Ostmackor är min räddning

Två ostmackor under en filt med en bra film på tv. Jag tror detta kan vara den bästa medicinen mot småsjukan.. Ostmackor gjorda av kärlek är en mycket underskattad måltid. Dessutom, har man tillgång till gurka och en aningens kryddad ost blir det hela ännu lyxigare. Det är rätt skönt att tycka synd om sig själv ibland. snyft
enFETblogg

Födelsedagspresent?



Om man bor i sina linser och faktiskt har användning för ett par avslappnande glasögon borde man kanske göra slag i saken?? Lånade Lollos bitchbrillor för att få en hum hur i jag ev skulle kunna se ut. Senast jag bar ett par riktiga glasögon var i 5:an. Då även iklädd tandställning och fräch flötig lugg. Sen behöver man ju inte posera och se ut som en tvättäkta mes. Men känner ett visst sug i öronsnibben efter ett par egna brillor. Födelsedagspresent alá 21?
Tills dess får jag leva med grusiga linser och rengöring vareviga kväll. Klaga aldrig på att tandborstning är tråkigt! Linsuttag-gnugg-vändsida-gnugg.skölj-stoppanerikoppen-bytlinsochupprepa - ÄR VÄRRE!

(ber verkligen om ursäkt för den tragiska posén)
enFETblogg

Sick

Sol, varmt häärligt!! Och uppvaknande med urinvägsinfektion..good day!  Knarkar hälsopreparat från Oslo och ber gud om nåd! Kan min kropp tajma in en sämre tidpunkt på året att skaffa en infektion på!?  Har i alla fall inte bränt många kalorier eller ansträngt mig nämnvärt idag. Chillat med Morris och druckit litervis med vatten, skål!
enFETblogg

NÖDINLÄGG

Två extremt lyckade dagar till avrundning.
FREDAG: Middag på Vinch, sedan minglande vidare till Vimmel. Natten slutade lite oväntat, men blev go :)
LÖRDAG: Mådde segt ikapp med Natahlie, mosade i oss glass och försökte tänka positivt. Överaskade Ida på hennes 20-årsdag med grillfest och öl senare på kvällen. Mår i detta nu lagom bra. Öm i magen och illamående. Man mår som man förtjänar heter det visst..
Kommer under morgondagen publicera bilder och JAG LOVAR ATT BLOGGA ROLIGARE
enFETblogg

Mysig morgonpuss

Har en riktigt ond träningsvärk i baklåren och en skum känsla i magen. Annars började dagen bra! Morris väckte mig med sitt förbaskande yl, auuhhhhauuhhhaaauuuuuu. Skriker man; TYST!! allt vad man har, då blir tönten bara glad att han fått respons och tjuter ännu mer.. Jag släppte in honom i mitt rum i hopp och lugn och ro. La mig till rätta i sängen och försökte somna om. Damphunden springer fram och tillbaka i rummet och smäller i sin hårt viftande svans i golvet, väggen och byron. Till slut spred sig en oroväckande tystnad i hela rummet och det tar inte många sekunder innan jag får en 15kg-klump i fullfart landandes på min mage med ett långt slick i ansiktet som avslutning. Tack Morris!

Nu ska jag springa och möta pappa efter jobbet, sen skrubba och raka mig silkeslen, bege mig till Lollo och efter det vet ingen hur det kommer sluta..!!
enFETblogg

Kvalitetstid



  

Freaking out in the fd vedhög. Ensam ute i skogen med Morris. Detta är vad jag kallar kvalitetstid med husdjuren!
Idag har jag även tränat styrka 30min och gått två powerwalks. Imorgon kommer jag synda och min kropp kommer plågas, ännu än gång. Men nu är det fan  min tur att ge igen.. Mohaha
enFETblogg

Snygg i tanken



Det är ganska svårt att kännsa sig snygg i trasig t-shirt med Morrisdreggel på, äckliga lökjeans alá vedhög, backsliktofs och nermålade skor. Men blundar man riktigt riktigt hårt kan man föra tankarna mot brunbrända ben, rosé i solen, fräknar i ansiktet och en sjukt hög slitz, mohaha
enFETblogg

Blommorna, DÖ !

