natural models in Varberg

image193
Bilden är tagen av Emma, därav fattas hon. Hej Emma
enFETblogg

Ingen fisig sommar!

En fullspäckad helg avklarad, IGEN.
Vi kom fram till, trots det alldeles otroligt cpiga väder som vi under flera månaders tid har fått stå ut med, och trots ett miljontals uppsvullnande röda bölder som jag enerigskt kliat sönder till blodiga vattenfall pga av alla j*vla mygg har denna sommar varit den bästa av alla! Vi kom fram till, nästan inte en enda helg sen studentens lyckliga dagar har vi varit rastlösa, uttråkade eller soffliggande.
   I lördags bar det iväg till Oscars i Varberg, Mark2 även kallat! Förfesten ägde rum hos allas vår Sunrise, där köttfärsbaugetter med en god grönsallad stod på menyn. Kvällen upplevdes av alla närvarande hyfsat vild. Tågfärden hem var däremot relativ lugn. Söndagsfrukoston behöver vi inte gå in på närmare, men den avrundades med filmen "Music and lyrics" - sevärd! 
 På söndag bestämde vi oss, att även denna kväll åka till Varberg. Sommarsonen Per Gessle spelade på Fästningen och i ville tjuvlyssna! Vi köpte, bröd, skagenröra, philadelphiaost (light!), och marsmallows för att spisa på vår filt ute i det gröna. Sofia åt inte något utav det, men var däremot sugen på Mc Fis. Sa jag att vi hamnade på Donken till slut?

image192
(Jag vill bara upplysa mina bloggläsare att JO jag äter annan mat och JO jag tränar och NEJ jag
tänker inte bli den nya karaktären in Super Size Me
.)
enFETblogg

Maia Hirasawa - min idol



Maia Hirasawa - En tjej du borde joina genom att VERKLIGEN gå till närmaste
skivbutik och KÖPA hennes debutskiva: Though, Im just me. Skivan innehåller
en grym röst som serverar den ena klockrena låttexten efter den andra! 
Dessutom ser människan så grymt bra ut! 
Favoriter är : Gothenburg och And I Found This Boy


enFETblogg

Orangefärgade tår och gröna gubbar på Mars

Varför ska man vara som alla andra?
Det var nog så damen i den röda jackan tänkte den hon stampade in i Wästgötas Fyndaffär. Den röda jackan gjorde hennes kraftiga benstomme påtaglig, den gråa pälsmössan ramade perfekt in hennen svarta mustach, och pricken över i:et, de gulmålade hörselskydden som satt gutet över hennes obefintliga huvud. På fötterna dinglade ett par alldeles för gröna gummistövlar och i handen bar hon en shockrosa väska med päls. Nä, men varför vara som alla andra, ta istället livet med en klackspark och gör som du själv behagar. Jag får i och för sig skoskav av mina högklackade, ett skoskav som förvandlar mina tår till orangefärgade korvar. Dock inte lika orange som Pippilottas flätor som står rakt ut likt två pilar som pekar åt varsitt håll. Två olka vägar. Rätt eller fel? Höger - gå den vanliga och ordinära vägen. Vägen du vet blir bra, men aldrig jättebra eller jättekul. Aldrig förgylld med guldkorn eller diamantregn Vänster - den ovissa stigen som tuffingar väljer. Där framtiden är döljd av frågor, gåtor och främlingar, kan bli grå, trist och katastrofal, men också alldeles, alldeles fucking jävla underbar. Jag unnar dig det bästa!
Jag vill bli författare, helt ärligt. Men jag tror ingen, efter detta förbannat tråkiga inlägg kommer ägna sig en sekund åt mitt verk. Manuset var för mig givet. Men när skrivmaskinen väl började jobba började även kroppens hormoner producera negativa tankar. Vilket resulterade i en snabb manusändring om gröna gubbar på Mars, varför ska man vara som alla andra?
enFETblogg

I-landsproblemen radar upp sig och jag fyller 19 snart, lalala

image191
enFETblogg

Allmänbildning?

