therese ♥

♥ ETT STORT GRATTIS I EFTERSKOTT TILL VÄRLDENS BÄSTA THERESE! ♥


enFETblogg

Från snöstorm till ren

Heldag! En planerad brakfrukost på Bageriet innan backen.. Frukosten halv tio blev av, men eftersom snöstormen härjade våldsamt och sikten var blek bestämde vi oss för schemaändring. Jag, Jessica och Jonna staplade bort till Holiday, bowlade, badade, bastade, badade lite till och blev alldeles alldeles rena...och hungriga. Hälsotallrik på Bahnhof och en tripp på byn avslutade en underbar dag.. 21:00 Gardrobiär. Nu Kööör Vi!
enFETblogg

IT´S A SIGN!!

Min dröm i natt var mycket skrämande!!!
Drömde att Åresäsongen var slut, att jag stod och speglade mig i vår hallspegel hemma i Svensås. Insåg till min förskräckelse att jag gått upp 15kg. Försökte i förtvivlan borsta ur tovorna i mitt hår, vilket resulterade i att håret gick av på mitten. Började gråta och inspektera mitt ansiktet, acneinvasion!!
Vaknade upp med en klump i magen, klappade mig stolt på axeln att jag körde nykter utgång igår. Men tolkade drömmen som ett sign; SKÄRPNING CAROLINE WALLIN
enFETblogg

Favorit i bloggarkivet

Droppen är nådd. Bägaren är full. 
 Mörkt, tyst, inget vatten, ingen telefon, inget ljus inte ens min w300i funkar ute i ödemarkerna, vart är vi på väg?
  Pappa tog bilen till Ullared igår och införskaffade ett elkraftverk. (Men va bra tänker ni?)
 Jo visst, två lampor en 20tums tv och en halvfull frysbox klarar den lilla manicken av att sköta. Resten är svart och tyst.  Men ska Mor koka kaffe måste tv-sladden dras ut. Givetvis precis under pappas favoritprogram, Vädret. Kalaballiken är ett faktum! När sladden till tv:n är inkopplad igen ska min underbara broder koka tevatten. Han har aldrig i hela sitt liv kokat te, men självklartjust när idrottsgalan ska börja!!!
   Äntligen, mamma har sitt jävla kaffe och Johan sitt förbannade te. Kristin Kasperson ska precis utse årets kvinnliga friidrottare
  - Nä men om vi skulle ta och sova.
Pappas röst får mig att frysa till is. Jag ger honom en blick full med förakt. Men ingeting hjälper.
BZZZZZZZMMMM
Allt är tyst, släckt och kallt.
Jag sitter kvar på de stenhårda köksstolarna och stirrar i mörkret. En sak är säker, jag ska aldrig utsätta mina ungar för sådan här tortyr!
enFETblogg

I love Her

När foundation, puder, mascara och rouge tar slut samma dag, samtidigt! Är jag överlycklig att det finns idioter som går ifrån växel på en femhundring i garderoben.
Ställde klockan tidigt (se 11:00) för att utföra diverse nyttiga ting. Slutade med sminkshopping, och ett mejl till (hoppas kanske lite på mor och far...) framtida chef.  Dusch, invigning av Japanskt spackel och heldag med Anna Karlströmer på jobbet, är lite kär i henne.
enFETblogg

(....)

men aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för muren jag byggt runt det släpper inte ut nån
och aldrig att jag låter dig glida igenom mitt hjärta
för det är svart och kallt och fult utan dig
Så kryp ihop, blunda hårt kanske du vaknar upp en morgon med
en lust att se något nytt och att känna nånting alls igen

enFETblogg

Topp-modell

Idag har jag, med Jonna och Jonte agerat modell i backen. En fotograf som fotograferar för Skistar föll för Jonnas bländande leende, litade lite väl mycket på hennes omdöme gällande "snygg umgängeskrets" och tadaaa, jag och Jonte fick vår stora chans. Dock hade sminket stannat hemma och jag andades ljudligt ut när fotografen berättade om de fantastiska programet photoshop!
Så vi började le och posera, Efteråt var käkarna ömma och smilbanden svåra att få ner. Le falskt och bli glad !
enFETblogg

Hur mår du ?