Så typiskt mig att handla söta små puttinuttiga blusar och skit. Småblommiga skor och en vit, jättesöt blus. Varför köper jag det när jag vantrivs iklädd dessa frikyrkliga plagg? Igår fick jag nog. När vi satt på en solig uteservering och jag fick se mig själv i kameran höll jag på att kasta upp. Vita tygskor, en småblommig genomskinlig blus, en rosa kofta, en brun väska och en tofs på huvudet. Diskuterade fallet med Anna. K och hon kände igen problemet.  Så vi bestämde oss att från och med nu bara se snygga ut. DEAL
Köpte den optimala snygga looken några minuter senare på bikbok. Måtte alla småblommor vissna!
enFETblogg

Jag hamnar i havet utanför nya zeeland

När man är vedlanare har man tid att tänka lite extra på kluriga saker. Och med Christer i P3 som idékläckare kom det många visa citat genom munnen på eftermiddagen. En sak vi fastnade lite extra för var:
Vad händer om man skulle gräva ett hål exakt precis där du står just nu? Det skulle ju bli "nedför" till jordens mittpunkt, dvs kärnan. Men sen måste det ju "vända" och bli uppförsbacke upp till ytan igen? Vi smsade 118100  som gav följande svar: Eftersom dragningskraften är centrerad (i mitten) så blir man tvungen att gräva sig uppåt eftersom man fortfarandre dras till kärnan. Om man leker med tanken att det skulle gå att ta sig till jordens mitt skulle man stanna där, där dragningskraftens mitt och du dras in åt någorthåll.
Realistiskt svar, men tråkigt. Om du verkligen vill se exakt vart du hamnar om du skulle gräva ett hål där du befinner dig klicka här - > http://www.ubasics.com/dighole/

enFETblogg

Jä*la Unge

Jag är så otroligt toanödig att det bara inte är sant. Min ansiktsfärg skriker tomat och mitt dåliga humör växer sig allt större i samma takt som blåsan fylls. Jag kutar in på toaletten och mixtrar med låset innan jag med en lättnads suck kan luta mig tillbaka på den snuskiga toalettsittsen. Offentliga toaletter är ingen höjdare! Utanför börjar jag höra röster och det dröjer inte länge innan en uppriven röst skriker:
 - Kan du skynda dig där inne, min lillepojk håller på att kissa ner sig.
I början tänkte jag faktiskt öka baletten lite. Jag vet ju själv hur jobbigt det faktiskt är att hålla igen på trycket. Men den kära mammans röst blev bara mer och mer otrevlig. Jag blev förbannad och tänkte att jag minnsan inte alls tänkte skynda mig. Ungen får väl skylla sig själv. Jag reste mig upp och drog på mig byxorna. Gick fram till tvättstället, pumpade ut mängder av tvål och gnuggade händerna i det iskalla vattnet noga. Varje finger för sig. Jag tittade upp och  poserade lite för länge i spegeln och klämde även en eller två pormaskar. 
   Under tiden hade barnet börjat illtjuta och det var inga lösa knackningar som träffade dörren längre.
 - Ursäkta men kan ni visa lite hänsyn!?
  Jag bestämde mig för att avsluta den lilla proceduren med en ond gärnig. Med kluriga steg gick fram till dörren, låste tyst och försiktigt upp låset och hoppade ut och skrek : BÖÖÖÖH
 Ungen blev helt tyst och det dröjde inte många sekunder innan man kunde urskilja en stråle mellan hans ben. Mamman såg helt förbluffad ut och kollade på mig som om jag vore ett fån.
 - Nu är jag klar
Sen gick jag.
enFETblogg

Vart kan man köpa ett liv ?