Efter snart 19 år på planeten Tellus har man lärt sig ett och annat.

 - Att en äggmacka med kaviar på inte går att äta till en tallrik fil.
 - Att köttbullar och ris inte passar ihop någonstans
 - Ett knäckebröd med mögelost smakar spya om man dricker apelsinjucie till. 
 - Om man är sugen på att öka på sitt musikförråd loggar in på www.sr.se/p3,
trycker på "låtlistor", väljer ut sin musiksmak, promenerar till närmaste skivbutik och köper
albumet för 200spänn, såklart....lalalala..
 - Om man för över 300kr i månaden till sitt sk "sparkonto" kan man med gott samvete
föra tillbaka 400kr i slutet av månaden. Du för ju ändå tillbaka 300kr igen nästa månad?
 -  Att det varje månad spårlöst försvinner 100kr från mitt sparkonto?
 - Att det visst är ganska mycket fett i ett ynka nudelpaket, och att man absolut inte blir mätt på ett!
 -  Att, hur nyttig inställning man än har på livet, ALDRIG ärligt kan påstå att sallad är godare än pommes!

Ja, det var väl allt...
 .  
enFETblogg

the fantastic four, again!

image188
Går inte med ord att beskirva, måste upplevas!
enFETblogg

Caroline Wallin, nu och sen

Caroline ditt sega missforster. Nu har du suttit framför datorn heeela dagen.
Du skulle behöva gå ut och röra på dig. Springa, träna och förbruka energi! Så varför
tar du inte bara tag i skiten och gör något åt det? Ah jag blir så trött på att se dig så här.
du har inte borstat tänderna, inte satt i linserna, du sitter fortfarande i din utslitna pyamas
med världens ruffsigaste hår. Snälla, försök slita dig från djävulens påfund och gör något
utav ditt liv, För min skull!?
( Caroline Wallin 35+ beskådar Caroline Wallin snart 19)
enFETblogg

BÄST

image187
I love ya, I love ya, I freaking fucking love ya

enFETblogg

Konstpause

En helg som spenderats i underbara Kungshamn. Alltid
lika lyckat! Egentligen orkar jag inte alls skriva något segt
blgog inlägg. Jag har två feta väskor som ska ompackas
och bege sig vidare med mig i täten till Varberg imorgon.
Det fina vädret är på ingång, inte en dag för tidigt. Vi ska sola
bort våra albino-gener och leva på frukt. Jo, du hörde!
enFETblogg

Snart en månad sedan..

image186
enFETblogg

Resultatet av matrasten

image183image184


15min kvar på den underbara middagsrasten, du får shoppingabstinens och beställer
 dessa två skönheter inom loppet av 5min. Snacka om impuls. Men jo, jag är nöjd!
enFETblogg

DDD - Danmark, Donken, Dödskul!

Inleder med ett citat av vår älskade SunriseMarie: Hemma bra, men borta BÄST!
Något så klockrent har hon nog, under hela sin livstid på Hedbo aldrig kläckt ur sig. För det var verkligen bäst.  
Danmark is the shit!

Resen skulle starta vid Wästgöta Textilindustri AB klockan halv tolv. Klockan tolv hade Jessica och gänget inte lämnat Kinna. Vem var boven i dramat? Jo, Sunrise. 
  Några timmar senare gjorde sig hungern påmind i den fullknökade bilen. De tog inte många sekunder innan vi, gemensamt, utan protester fattat ett förnuftigt beslut: Vi stannar till på Donken!. Sagt och gjort. 

