Emmas Coola Cykel



Min superhurtiga granne Emma ställer bilen och tar cykeln oavsett väder.
 - Jag brinner för långa backar och att ha vinden lekande i håret. Jag skulle aldrig plåga miljön och ta bilen mina 4km till jobbet. Cykeln är min bästa vän!
enFETblogg

Men desserten då?



Vit chokladmousse med hallonsoppa. Bloggen blir bara fetare och fetare, men de viktiga snubbarna i slips såg nöjda ut. Minrde nöjd var herren som lite stressat frågade vår kock vart dessertbuffén höll hus.
 - Den har vi här: Morotskaka, annanas, chokladcookies, maränger och pannkakor
- Jaja, men alltså desserten? Tjejen i dörren lovade mig dessert?
Vår kära kock visste inte riktigt hur han skulle förklara att två sorters kakor, frukt, maränger och pannkakor var just dessert..
Vad är en dessert??

enFETblogg

Vem har laddat mitt kort??

Precis just i detta nu fick jag ett sms från min bästa kompis: Halebop:
"Ditt kontantkort har nu laddats med 100kr" (Jag skaaaa skaffa abonnemang)
JAG HAR INTE LADDAT MITT KORT? JAG HAR INTE BESÖKT MIN INTERNETBANK PÅ FLERA DAGAR, I RISK FÖR RAKBLADSHYVLING.
vem är det..???
enFETblogg

Hemskt...

Tydligen förlorade Sverge sin match i Hockey. Katastrof, hemskt, fruktansvärt. Det finns fortfarande hemlösa, fattiga och undernärda offer i världen, i tex Haiti.

enFETblogg

Största plågan i mitt liv..



Detta möter mitt sockersugsdrabbade kropp varje gång jag entrar jobbet. Som att låta heroinmissbrukare ansvara för västsveriges import av knark, sprutklara i olåsta förpackningar.
PLÅGA

enFETblogg

Den ikke förglömda trion!

De 3 (Evelina Höglund, Klara Larsson och Caroline Wallin) är tillbaka. Varesig lärarna på Mogaskolan eller muntergökarna längst bak i klassrummet önskar eller ej. Trion som efter balen i 9:an gick skilda vägar efter 3år tajtja som as. Jo, jag har till och med sett dessa brudar nakna! Roadtrip till Gekås och vinkväll är redan, efter en nogrann koll i kalendern nerkluddad med BLÄCK! Jag inser efter 6h non-stop-talking hur kul vi har, hur mycket kul vi haft och hur mycket jag saknat er! Minihulkensfavoriter forever!
enFETblogg

Målinriktade kärlekshandtag





MÅL!
Jag tror på mål som meningen i livet. Jag har hängt mitt mål på en galge framför sängen och tänker inte vika ett finger innan uppnått resultat! Målet består utav ett par svintajta Nudiejeans som jag kan kränga på mig, MEN med resultat kärlekshandtag och smärtor i de inre organen. Kanske inte den mest ultimata vardagsoutfiten i dessa obekväma tider. INGEN TID ATT FÖRLORA! Dessa ska på enkelt, simpelt, skönt och snyggt!!

enFETblogg

Yoghi, mer än bara Jalla Jalla

En kall söndagskväll efter en helg beståennde av JOBBJOBBJOBB. Man är värd något annat än sallad och ramlösa! men varenda vettig restaurang med hyfsat utbud har STÄNGT! Borås i ett nötskal..
Vi försökte ge Allé Terassen ett värdigt försök, men när tjejerna i kassan inte kunde ge ett vettigt svar runt frågor kring kycklingsalladen lämnade vi stället i vrede. UPPGIVNA, HUNGRIGA OCH LITE HALVSURA ställde vi in oss på en blåbärssoppamiddag framför ett stearinljus.. Men i mörkrets tunnel sken Restaurang Yoghi´s skylt upp och vi gav den indiska restaurangen en ärlig chans!
..och som restaurangen tog den! Kolstekt kyckling på en bädd av vitlöksmarinerade grönsaker men ett starkt inslag av koriander, till detta ett högst välförtjänt glas rött!
Med snygg inredning och suverän tillagad mat undrar man varför stället inte är mer känt? Jag gör absolut ingen smygreklam och det ligger inte bakom någon skum mutningsskandal till följande inlägg 
Rekomenderas starkt, 4 av 5 toast






enFETblogg

PS:

Ni som garvade åt det senaste inlägget och tycker jag är sjåpig som hotar med vakt. Grattis, ni föddes tuffa
:DS

enFETblogg

Korvdbrödsvärmaren är underskattad

21/2 - 2010 En dag NI ska lägga på minnet då jag kommer återgå till detta datum och berätta VARFÖR ni ska lagra tiden i bakhuvudet!





Ett fyllo steg in i butiken och gjorde mig för första gången i statoiltröjan, rädd! Han trängde sig in bakom kassan för att köpa batterier. Jag knuffade ut honom och sade i lugn och sansad ton:
 - Du får inte vara här bakom, gå ut
 - Men du fattar ju trögt, jag ska ha batterier
 - Du har sagt detta, och jag kommer ge dig dina batterier, men lämna denna delen av kassan
 - Ge mig mina batterier!!
Hans andedräkt gjorde mig nästan full på kuppen.
 - FÖRSVINNER DU INTE HÄR IFRÅN KALLAR JAG PÅ VAKT!
ett sällskap som redan handlat klart stod vid chipsen och iaktog. Den alkoliserade typen verkade fatta allvaret och svarade lite förnämt:
 - okekrå
Sen gick han.
 - Vilken idiot! Hade jag varit du hade jag drämt korvbrödsvärmaren i huvudet på honom!
Bra idee!
enFETblogg

Störande ting




En kommentar som jag riktigt avskyr, som gör att jag måste bita hål på läppen för att inte släppa en tyken eftersläntare..
 Klockan är 18:03 och din kompis/mamma/chef/syster/hund/ eller någon annab typ i din närhet kläcker följande:
 - Shit vad jag är hungrig, jag har inte ätit på hela dagen

DUFÅRSKYLLADIG SJÄLV! OCH NEJ JAG KÄNNER MIG INTE ALLS SKULDBENÄGEN OCH ÄCKLIG NÄR JAG REDAN STOPPAT I MIG FRUKOST, LUNCH OCH EN RIKTIG KLADDIG KLADDKAKA. Har din kost uteblivit och du känner dig stolt med ditt 0kalori-intag, håll det för dig själv och låt oss andra njuta av kolhyderater!

enFETblogg

Flaggor

Har ni sett Libyens flagga? Vilken hitte-på-flagga.

Idioter.
enFETblogg

Bitterf*tta



Jag tror man kommer ganska långt på bitterhet. Man orkar inte läsa om glada och hurtiga människor vars liv är lika perfekt som ett mittuppslag i Ljuva Hem. Jag personligen skrattar högt åt skadeglädje men mår lite halvdåligt när jag läser tjejer som tränat i 3h och får en tröja i stl XS till pösig. Har jag varit lite halvbitter tidigare kommer jag nu gå all in. Möter ni mig med ett leende på läpparna är det inte enfetblogg du träffar, utan Carro.

enFETblogg

Jag vill gå på konferens!



När jag blir stor ska jag se till att bli anställd på ett företag som är suckers för konferenser!
Konferensfika på Ellagården är lyx...!! Idag fick kontorsnissarna smaka på denna kaka, otroligt tjusig.
 - Är det äkta frukt eller endast prydnad?
Jag tror man lyckats hårt med dekorationen om gästerna tror att allt det fina är oätbart. Jag förklarar stolt som tuppen:
 - Tänk dig, det är äkta frukt!
 - Åh får man ta två?
Är det frukten som naggar smaklökarna har vi en fruktskål på bardisken.
enFETblogg

Förskott på pensionen?