Och för er som inte insett det allvarliga i vårt liv med EN ENORM STÖRNING... Liv? Vi kanske inte ska överdriva
Kling: Borde det inte logga in lite mer folk, klockan börjar bli mycket
Jessica suckar och kollar lite ledsamt på klockan
enFETblogg

Belöning !!!




Två dagars slit belönas med solning, lösgodis och RIKTIG cola, lighten var "tyvärr" slut. Man behöver inte vara uppmärksam för att se att vi i stort sett sover redan nu, 19:37. Good Work, Kling!
enFETblogg

Dagens Outfit

 
Dagens outfit!
Adidas  t-shirt från mellanstadiet inhandlad på H&M -outlet , Hulta, Borås
Mammas sexiga gravidbyxor från 80-talet med smickrande fråndragna fickor på röven.
Moderiktig midjehöjd sätter pricken över i:et på denna: Lana-ved-16h-i-sträck-outfit
Hur sexig kan man bli i en vedhög?
enFETblogg

9h styrketräning

9h timmar på vedbacken och en halv årsved inkörd. Två arbetslösa polacker fördriver tiden i Svensås på bästa tänkbara sätt. Vi hade tänkt dokumentera händelsen, men efter påsatt outfit avstod vi och lämnade kameran inomhus. Lika bra var detta, för ansiktet, som glänste av svett lockade till sig skit som klibbade sig fast och gjorde att vi liknade två energiska sotare. Nu är vi trötta och tänker drösa framför tv:n hela kvällen. Imorgon väntar den halva årsveden på sin tur att bli lanad. Skål

enFETblogg

Ansökan till Robinson

Jag har precis skickat in en annsökan till Robinson 2010!
Peronsligt brev:

En extremt driven och energisk tjej som lätt blir uttråkad.

Har sedan studeneten (07) gjort två säsonger i Åre, jobbat som bananskalare i Oslo och i sommar bär det av mot västkusten, smögen.

Hade aldrig i hela mitt liv intresserat mig för, eller ens tänkt tanken på att ställa mig på ett par skidor. Men efter studentens glansdagar föll de grå vardagslivet över mig, likaså rastlösheten. Jag ville testa något helt nytt, träffa nya människor och flytta hemifrån. Sagt är gjort. Höll på att slå mig halvt fördärvad men blåmärken gav färdighet...

Blåmärken är något som har följt mig sen barnsben. Har alltid varit en tjej som tagit mig vatten över huvudet och gjort saker och ting som jag egentligen kanske skulle låtit bli. Började min fotbollskarriär som 10åring med stukad fot och trasiga skor. Mamma tyckte jag skulle avvakta premiären på planen med tanke på min svullna fotled, men jag resonerade som följande " Jag har ju redan skadat foten, en kroppsdel mindre att oroa mig för"

På mellanstadiet var stora buffaloskor på modet, detta haltade alla tjejer omkring i. Tyckte dessa monsterskor va grymt fula, men ville någonstans ändå äga ett par för att "vara som alla andra". Efter tjat, övertalning och viss mutning av Mor fick jag ett par i födelsedagspresent. Jag klumpade stolt fram på skolgården och kände mig "som alla andra". Men insåg snabbt att rasterna med fotboll, basket, hopprep och fyrboll blev mer komplicerade. Gjorde några tappra försök, slog halvt ihjäl mig och insåg till sist att jag var tvungen att välja mellan moderna skor med tjejerna på bänken, eller hederliga gympadojor och svett på fotbollsplanen. Jag valde svetten, och kommer alltid välja svetten.