När vi ljudligt diskuterat skivbyten, låtval och ljudnivå under ett antal timmar var vi framme i det rödvita landet. Pölselandet. I Pölselandet pratar dom jättekonstigt. 
  Vandrarhemmet: Sleep In Fact är ett billigt ställe, så man förväntade ju sig knappast någon högre standard. Det fanns ingen standard alls. En ilsken muslim tog emot oss, visade oss våra bäddar samt våra 30 nerlerade sänggrannar: Hej hej. Vid Entren stod det, med stora röda bokstäver: No Alkohol. Jag tror våra lergrannar med gummistövlar missat den skylten, för lukten som slog emot oss när vi trädde in i rummet kunde göra vem som helst onykter på fläcken. Muslimen verkade oberörd. 
   För att spara våra stackars slantar begav vi oss till netto för att köpa mat och laga till i vårt hypermoderna och gemensamma kök. Där efter var det förfest med våra spanska sänggrannar och en mosad Sarafot.
   Kvällen slutade på Kulör och våra öden den kvällen blev ganska delade. Vissa åkte hem till Danskar, andra somnade innan kvällen ens tagit vid, vissa drog med Danskar hem och gav de sovande gummistövlarna underhållning. Samanfattningsvis: Skitkul!:)
  Lördag: Shoppingdag. Emma bangade alldeles för tidigt och drog hem till de nopprade lakanen och sov. Vi andra traskade flitigt vidare i jakt på det perfekta köpet. Jag köpte en kjol på Mango och en tröja på Stadium. Vi stannade och fika på Donken, vart annars?
  På kvällen var suget efter Donken minimerat, en saftig köttbit, en god sås och potatis väckte salivutsöndringen i allas gap. Allas utom Sara, hon lever för Donken. Vi pungade ut 230 spänn den kvällen på 4 stycken stenhårda minimala tönt potatisar, en fettöverflödig biff och en klutt sås. Vi drog till Donken och köpte efterrätt bestående av hamburgare och glass! Mätta, någorlunda laddade men otroligt heta begav vi oss ut i Köpenhamns nattliv, ett nattliv som slår bratborås med hästlängder!!
 Söndag: Frukost på Seven Eleven, bestående av en kletig och fettig macka. Efterrätt: Choklad. Våra hypermoderna hjärnor kom fram till att vi skulle avsluta trippen med en extrem fettodag, det gjorde vi! Efter den näringsrika frukosten tryckte vi oss chips (detta borde egentligen inte skrivas offentligt). Samvetet hade fått sig en törn och vi beslutade att gå hela den långa vägen till Christiana och spana in Hashmänniskor. Där efter staplade vi upp oss för 400 trappsteg för att få en utsickt över hela Pölselandet. Ska tilläggas att vi köpte kaffe på Donken. 
Efter en lång dag packade vi in oss i volvon och tog färjan tillbaka. På båten kastade vi i en flaskpost med sommarbrisens hotmail på (bland annat). När vi hade kommit över till Sverige var vår Sunrise ovanligt tyst, och när vi, hypersmarta människor var uppe i ett viktigt samtal angående musikvalet avbröt vår Sunrise och sa:
 - Jessica?
- Ja?
- Eh, jo du vet, Sunriseglassen på Donken, får man lika mycket chokladsås på den i Sverige som i Danmark?I
 - Du menar Sundaeglassen?
 - Ah så heter den, alltså man vill ju inte säga att man vill ha extra mycket om man får mycket direkt får då kan det ju bli för mycket.
I Helsingborg var hungern tillbaka och vi stannade på, jo, tro det eller ej, Donken. Där var Emma sugen på en Mac Flush, vilket till hennes stora besvikelse ej var uppfunnen, än.
 - Köp en plusmeny och få ett Cocacolaglas!
Man är väl inte dum? Tro fan att man köper plusmeny!? Efterrätt därpå.
 Proppmätta och fulla av danska intryck entrade vi det underbara Överlida ca 00:00. 