Idag fick jag ett rött kuvert på posten: Min pension
Jag har hittills, i mitt snart 22-åriga liv sparat 39 247kr
Min fundering till staten är ett ev förskott? Jag vill resa till varma thailand och skulle behöva norpa lite, inte det? NÄHE
enFETblogg

Silikon, enda utvägen

Jag har tappat stinget. Bloggtarmen har tappt både motivation och sug. EN NYTÄNDING!!??
Snälla kom med lite sjuka och ogenomförbara ideer så jag kommer på banan igen. Tänk ologiskt, korkat, fult och elakt så är du välkommen att klutta ner en kommentar.
Snart gör jag en Kissie och sprutar silikon i tuttarna
enFETblogg

Skyddsängel eller vardagshjälte?






Jag står och fifflar med mina mynt vid parkeringsautomaten och inser till min förtvivlan att 15kr inte kommer räcka. 
- fan också
Jag börjar ställa in huvudet på en omparkering och en promenad tillbaka. Om 15min startar passet och stressen börjar blotta sig. 
- Kan jag skänka dig en slant?
Mitt från ingenstans dyker en farbor upp och trycker upp en femma i handen
- Ta den damen, jag överlever ändå.
Sen gick han.
Skyddesängel eller vardagshjälte? He did my day
enFETblogg

DU behöver verkligen inte läsa skiten






En snabb uppdatering av mitt sjukt spännande liv;

* Jag förstörde alla stjärtas dag ifrom av ett psykbryt

* Jag fik en arg tant på mig som inte förstod varför jag inte stod och vaktade hennes gräddade våfflor under brunchen. Jag förklarade att personalen varken hinner passa eller grädda några hjärtformade frasvåfflor då vi har fullt upp. Tanten förstod inte alls och tyckte detta var dålig service från vår sida.
-Då får våfflan ligga kvar, jag skiter i den.
10min senare luktade hela undervåningen bränt och kön var 20m lång. Tack tanten.

*Jag besökte Svensås och naturligtvis tog ett strömlöst hus emot mig. Vattenfall koncentrerade sig mer på att lossa den fastkörda bilen i den 7 höga snödrivan än att fixa ström till kl 20:00: PÅ SPÅRET FFS!

*Idag besöker norrbaggen Kling Borås och just nu är jag sjukt stressad då jag sitter megalökig framför Sony efter ett mördarpass på gymet. Jag måste dra

enFETblogg

Dagens fattimanstips




Du har:
Lite fil
Lite matlagningsyougurt
Lite philadelphiaost
Tre bitar kallrökt lax
en röd lök

Du gör?
En superfräsch kall sås till fullkornspasta med en lyxig grönsallad med en viktig ingrediens: Solrosfrön

Det ryktades om:
Köttbullar (felix) och makaroner

Det blev:
Svinagött
enFETblogg

Bara såå fashion





Gårdagens tillställning i Göteborg blev lugn..
Förminglandet i Borås likaså. Lite underligt, förfeststället minglande av fashonister. Alla går in RÅSTARKT för köra sin egna klädstil. Chockrosa kavajer, leopadbrallor, oversizesmycken, hattar och byxdressar. Blandar gärna turkost med gult, prickigt med randigt. Allt för det extrema!! Det sura i äpplet är bara att ALLA kör samma race. ALLA kör extremstilen vilket gör det hela sjukt oextremt. Hade du anlänt i ett par jeans med ett vitt ribbstickat linne som överdel hade du fått blickar..?
När hela sällskapet ska förflytta sig till bussen kränger alla tjejer på sig en SVART KAPPA som matchar DE SVARTA HÖGKLACKADE SKORNA. Försvinner fantasin med ytteroutfiten?
(Tack Sami för pokerlektionen i en hemmåtvändande form)

enFETblogg

Länge leve svartjobbarna!!