Har alltid tränat mycket och tre gånger sprungit Göteborgsvarvet 21km. När jag inte tränar eller skaffar mig blåmärken gillar jag att skriva. Har sen 2,5år tillbaka bloggat: www.enfetblogg.blogg.se, och ser det lite som en terapi. Vid ilska, glädje, likgiltighet, sorg eller beundran känns det som en grym lättnad att få dela med mig allt med andra. Sen att jag är långt ifrån blondinbellas superkända blogg spelar inte så stor roll. Jag trivs mina 100 unika läsare om dagen.

Skulle jag få chansen att deltaga i Robinson skulle jag skrika av lycka, jag hade skrivit världens länsta blogginlägg, sprungit Göteborgsvarvet i buffaloskor och gett ALLT på ön!

(Fan vad knepigt det är att få ihop ett personligt brev utan att de låter töntigt och smörigt)

enFETblogg

Hej Ragnhild

8km i kroppen, nyrakade ben, insmord, ansiktsmask och nylackade naglar. Det va länge sen jag kännde mig så kvinnlig och fräsch..
Emma kläckte en gång ur sig att man får tyngre fingrar och fingertoppat när man lackar naglarna. Vi som lyssnade lade oss dubbelvikta och dumförklarade Emma helt. Idag är jag beredd att ta tillbaka allt! Efter två lager mesrosa, känns mina fingrar blytunga att jag tiill och med fruktar träningsverk imorgon
Det finna extremt många olika kroppsmjölk och kroppssmör att välja emellan. Dofter som strawberry crush, nougat, cocos, passion annans, alla utlovar hemsläp och ragg. Dofterna förför och mannen förvandlas till en galen tjur som kutar mot ett rött skynke.Oavsett de utlovade konsikvenserna finns bara EN TVÅL, EN DEO och En KROPPSMJÖLK, Dove - orginal. Nu var min femenina känsla som bortblåst och Ragnhild 75 dök upp istället.
Hej Ragnhild
enFETblogg

ETT STORT..




Idag fyller min kära moder 46år!
enFETblogg

Målar du med kläderna?


Guuuud va skönt med helg ! Efter 6,5h som målare känner jag mig mer förtjänt av denna helgen än jag någonsin gjort. Måste ju säga det är grymt tur att vi inte har några festligheter bokade då jag liknar en spetälsk tomte på händer och armar.  Rödfärg!!
 - Använder du ingen pensel?
- Målar du med kläderna?
Dessa meningar avslutas gärna med ett brett leende och ett flin alá fan va fyndig jag va nu. Jo, jag använder pensel och nej jag målar inte med kläderna. Och du va inte ett dugg rolig
enFETblogg

The stuntmans returns



Jag och Jessica i en tuff kamp om liv och död
(VARNING! ej lämpligt för känsliga personer)
enFETblogg

Oandade krafter

Dagen efter brukar alltid vara seeg. Så va fallet för oss deghögar även denna gång. men plötsligt kläckte något ljushuvve idén att ta lite luft efter 6h framför dumburken. Vi masade oss ut i mjukisar och kisade eländigt. Men plötsligt fick vi oanade krafter...!!!




I en och en halv timma höll vi på...!! Sitt kvar, i näsa inlägg har "The stuntmans returns" premiär..
enFETblogg

Jag älskar min lillebror

Åskan bajade våra telefoner. Pajade ska de stå. Så vi (pappa) fick snällt köpa en ny. På den ny nya, lite coolare ,kan man lägga in namn och tel, som i en mobil, så man vet vilka samtal man ska besvara, och vilka samtal man ska klicka.
Johan, min supersmarta bror får äran:
Sony, Stelan och Tommas.
Lite coolt att heta Sony, synd att han heter SONNY
Stelan är vår morbor, STELLAN
och vår Tommas, som inte har röven fylld (höhö) heter i vanliga fall Tomas

Smart !

