En OUNDERBAR DAG i backen

image258
image259
image260
enFETblogg

Sov Caroline, sov!!!

image255
cirkus 30kr lösgodis per tittande individ. Sammanlagt godis för 210kr. Till frågan: Hur många var vi egentligen som med stor förskräckelse fick deltaga i Christers och Amys fortsatta deltagande i melodifestivalen?

image256
Möjliga Halmstadsbor sommaren 2008!

image257
Smakar som en rosa ahlgrensbil, skydar dina fuktiga läppar mot solens farliga strålar och har formen en bil. Vad är detta?
Ett lipsyl. Äger numera ett i grönt också.
enFETblogg

Till Dan

Hej
Tacoskväll med hundra kilo godis till sveriges, genomtidernas sämsta delfinal till melodifestivalen. Christer Sjögren och Amy Diamond gick vidare.. behöver jag slita på min stackars små fingertoppar mer? Svar nej. Dock var underhållningen i "paus" utöver de vanliga: Björn Gustavsson !!! He´s the man (jag försöker beblanda in lite engelska fraser för att känna mig lika kulturell och berest som Dan, lyckas jag?)

De som du just nu upplever är något alla i hela världen borde få vara med om! Låter så sjukt härligt. Hoppas Styret suger in sig alla upplevelser och slutar att somna i tid och otid. De e inte OK! Sova är något man gör efter en dags målande och kapande på mjöbäcks stolthet. Inte i LA! Vart hamnar ni efter kändisarnas hemstad? Tell me!

Idag, mitt under den värstaste värstaste ruschen, baren och båda kassorna va fullknökade. Beställer en herre med häst och yvig man in 8 st Irish coffie!! JAHAAAAA.. Får man drixs? Nope. Har man pärlor i pannan? Japp. Sjukt kul att latcha runt kring fatöl och chokladdrinkar iaf. Funderar på en bartenderutbildning, helt seriöst.

Sov tre timmar i natt. Börjar nio imorgon så mina ögonlock måste slutas. Ha de underbart.
Uppdatera mig. ! Och du, klart man kan va uppkäftig och ha grymt självförtroende trots att man är tandlös. Man skola icke bedömma individer utöver deras misslyckande utseende. Sen så har ju klart inte fula människor större rätt att va otrevliga. Fattar inte varför jag ens tagenterade de sista meningarna i denna hårfyllda soffa. Tröttheten har segrat
See you!
PUSS
enFETblogg

Vurpan radar upp sig

 
image254
Jag trodde för en sekund att min bleka kropp fått spökegenskapet och lätt som en plätt, med hög hastighet kunde åka IGENOM pinnar som står mitt i backen. Oturligtnog förvillade färgen på min kropp mitt annars så skarpa sinne och det blev BOM STOP. Hastigheten var förhållandevis hög och jag tappade den mesta skidutrustningen, på en rad. Lite komiskt. Kul att Emma lite raskt hann fota mitt missöde. Skitkul verkligen.
enFETblogg

Rajtan tajtan


Rautjoxas kassapersonal en vinterdag i januari. Till vänster i bilden Sara, som slutat. Sedan Elin med dialekt lik vår och till vänster Caroline Walin. Blek? Nesch
enFETblogg

Palle in da nose



" Av någon anledning dyker miss Wallin upp i mitt sinne när jag hör Sean Kingstons - Beautiful girls. "

- jAHAAA?
enFETblogg
RSS 2.0