Hej!
Jag har fått en fet räkning. Min kära badrumslampa slutade leva och eftersom jag inte känner någon händig man med en rejäl borr ringde jag en okär hantverkare.
Han var här 20min innan jag drog till jobbet, då satt den nya lampan på plats och det enda som skulle till var att vrida dit den söta glödlampan.
ATT VRIDA DIT EN SÖT GLÖDLAMPA TAR TYDLIGEN 1H 10MIN!!
Enligt räkningen tar det 1,5H för en utbildad karl att sätta upp en fjuttig lampa!! Lägger sedan på diverse kostnader och skickar en gullig räkning på: 992 SPÄNN!
Lampan i sig kostar 163.50kr...
Länge leve svartjobbarna!!
enFETblogg

Desperadooo





Sist jag tog ett jobbpass i garderoben insåg jag hur kort, röd och oerhört snabb min stubin är !
Mitt i slutruschen trycker någon upp en svart, lite halvlökig, jackbricka i mitt fejs och skriker:
 - TA MIN JACKA SOM KOMMENTERAR JAG DIN BLOGG IMORGON
 - verkar jag vara så desperat?
enFETblogg

Anus, all day long









Jag sökte på choklad + anus, men fick inget passande resultat

Min duktighetsdag är över.
Träning, disk, tvättande, rakande, städande och matlagning..! Med fötterna i högläge och one tree hill på TV, SONY i knät och chokladsug som ett anus tänker jag inte lämna min position. Jag har ingen choklad hemma så jag förblir ett anus, all day long!
enFETblogg

bästa NI



På fredag lämnar jag Borås för Svensås och detta är min ljuspunkt i veckan! NI ÄR BÄST

enFETblogg

Finns elallergi?



Kollar Outsiders och fascineras över människor som påstår sig elallergiska. Konstigt att det bara är flummiga och multiestetiska och störda människor som väljer att gå ut med sin sjukdom. Frågan är om det är lampans ljusrör som ger dessa individer störningar på hjärnan eller om dom faktiskt föddes med skiten.
Det bästa är att ingen elallergiker kan kommentera detta inlägg med någon sur kommentar då datorer förmodligen sänder ut mest elektrisk strålning av alla ting. Så börjar du mucka här är du antagligen inte allergisk. 
enFETblogg

Hemlig källa.





Vad är det med killar och hålla handen innanför brallorna. Osexigt och i omvänd situation (dvs vi tjejer tar samma frihet) hade det ansetts som psykotiskt läbbigt och okvinnligt.
Killar har tydligen dispans. Killen håller redan som ettåring handen på ballen med mammas godkännande. 
- Det finns bilder på mig när jag var riiiktigt liten då jag sitter och håller så
Jag ska passa mig noga för att offentligöra vår konversation och absolut inte blogga om skiten. Jag hänvisar till tryckfrihetslagen men väljer hålla min källa hemlig.
enFETblogg

Fetishfantasier i samarbete med bajs



På insidan av en offentlig toalett som, enligt skylten, förmodligen har flest IQ-badbollsbesökande kissare i hela stan. Låsa toadörren är något man lär sig redan som fostervattenhostande. Men naturligtvis finns det nudister med lite snuskiga fetishfantasier som går i gång på blottning i samarbete med bajs.
enFETblogg

Elin + Jag = Proviva



Skitsnack och vin. En ypperlig afton med lite halvsega bieffekter. Så sega att jag bangar restaurangfest med tillhörande 5-kamp. Järn i min lilla mage skulle ge samma drastiska effekt som en bäver i trähus.
SKÅL PROVIVA!

enFETblogg

Gårdagens mejk sitter..