enFETblogg

outoutoutgoing

Idag har jag varit sur från minut 1! Joel-Gustav ringde och väckte mig halv tio(!!!) Han lät förvånad över min hesa morgonstämma och när jag berättade att han väckte mig höll han på att köra av vägen.
Om man är nere, trött, däven, illavuen och SUR, finnns inget bättre botemedel är motion. Jag och Morris, som förövrigt också varit halvlack idag gav oss ut på powerwalk, 8km. Efter det körde jag styrka i solskenet på gräsmattan.
Vet inte om träningen gjorde mig turboglad idag eller faktum att de väntas utgång imorgon. OBLIGATORISK FÖR SAMTLIGA!
Enligt min träningsguru, som förövrigt smäller i sig en fet pizza idag, handlar det inte om VAD MAN DRICKER utan HUR MYCKET MAN DRICKER. Man behöver alltså inte endast dricka vitt torrt vin, utan varva med en öl. Undvik dock snacks, söta drinkar och nattamat. (Inga chokladflingor med grädde Emma!) Helst ska man ju inte dricka alls, då fettförbränningen under alkoholintag hämnas helt.
Men som jag och Jessica precis konstaterade, hellre lite lönnfet än psykisk instabil.
enFETblogg

Världen är orättvis

Man skulle ju kunna tycka, glömmer man sin plånbok på köksbänken inehållandes ett busskort som man MÅSTE ha får man skylla sig lite själv.
Mamma ringer och frågar om jag vill GÅ NER TILL ÖVERLIDA MED PLÅNBOKEN OCH LÄMNA DEN TILL JOHAN (hade jag varit på gång-humör hade jag gärna gjort detta) Men kännde inte riktigt för detta. Istället för att bli sur på klantJohan fick jag istället skiten. Mor fick ta ledigt från jobbet i 10min, för att sätta sig i en bil, åka hem och hämta busskortet. Jag ser bilen komma, tar plånboken med mig ut för att spara tid åt mamma. Mamma skriker SPRING!
1 Jag har ingen bh på mig så de gör ont att springa
2 Att skrika spring i en skitsur ton gör bara mig surare, då springer jag absolut inte
3 Att ens vara sur på mig när DET ÄR JOHAN SOM ÄR SLARVIG OCH HAR GJORT FEEEL!
enFETblogg

Dagens..

För övrigt vill jag ge dagens ros till kvinnan som sitter i kundtjänsten på eleven.se
..och min nya sms-signal är Bullen i Trasdockorna när han sjunger: "Lite annorlunda är inget fel å va"
enFETblogg

Kiss-Morris

Att sova tills klockan slår tolv och solen lyser gul på himmelen är inte ok, varesig man är arbetslös, sjuk eller trött. Fick lte panik och drog med mig seg-Morris ut på en powerwalk. Morris promenadtaktik är oerhört klantig. Han kutar, drar, hoppar och springer runt som en galnng de första 2km, efter det blir han trött, gnällig och ska kissa på varenda grässtrå ihop om att få vila lite. När man sedan kommer hem är han svintjurig för att jag i storsett dragit honom i backen 3km och vägrar både äta och prata. Försökte fjäska med lite ost, men icke.
( Hur spännande verkar mitt liv då min blgog handlar om kommunikation till en vresig hund?)

TIPS: Förnyelse i livet? Byt meddelande och ringsignal på mobilen.
TIPS2: Förnyela i livet? Kasta ut datorn, spärra facebook, råna en bank OCH DRA !
enFETblogg

Kalla mig Brat



Brathunden Morris i Gucciglasögon. 
"Bara det bästa är tillräckligt bra" / Morris
enFETblogg

H e j a N o r g e



Såhär glad blev jag när Norge vann. Tycker verkligen det är glädjande att se ett land, som misslyckas med allt annat faktiskt klarar av att genomföra och vinna nnågot såhär stort. Skitsamma att arbetsmoralen suger, att knarkare hugger ner varandra på öppen gata och att personer sprutar herion i låret på tunnelbanan. Kan vi inte bara glädjas åt den söte lille norske killen, med den trasiga fiolstråken. Ja menar Eurovisionsfinalen var ju redan avgjord innan den ens hunnit starta, i alla fall från Norges sida. Noge hade redan innan tävlingen bokat tid och plats för nästa års final i Oslo!!! Spänningen kan ibland vara olidlig.....
enFETblogg

