den låånga godnattkramen efter någon minuts småpratande i min mor och fars bädd. Låter jag lite fjollig? Då får jag väl va det.. jag älskar er !

Senaste vimmelbilderna:

image263
Åre. Röda stugor med vita knutar. Fördomarna haglar och får bekräftelse

image264
-Finn fem parlinotomtar och en blå hundmatskål

image265
Ser ut som jag åker längdskidor i Björnen. Dålig fotograf

image266


image267     image268       image270
Smått och väldigt gott. Sol, kalas,skidor och posering!

image272
Jag och Tessansambo innan Mustasch.
Citat av Tessan: "Tänk vad lite mascara kan göra" Frågan är; Vart tog min vägen?


image274
Sol i sinne, brun inne / Rudolf.

image275
Vårt husdjur med ägan samboSara. Ja, han är stor.


image276
Rockgondolen i action. Bild tagen av Therese, Robins syster med den snygga mössan. Hon har en rätt hyfsad kamera också... Sjukt snygg!
enFETblogg
RSS 2.0