Jag och en påse flöt

Snart gör jag det..!
Jag klirrar ihop mina små slantar, bokar en sista minuten OCH DRAR! Sol och värme är något min mintgröna kropp skriker efter. Den skriker också efter godis, chips, flöt, cola och melodifestivalen. Men jag tänker ge dig en garderobspass på XoY. Man kanske skulle lämna soffan och gnugga bort gårdagens smink och bli människa igen. Nästa helg ska jag hem till Mor och Far, underbart!!
enFETblogg

Dyrt att vara bra






Efter SJ´s feta tabbe anslöt entligen Elin Hermansson Borås Central. Shopping, fika, lunch, mer shopping, ost och vin ska vi snart slå klackarna (eller de låga bootsen) i taket och umgås, 7 månader sedan sist!!

Vi disukterade personliga belöningar efter en vecka/dag man gjort något bra.
Jag: Man ska ju egentligen unna sig en sak, inte mat eller godis
Elin: Jo jag vet, men det blir så himmlans dyrt om man ska unna sig en sak varje gång man gjort något bra
Jag: Ah typ varje dag
Elin: amen typ
Inget fel på vårt självförtroende.
SKÅL
enFETblogg

Homemade



Här snackar vi matlåda

enFETblogg

En mindre evighet tills nästa..




Tryck på Play



Bläddra ner

























enFETblogg

Supersize ME



Dokumentären supersize me har pågått i 26min. Än så länge har den misslyckats med att locka fram mina äckelkänslor och endast fått mig sjukt sugen på flööt. Men eftersom kylskåpet endast erbjuder ägg och keso tänker jag: minishorts, kortkort, sommarklänning och bikini. It works.
Tro det eller ej, men det är inte expediterna bakom disken som påverkar vädret. Du behöver inte komma in och praktiskt taget skälla ut oss för snökaoset. Även fast jag idag önskade en fet lokal skur äver ett tvättäkta nylle som inte förstod att man måste ställa en mugg under kaffemaskinen innan man trycker på knappen. Sen börja asgarva och agera så oimpulsivt man bara kan genom att låta hela kaffesattsen rinna ut.. Ingen ursäkt, ingen erbjudning om upptorkning, han bara drog. Kunden längst fram i kön som såg spektaklet kläckte ur sig följande:
 - skottpengar på vissa
enFETblogg

T9 stödjer inte a.t.t.o.m.u.a.t








Konversation mellan två foundation-i-en-alldele-för-mörk-färg-tjejer i väntan på min älskade buss

Tjej1: Asså, hur stavar man till automat?
Tjen står och fipplar med sin rosalysande mobil
Tjej2: a.t.t.o.m.u.a.t tror jag. Jag vet att det är ett U med i alla fall
Tjej1: Aå åh, jävla skit mobil. Den stavar fan aldrig rätt. T9 är skit
Tjej2: Ah jag vet, det funkar fan aldrig.

Jag blev så hypersugen på att kläcka en litenliten spydig kommentar om att det kanske inte är funktionen T9 som är kass... Samt tipsa om ev smink-kurs för nybörjare. Men eftersom jag är en konflikträdd liten tjej som ogärna muckar gav jag dom endast en döende blick och drog.

enFETblogg

Jag visar hud

Jag har fått önskemål! Älskar när folk gör in röst hörd och hjälper mig på traven angående inläggfantasi.
 -Jag vill se mer hud på din feta blogg.. höhö Blotta lite rå, kom igen haha



Eftersom önskemål är en viktig utvecklande fras ställer jag naturligtvis mer än gärna upp!
enFETblogg

Fettsnåla ben i sommar!



Att stiga upp kl08:00 nästan frivilligt på sin lediga förmiddag.
Jag ska fatta mig kort och berika er dag med att jag ska ta bussen till gymet och kuta i 45min sen belöna mig själv med bodypump. Ska därefter bege mig hemmåt, förhoppningsvis nöjd. Väl hemma ska jag ladda om för jobb. Just nu är motivationen = 0 inför svett på världens tråkigaste löpband. Jag försöker fokusera på den underbara känslan efteråt och på hur snygga mina ben kommer vara i sommar..
enFETblogg

Från arkivet



En låt, VÄL VÄRD att göra sig påmind!

enFETblogg
RSS 2.0