Brunråttan



Brunråttan är ofta smittspridare och kan bära både Salmonella- och Leptospira-bakterier (däribland sådana som framkallar Weils sjukdom) och trikiner. Den lever gärna i kloaker och källare och kommer ibland in i hus via avlopp. Brunråttan bildar familjekolonier som inte accepterar några inkräktare. Enskilda individer kan dock utvandra från kolonierna och bilda nya. Brunråttan är allätare och förtär allehanda slag av spannmål, ägg och ungar i fågelkolonier, grodor, fisk, as och smågnagare. Kannibalism är dock mycket sällsynt.
enFETblogg

LE !

Kännde att den berömda blogg-väggen var nära och tog en sk väbehövlig bloggpaus alá blondinbella. Nu är jag på banan igen, friskare än någonsin.!
Uppstyrandet av livet går bättre än väntat. Håller på pengarna och tränar som en gås. Elfsborg krossade Halmstad med 4-0 och jag har fått färg om kinderna. Om vädret tillåter har jag och Kling jobb mån-ons nästa vecka som vedinkörare/vedlanare, träning, motion och pengar.
(En skrattcoach sa om man ser allt i livet positivt blir man en gladare människa). Jag är en glad människa.
Fick även ta del av snyggAnnas vackra stämma idag, 5 av 5 toast 
enFETblogg

Datanörds



Efter 2h låång promenad med Emma, Jessica och Morris hamnade vi tillslut i Jessicas kök med varsinn nymixad smoothie. När ekonomin är skral och tv:n upptagen finns de tyvärr inga andra medel att ta till, DATORN. Varsin dator, en colalight och en paket extra drops mellan oss har vi blivit riktigta lanare. Ingen har dock någon större koll på något vrålhäftigt spel. Vi klarar inte heller av att "ta låtar" ifrån varandras datorer utan använder oss utav MSN. Lanare kan ju stå ut i flera dygn, vi överväger att snart logga ur Facebook och kolla Stockholmboogie. LOL! BRB
enFETblogg

Jag vill Starta en tidning

Jag vill starta en egen tidning innan jag blir övermogen och grå. En ärlig, rak, aningens bitter, men med humor och snygga bilder. Vill någon bidraga med en startavgift på några miljoner är det bara att lämna en kommentar eller trycka på kanppen "like" på facebook

enFETblogg

Kärleksmums och Kycklinglår



Min och Jessicas broder lever på Cola, choklad, pommes, kalaspuffar, ljust bröd och flööt. Deras kroppförbränning måste arbeta under högvarv 25h/ dygnet.  Man kan ju verkligen fråga sig varför den underbara genen inte följde med mig när jag ploppade ut ??? Man sitter och nästan kallsvettas av sug efter något onyttigt, medans de trycker i sig skit och ändå har en mycket slankare figur än vad jag någonsin kommer att få. Livet är faktiskt bra orättvist ibland. Att skeda direkt ur en kesoburk och intala sig själv att den smaken är precis lika god som Johans kanelbulle han sitter 1m ifrån mig och trycker i sig kommer aldrig funka.  Men jag är inte bitter, jag älskar kärlekshandtag och innanlår, i alla fall kärleksmums och kycklinglår!

