Hard work work

hvis du ikke kommer på nett anbefaller vi att kobla ifra router och reboota modem.
Avstengd för manglande betalning. Därav purregebyr.
caroline(punktum)wallin(alfakrull)spray.se
Vi anbefaller ikke router och supporterar heller ikke router.
Kunden purrer på tillbakemedling
Kunden hade spörsmål om mottat faktura, informerte om HDPVR etableringsgebyr. Kunden mycket förnöjd
Hvis RISU ikke virker esk tekniker eller lägg i POOL
Kontrakbrydd anbefalles ikke
Kunden mangler t-splitt. Esk utseendelse.
Callback, ikke svar, ingen CPE, lagt in medling
enFETblogg

vi ska in !!



Med Saras hotfulla blick brännandes mot kindbenet känner jag en otrolig stress till att bli klar med följande blogginlägg. FREDAG.
Imorgon väntar jobb och som avrundning utgång! Inte för att garderoben eller skohyllan har några kläder som inbjuder till "fan va snygg jag är ikväll". Men för att smutta på ett,två,tre,fyra glas vin behövs ju ingen superstass. Dock är förväntningarna på att  hitta ett ställe med dans och bra musik höga. Förr förra veckans sortiment på Kontrast lär kunna slås med hästlängder, om vi så bara hänger utanför ICA. Nu vill jag absolut inte säga att kvällen var misslyckad, TVÄRT OM! Men med smådiggande irländare som kritiserar tjejer med blommiga kjolar blir inte själva dansen supereggande. Vi satt mest, klagade på trasiga glas, fick nya drinkar och drack. Tidig hemgång men med mycket skratt. Tidigt, kl var efter 2...
Min sista tid på Get är kommen. Har 4 dagar kvar. 4 dagar med spörsmål om purregebyr och alfakrull. Kommer sakna jobbet och mitt IP-team. Alla stående support och framförallt, den otroligt effektiva kaffemaskinen....
Time to go
enFETblogg

Knask eller Knep



Knask eller Knep = Bus eller Godis
enFETblogg

Normalt

Måndag
Lite halvkallt och ruggit. Begav mig ut i mörkret och kutade en bit. Åt mat med Robin och vår nuvarande inneboende som lagar mycket god mat, John. Klädde mig i min exklusivaste kläder, mjukis och munkjacka förflyttade mina steg till Elin och Clara där te och Blossom väntade. Månsag i ett nötskal. Trevlig och Normal
enFETblogg

Oslo in pictures







enFETblogg

Me like sundays

Har aldrig tidigare haft någon särskild förtjusning över till söndagar. Söndagar har alltid varit en ångestdag. Men hart tagit mitt förnuft till fånga och börjat inse fördelarna med denna röda dag. Som idag:
 - En kaffemocca i solen vid Akerbrygge
 - En öl på en irländsk pub med engelsk fotboll.
 - Hemlagade hamburgare
- avslutningsvis, lite plockgodis som höll på att kosta mig livet.
(Gubben visade grönt, jag gick stillsamt ut i gatan. En bil nödbromsade ca 50cm ifrån min mjukisklädda kropp, IDIOT)

enFETblogg

Söndagsutflykt







enFETblogg

Sysselsättning när internet strejkar


enFETblogg

Hej mamma

Hej Mamma. Var det något viktigt du ville? Du kan ringa mig innan kl kvart i 2 imorgon!!!
Idag har jag och Robin skaffat oss ett husdjur, en dinosaurie. Fast han har inte kläckts en, tar ca 72 timmar.
Min kost har bestått av wokgrönsaker m nudlar, sönderkryddat med soya. Har dessutom varit ute och gått. Man hinner med mycket när sambon delar ut brev hos statsminsitern, för det är faktiskt hans nya jobb, Han jobbar tillsammans med en massa kostymnissar vilket bidrar till klädångest för Robin vareviga morgon. (20min/morgon)
enFETblogg

give it to me.. lalallaaa

Just nu är det mycket som ligger och krigar om första platsen på min önskelist!
- Orange dunväst från HM
- En egen dator
- Oasis senaste album
- Thomas Sabo´s smycken
- Ett par nya skor

Tänk på alla fattiga barn i Afrika....

enFETblogg

Same shit

Kvinnor som klär sig sexigt, är stolta över sina kvinnliga kurvor och flirtar med killar just för att de känner sig snygga, fräscha och oemotståndliga får skylla sig själva om de blir våldtagna
De får skylla sig själva om de blir nedtvingade till marken och mot sin vilja blir tvingade till sex då de med sin korta kjol frestar och inbjuder till samlag.
Ungefär samma sak som:
Människor som via kläderna skyltar: Jag har stålar! Får skylla sig själva om de blir rånade. Med hjäl av de exklusiva kläderna och den dyra klockan som tickar å armen frestar och inbjuder de till att bli misshandlade och rånade.
enFETblogg

Jag älskar dig


Att vakna upp ensam en söndagsmorgon med ångest, fruktansvärd ångest, är inget bra tecken. Oftast är det två om problemet/bråket. Oftast är båda lika dumma, lika korkade, lika ångestfyllda. Dessvärre får jag ta på mig allt denna gång. Jag, svartsjuk, otacksam jävla egoist... Anklagar och skriker. Att vakna upp ensam med ångest är inget jag ens önskar min värsta fiende. Men just nu förtjänar jag alla hemskheter i världen..
Vill avsluta med att säga, förlåt Robin. Jag älskar dig.
enFETblogg