...och hon har lämnat byn. Jag missade blondinbella om inte skymten av en nästan naken ryggtavla räknas?
Tröstat mig med brunch och shopping idag. Ekade mitt lilla kapital innan har det inte direkt stabiliserats nu.. Jävla skit

Igår kom en snubbe in på jobbet, som blev igenkänd av en vakt
Vakt: Hej hur är det?
Snubben: Jo, får la säga att de e bra, man vill ju inte glädja någon annan...
enFETblogg

Nya tag !

Det var med lipen i halsen och fuktiga ögon jag besviket lämnade jobbet kl 02:45 igår natt. Jag stod beredd med en polerad glage och en lapp, textat enfetblogg.blogg.se i finaste skrivstil, HELA KVÄLLEN! Det enda jag lyckades se var blondinbellas ryggtavla.....
MEN, enligt säkra uppgifter kommer blondibella tillbaka redan ikväll:

"Bygget var ett jättebra ställe med en trevlig stämning, folk kom fram och hälsade, kramades, fotades och ett killgäng bjöd Nils och mig skumpa. Erik och hans vänner var också helt fantastiskt trevliga. Tack för en superkväll allihopa, till bygget kommer jag gärna tillbaka till! (kanske redan ikväll)"
 
Tårarna ska torkas, galgen ska bli renare än aldrig förr och jag ska ta nya tag!

(dock lyckades Mark-gänget hemifrån fjäska in sig och bjuda isabella med pojkvän på chamange..jag är inte bitter

enFETblogg

BLONDINBELLA IS IN TOWN

BLONDINBELLA SKA TILL BYGGET IDAG!
Är sjukt nervös och spänd inför vårt efterlängtade möte med jacka och galge emellan oss. Vad ska jag ha på mig? AHH! Ännu värre, hur ska jag sminka mig? Ska jag säga något coolt till henna typ, tja bruden, eller bara hålla låg profil. Ska jag, medvetet skrivit ner en lapp med min bloggadress och trycka in den i hennes jackficka under kvällen, för att sedan få min blogg publicerad på hennes, vore ju sjuuukt grymt! Ska jag bjuda på garderobsavgiften för att sedan utnämningen "Bästa serviceriktade person i Åre, tjejen som hängde in min pälsjacka för 30 000kr, gratis!" Ska jag, för Emmas skull faktisklt tigga om en autograf.. Blondinbella du är min gud, förebild och ljus i mörkret, bondinbella, DU ÄR MIN!!
enFETblogg

Malave & Maurits

Samtalsämnen i Biblan på personalfesten:
 - Är åre Sveriges minsta storstad?
 - Stefan Sundström, hans medverkan i Eva&Adam
 - Den nya klädkedjan M&M Malave Maurits
 - Varför kan man inte köpa billiga trosor i åre?
 - Vem fan är Olle Ljungqvist?

Efter 2 Pzzaslices, några öl och en drink kände jag mig tillfredsställd och vandrade halva vägen hem, den andra halvan fick jag skjuts. Hade sedan deeptalk med Albrecht och övriga sambos. Somnade halv fem, likgiltig som en glasspinne.
Unnade mig, trots ekot på kontot, dagens lunch på Twins med Dan. Pressade oss sedan, med världens jävla motvind upp mot Gymet och lökade bort flöt. Ikväll: JOBB.

enFETblogg

Hur kunde jag...

glömma: schåve, kröse, flaane, knickedick, drasut, krummer, krälabekalia, brööte !!!
Tack Mor, Far och bror för uppdateringen !!
enFETblogg

Illavöen i hövet

Enligt säkra uppgifter hemifrån, av mor, far, broder och kompisar, har jag lyckats ändra dialekt. Detta förbryllar mig lite.. Inte för att markbo/kindbo dialekten är särskilt vacker, tvärt om. Men att bryta av med blandade dialekter  och förlora sitt stamtal känns otrolig opersonligt och tråkigt. Tänkte därför, i detta nu börja bräääka på med extrema ord hemifrån, allt för att hylla idyllen hemmavid