( Eftersom man är en töntig och mesig ungdom som faller för grupptryck och dyligt, tänker man oftast (ja tro det eller ej) på vad man stoppar i sitt gluppska gap. Man försöker också bränna bort lite överflödigt fett kring höftbenen genom motion. Men varje gång, ja varje gång man ställer sig på den partybromsande plattan i badrummet visar den alltid en jävla massa plus. Igår, när jag stod och borstade mina mulna tänder tog jag ett tappert beslut och ställde mig på partybromsaren igen, bara för att bilda mig en uppfattning om hur mycket Donken kan påverka. Men tror ni inte partybromsen visade några ental mindre. Hur kan man, genom plågeri motstå choklad i flera veckor inte gå ner ett piss och när man frossar i fett dala några ental? Min nya livsstil: Donken diet!)


En helt underbar Resa!

( lägg märke till att jag skrivt Donken tio gånger i detta inlägg, förstå vår förtjusning av Mr Macdonald)

 

enFETblogg

PS

Vill bara tillägga från förgående inlägg, JAG TAR UPP CA 60 INBROTTSSÄKRA PAKET OM DAGEN!
 
Skivan till Köpenhamn kommer bli en tiopoängare, jag lovar!
enFETblogg

Hissa och Dissa

Idag ska jag försöka ge mig på en Hissa och Dissa a lá Rix Fm.
Tog ett tag innan jag kom på exakt VAD som skulle få äran att bli hyllad på min blogg. Men Felice kom med det absolut klockrenaste på länge, no doubt! Dessvärre var det ingen Einsteinblixtnedslagstanke som kom på VAD som skulle dissas.

Hissa: En önskan till gud från gästboken i Hällekis kyrka
som ligger en bit utanför Lidköping. Nej, det är inte jag som diktat.
Men ack så klockrent!
(för alla er med dålig syn kommer här ett förtydligande: Snälla gud ge mig
sportbil och en rik pojkvän :) Amen Carro)


Dissa: De underbara gamlingarna som shopparlös på wästgötas postorder.
Sedan kommer på: aha, jag vill inte alls behålla alla de tio par byxorna i samma
färg och som då väljer att skicka tillbaka dom i inbrottssäkra förpackningar som är totalt
fucking helt jävla omöjliga att få upp!
Exempel följer:

enFETblogg

dock, inte tillräckligt difust

Min mamma uppskattade inte min danska ordlista, framförallt inte det difusa skämtet om Dagen E - piller. Så för att bevara hennes heder som min ärade moder ber jag här, på min blogg, så extremt mycket om ursäkt. Allt för dig älskade moder. 
 
 
enFETblogg

Allas vår Henrik

Lollo: Han va rätt het (om vänsterpartisten i stockholm)
Jag: Han är bisexuell va?
Henrik von Scheele tjuvlyssnar och lägger till: Ja, han är vinklad

enFETblogg

Folkesundhed

För att vi töntar inte ska känna oss allt för vilsna i vårt rödvita grannland, kommer här en dansk-svenskordlista som jag tror vi kommer ha extremt stor nytta utav när vi virrar omkring på Köpenhams gator. 

Alkoholfri drikkevarer    Alkoholfria drycker
Arvelige sygdomme     Genetiska sjukdomar
Faldulykker                    Fallolyckor
Fastfood                        Snabbmat
Fattigdom                      Fattigdom
Fedme                            Fetma
Folkesundhed              Folkhälsa
Fortrydelsespiller         Dagen-efter-piller
Gadebørn                      Gatubarn
  
Håller på att fila på en skiva som kommer göra den lilla roadtripen oförglömlig. Natruligtvis kan jag inte avslöja hela musiklistan, men vissa hetingar kan du få en förhanstitt på:

Hellogoodbye - here(in your arms)
The Tough Alliance - Coca-Cola Veins
Akon - It don´t matter
Sean Kingston - Beautiful Girls

På fredag bär det av, så underbart roligt det ska bli! Heja Danmark!

  
enFETblogg
RSS 2.0