Vin och önskat läppstift

Det fruktansvärda IP-testet som har hängt över det mesta den senaste veckan klarades av igår.
Idag har jag bara suttit på internet/telefon-support, hela dagen, MED-ENDAST-EN-STÅENDE-SUPPORT.!!
Har gått över förväntan men är långt ifrån datanörd
Ikväll är det vin, inflyttningsfest och klänning som gäller och imorgon HEL-LEDIG.
Just nu, nyduschad, lena ben och rött läppstift ( har inte rött läppstift men skulle vilja) känns allt väldigt kosligt. Anledning till att jag faktiskt inte gått och köpt ett stift är att jag inte införskaffat något kul till mig själv på evigheter. Norge, ett sparandets land
enFETblogg

Jag vill ha magsjuka utomlands

Ibland vill man att någon person ska ringa och säga
 - Hej vill du åka jorden runt, jag bjuder?
 Bli brun äta mango och dricka cola. Klä sig i blommiga saronger, handla kläder för billiga pengar. Äta exotisk mat, få magsjuka, simma i turkosa vågor och mata apor med bananer.
Oslos väderlek påminner om Borås.
enFETblogg

Saknad och regn

(Bokstaven mellan o och q har lagt av å Robins dator, därav den underliga stavningen å diverse ord)

Efter en tuff dag å jobbet, med retilkobling av kablar, till sura fakturakunder. Canal+ beställning och modemfel kom Caroline hem, trött, lite huvudverk och alldels alldels utmattad. Vad ligger och väntar å köksbordet?
Ett aket med ferraribilar och världens mest underbaraste brev från världens mest underbaraste mamma!! När jag stod där, blöt i håret av de råa höstregnet, svettluktande skor som klädde fötterna, den i morses rydliga toffs som nu ramlat ner i strior och inramar det bleka ansiktet. Fick en stark hemlängtan. En längtan till mor och far. Till Johan och Morris.
 För att bli  lite bättre humör snörade jag å mig skorna, tog å mig mina (mammas) blåa tajta blåbärsinsirerade sringbyxor och begav mig ut i söregnet..
Efter åt känns det lite bättre, men längtan är stor!
Älskar er

enFETblogg

Lutande tornet i Oslo

Kan lika gärna blotta mitt klipska citat ifrån Holmenkollen-trippen, innan det offentliggörs bakvägen av en viss mr R.
Jag erkänner ärligt att jag inte hade 100% koll va det speciella med Holmenkollen var. Vi åkte dit, börjarde vår vandring, plötsligt sa Robin:
 - Titta, där är det!
Jag tittade upp mot ett vitt torn med fönster längst upp. Konstaterade lite förbryllat:
- Shit va de tornet lutar!

...Alla som har koll förstår varför det lutar...

enFETblogg

Framgång utan Olja

Inte utan att man blivit lite patriotisk. Svårt och inte längta till sitt fosterland när man får en skymt utav Sverige, nästan överallt i Oslo

- H&M
- Ikea

- Gina Tricot
- Friskis&Svettis
- Wallmans lokaler
- Lindex
-Biltema
-Kappahl
-Åhlens
- Din sko
- Skopunkten
- We
- JL
 
..För att nämna några

enFETblogg

Ensam, stark och törstig

Okej, ändrade planer i livet. De slutade med att jag hamnade ensam framför lilla melodifestivalen med colalight och en latop i knät. Nästan lite läskigt hur mycket man hinner fundera över när man är för sig själv:

-Hur ful röv man får i mjukisbyxor
- Att Norges programsortiment en lördagkväll ligger på nivå NOLL
- Colalightberusningen är guds gåva till alla som vill leva sunt, tror de lever sunt, men som inte gör det.
- Att vår lägenhet luktar tacos
- Popcornlukt dämar tacoslukt alldeles för bra.
- ATT JAG MÅSTE STUDERA INTERNET/TELEFONISUPPORT!
- I höst hade jag en litenlitenliten tanke på att börja studera. Efter tre veckors kurs, faktura, internet, telefoni, grundkurs, känns det lika lockande som att byta ut min cola light mot mineralvatten...
- Att jag saknar Morris

             
enFETblogg

Kollade in Holmenkollen

Bara för att man sparar pengar betyder inte detta att man måste leva ett tråkigt och ointressant liv. Idag, efter ett x-antal avsnitt av the Hills på MTV lyckades vi pallra på oss joggingskorna och fiskhatten, utflyckt, mot Holmenkollen!



...Vi hade nog förväntat oss lite mer..
Men en trevlig lördagsutflykt, dessutom gratis och givande då den norska bergsluften förfriskade upp våra svartsotade lungor efter livet i storstaden. Vi begav oss hem, handlade köttfärs och mixtrade ihop en tacospaj. Är det detta som kallas tofflande vill jag tröst alla förtvivlade; Vi ska gå skilda vägar ikväll. Jag ska till Jessica och Robin kolla fotboll. Skönt va?

enFETblogg

Superfredag


Att jobba kan vara anstrængande och hårt. Speciellt nær man entrar teorisalen och øveraskas av en stor skål choklad.
- ÆT BARA ÆT!
Vår handledare ær något utøver det vanliga..
Superfredag!
enFETblogg

Åre...Gåre? JA!


Åre spikat!
Med tandborsten i munnen och tandkrämsdreggel utmed munngiporna avslöjar jag det senaste innom Robin&Carros-nöjesvärld. Förtillfället lite nöje, mycket jobb och ca 1 timma gemenskap varje dag. Men det som inte dödar, härdar. Veliga cpCarro har i alla fall gjort sitt val. Robin var inte sen att hänga på. Åre 08/09 kommer upplevas på plats!
enFETblogg
RSS 2.0