* Leabröten
* Illavöen
* Drööse
* Däven

(Jessica Kling plugga på !!)
enFETblogg

Jibbers i björnen



Jibbers of the day. Häng i björnen all day long

(Från vänster Erik, Robin och Gustaf)
enFETblogg

What a feeling

 



Inte för att jag har råd... Men efter storstädning av rummet fick jag vårfeelings X 100. Så jag sponsrade Ellos.se med mina känslor och om 8-10 dagar ligger dessa tre-goda-ting på ICA i Åre.
enFETblogg

internationella iq-befriade köttpaketsdagen



internationella kvinnodagen är en överskattad hyllning till alla femenina varelser som faktiskt är mer korkade än de motsatta könet. Kvinnor är sämre och förtjänar därmed lägre lön och glåpord. Vi har inte lika hög IQ, vi lägger vår stackars energi i att gräva ner oss i saker och ting som inte är värda att finnas, Exempelvis vänninans själförtroende, vänninans nya frisyr och jobbarkompisens störande kaffekopp som står halvdrucken överallt, suck. Gud skapade oss av Adams revben till att föda barn, städa och diska. Vi är egentligen inga individer, mer som själlösa köttpaket, redo att finnas till för mannens behov. Att vi sedan pudrar näsan och fuktar läpparna med lippgloss, borstar håret änglafint och svankar med en vältränad röv, något som bara gör oss mer kunkurrenskrftiga bland alla miljarders köttpaket som letar efter DET i livet; EN MAN!

(Men jävlar va snygga vi är..)
enFETblogg

Kastrerad präst

Denna gång har all skit kommit och rumplat över mig på en enda gång. Varför dela upp elendet i etapper? Kör hårt oc se om du överlever. Ansisktet är lika svullet som en pingpongboll och ögonen svider röv. Jag är inte bitter. Dessutom känner jag mig lika likgiltig som en kastrerad präst. Men man skola icke lipa, förlåt gud (Andre Persson)
enFETblogg

And if you want me to be real deep
i hook you uo with some poetry.
The mountains are white and the ocean is blue.
They both look pretty good baby girl
but then so do you.
They both look pretty good baby girl
but then so do you. 
 
enFETblogg

Mammor på stan?


Jag och Anna tog ett klokt beslut att inte fylla våra kroppar med dyr alkohol igår kväll. Dock har vi dygnsrubbningar gånger tusen, så istället för att krypa ner under täcker med en god bok vid 22 tiden, hängde vi runt på öppna ställen i byn. Först ut var film på anexet. Sedan lunkade vi vidare till Holiday och mumsa korv i bröd med glass som efterrätt. Mätta och belåtna styrde vi våra steg mot Max.
 - Shit va full han är.. åhh han har massa mat runt munnen
 - Men Nisse det var väl onödigt, dom har ju precis städat här (Anna till Nisse efter att han tappat en servett på golvet)
 - Vill du ha en påtår på kaffet?
 - Åh va jobbigt med fulla människor
Vi insåg till slut att dom mest patetiska människorna som befann sig på max just då var oss själa
enFETblogg

Döv vs. Blind

http://www.expressen.se/1.339613

Missförstånd kan leda till oanade konsikvenser.
enFETblogg

Hej Dagbok

Ibland önskar jag att  ingen visste vem som låg bakom enfetblog.blogg.se. En anonym blogg som man faktiskt kunde använda helt som en dagbok. Hade varit grymt avstressande att få ur sig lite skit.
Jag och Anna hälsade på gymmet idag. Känslan efteråt var lättnad. Extemt jobbigt, fick svårt att andas och halsen kändes igentäppt med en massa slem och skit. Lunkade sedan till Apoteket och uppdaterade mitt schampo och balsam förråd med SachJuan. Luktar gott och ger håret lagom glans. Inget jag egentligen skulle rekomendera.
Max och Robin har Skate-damp precis bredvid. Underhållande människor, NOT!
enFETblogg
RSS 2.0