2XParlino-tomte

Några dagar före dagen med stort J; julafton. Fick jag ett stort paket på posten med avsändaren E. I paketet låg det en gul Parlino-tomte. Överraskningen var total. Igår, efter en minimal förfest på adressen Mitt i Åre II styrde vi våra påpälsade fötter mot Werséns. Vad stod i baren!? En gul Parlino-tomte. En av förfestdeltagarna placerade tomten skickligt och nästan helt osynligt under skjortan och snodde med sig den ut på dansgolvet. Han tyckte väl som jag; En parlino-tomte förtjänar sällskap. Så efter ett bökig döljning vid utgången äger jag numera 2 Parlino-tomtar. Frestelsen över försäljning var stor när en snubbe på Max erbjöd 2000kr i utbyte av tomten. Jag svalde hårt och tackade nej. Vad gör man inte för en Parlino-tomte?
enFETblogg

Schlapp

Sovaut-åkaskidor-stekapannkakor-hängapåmax-dag! Behövlig och otroligt mysig : ) !
enFETblogg

OBS!

image247Mina bloggtexter är väldigt korta för att du ska kunna avsluta läsningen snabbt och därmed undvika köbildning










enFETblogg

Julafton


Proppmätt..! Jag förstår inte varför man utsätter sin bleka kropp för denna matmartyr en gång om året? Visst, under måltiden är njutningen på max, men efteråt? Tjena Lena! De sönderkokade nudlarna efter jobbet lockar mer än julskinka just nu.. Förmodligen tror min familj med släkt att jag fryser ihjäl där uppe i Åre. Fick två par vantar, en mössa, en fleecejacka och pengar till en ny jacka. Hur som helt är jag stennöjd med min Julafton. Imorgon bär det tillbaka till Åre igen.
Fixade precis klart Värdskapskursen (Värdinnakursen även kallad av proffset). Samanfattningsvis: Usch vad jag ogillar Hans Fahlens hesa stämma. Kursen går ut på att bli en så bra värd som möjligt i Åre. Hur man ska bemöta gäster, förklara vägen, rekomendera backar osv. Jag rekomenadear varm oboy med grädde på Rajtan. Nu ska jag återgå till bekantskapen i den bruna skinnsoffan.. God Jul alla bloggläsare.
enFETblogg

Den rör sig !!

image246Visst är det kul med rörliga bilder? Levande bilder med FÄRG. Nej, den är inte tagen med  min mobilkamera x2000. Den har däremot befunnit sig på min mobil länge och förtjänar att komma ut i kändisvärlden och rasta sig lite. Jo, kändisvärlden! En gång kommer jag leva och bli förmögen på just min blogg. Som hon med de lockiga håret i Sex and the City.  Den kommer bli vanligare än aftonbladet.se, snyggare än Lena PH och coolare än Rudolf i Sunes sommar. Vänta bara
enFETblogg

1988-08-05

Vill bara varna alla fotoexpertiser att min mobilkamera är allt annat än just bra. Men antar att några suddiga, oklara ganska trista bilder är bättre än inga bilder alls? Så, idag, efter ett åk i den väääldigt opistade backen har jag tagit mitt förnuft till fånga och beslutat mig för en uppdatering. En hysat kort sådan.

Mitt första jobb som burgareförsäljare med utsikt över barnbacken. Jo, solen sken, korven smakade bra och norrmännen log. För övrigt, läsk på norska är Brus.




Antar att suget efter ytterligare en suddig bild är enormt? Bilden är tagen från Åre Station. Nattåkningen är i fullgång och Olympiabacken lyser upp hela byn. Ett starkt ljus, likt ängeln Gabriels uppenbarelse i Nasaret vid förtäljningen av Marias havande (utan sex)..öhh.



I torsdags invaderade hela Staff-gänget lägenheten och vi hade en lite miniförfest. Hela kvällen var föresten väldigt mini. Maries rumskompis, en trevlig och blond tjej träffade jag då för första gången i mitt liv. Vi satt och diskuterade tatueringar (du hörde mamma). Jag är lite småsugen. Hon visade upp några inbrända figurer på olika delar av kroppen. "Jag har också tatuerat in mitt personnumer på nedre delen av foten" Hon drog upp byxorna och vad ser jag? 1988-08-05!! Samma som mitt, hur stor är chansen från en skala ett till tio? Världen är bra liten va?

enFETblogg

Rune, Sven-Bertil! nä Rune?



Jag sitter verkligen inte bara inne om dagarna! Caroline Wallin har lärt sig åka skidor! Med mera blått än vitt på kroppen har hon med bestämda (lite krokiga) steg startat och ställt in siktet på en Anja-karriär. Dock försöker hon utesluta de enorma låren. Tack vare envishet och en Robin. Robin är hyfsat bra, men jag ska bli bättre. Sunes Sommar har också förekommit lixom utgång, jobb och ett försök till ev julstämmning genom julmust (light) och pepparkakor.
Igår åkte min bror in på akuten, igen. Hans cpstörda hjärta rusade upp i 200. Känslan av att vara så långt ifrån honom och familjen över jul blev för tuff. Så efter en blöt töntkväll igår bär de hemåt den 22. Ska bli helt underbart. TöntJohan!  Ikväll är de "Lussevaka" på Tottebo och imorgon får vi danskt besök. Trevligt!
enFETblogg

Back(e) in Åre

Då var man tillbaka i norr. En halvmeter snö täcker marken och termometern visar kallt, väldigt kallt. De sömnlösa timmarna på tåget tar ikväll ut sin rätt. Efter en måltid bestående av kött och ris ligger jag och Jessica utslagna och dävna på soffan. En dag full med intryck från diverse ting. Jessica, Marie, Emma och numera Saras bostad: Staff Hotell har besökts. Ett mysigt ställe med fräscha rum, rätt små, men fräscha. Grannen på ovanvåningen verkar supertrevlig och bussen till Åre går jättefort. Ett plus med trevliga chaufförer. Även prövat lyxiga pjäxor, fått jobbuppdrag torsdag och fredag och sist, men absolut inte minst, träffat Robin oh Tessan. Allt flyter på och de verkar kunna bli en riktigt riktigt förbannat skitbra säsong för oss alla. Skål!
enFETblogg

Måltidsunderhållning


Måltidsunderhållning är något man sysslar med i sin ensamhet. Äta framför datorn är bland de skönsaste man kan göra. Dessutom känner man inte samma behov att ta en portion till. Avståndet mellan datorn och spisen är för långt. Däremot lockar en sötsliskig efterrätt mer en någonsin. Pepperkakor någon?
enFETblogg

Dagens RÄTT

Vitlök och basilikamarinerade rotfrukter, ungsbakade i 200 grader. Till det, kyckling i ugn med ett curry och parmesantäcke. Utsökt Caroline Wallin!
- Tack!
enFETblogg
RSS 2.0