enFETblogg

Från Mardröm till dröm

Morgonpromenaden med Morris och äggfrukosten avklarad. Vädret fjäskar och solen lyser, kanonkul! Kanonkul kommer det även bli att fördriva en dag i Borås med  mina käraste. En fet kaffe i solen på någon trevlig uteservering får betyget 5 av 5 toast. Om jag nu får klaga på en sak, så tänker jag dissa ner alla hemska mardrömmar jag har haft, veranda natt sen jag entrade Svensås. I natt höll jag i en dröm på att bli fastbunden och dödad, han smita ut genom badrumsfönstret, när polisen kom till platsen hade gärningsmannen hängt sig i vardagsrumet. Den andra drömmen handlade om att vårt hus brann ner till grunden. Vid de här laget höll jag på att ta till lipen och vågade knappt somna om. Men somna om de gjorde jag och drömde att en massa äckliga gubbar befann sig i källaren som väntade på att vi skulle somna in innan de gick upp och gjorde inbrott i vårt hus.  Är det någon som kan tyda ??? Tack på förhand
enFETblogg

Matteverkstad

  

Den som påstår att det inte händer något i Svensås har fel! Idag rakade sig pappa av håret och ett träd klövs i två delar när blixten slog ner. Har även, under hela kvällen hjälpt min kära broder med Matte B och insett att min huvudsubstans inte har lyckats fånga någonting som har med skiten att göra.
enFETblogg

Fina tänder & Sony lever, bra dag!

Inga hål, ingen tandsten, ingen karies. Från mardrömm till luddiga små rosa moln, tandläkarbesök behöver ju inte alltid va hemska. Vaknade upp och tänkte slå två flugor i en smäll, powerwalkade ner till Överlida city, till folktandvården. Blev svettig och eländig. När gången hem skulle ta vid började åskan dåna, blixtsnabbt (höhö) skickade jag tanken till min stackars Sony med sladden i väggen. Goda råd blev dyra, kutade till mammas jobb och tog bilen hem. Utan Sony är döden nära! Sony levde när jag kom hem, befriade honom från kontakt med vägguttagget och andades ut. Du & Jag för alltid !
enFETblogg

Engströms dag som Caroline Wallin

 Engströms liv som Caroline Wallin (jag har inte ett enda finger med i spelet)

(tillägg på schemat, vi ska även plugga om eu-parlamentvalet)
enFETblogg

Pressat schema

Veckans Planer
 - Tandläkaren imorgon, Gratis är gott, smakar menthol.
- Försöka få tiden att gå med så minimaliska utgifer det bara är möjligt (Fördel nr1 att bo i skogen, inga affärer)
- Leka Blossom med Emma och Jessica genom Powerwalk MED stavar (fördel nr2 att bo i skogen, ingen ser )
- Reta Morris för SkallePer och Hyenan. (Nytrimmad med en vit och kal fläck mitt uppe på hässan)
- Gå på inflyttningsmiddag hos Marie

Pressat schema, känslan av att jag snart tar slut på mig själv och krschar in i den berömda väggen kommer allt närmare
enFETblogg

Snillen spekulerar

Snillen spekulerar, var rubriken under vår kalorifyllda måltid.
 - Varför är det godare att äta godis ur någon annans Karamellkungenpåse än din egen?
- Varför är gratisColan på jobbet inte alls lika god som när du KÖPER en exakt likadan på en restaurang?
- Varför är musiken i någon annans Ipod roligare att sätta i öronen än sin egen, trots att man nästan exakt identisk låtlista inprintad?
- Varför känner man sig snyggare i kompisens vita linne än sitt egna?
enFETblogg

Mingel i Baksätet

Tackar och bugar för den mycket trevliga förfesten hos Emma igår.  För endast 2 årsedan disskuterade klädval, hångelkap och matsedeln i skolan. Efter studenten har vi gått åt helt olika håll och diskussionerna var igår minst sagt varierande. Trots att vi inte befnner oss riktigt på samma "tid" i livet blir de alltid mycket asgarv, skvaller och uppdateringar. Me like ! Allt för ofta är förfesten roligast på hela kvällen, så var även fallet igår. Träffade dock Evelina och Klara, bundisarna från högstadiet, mycket trevligt.
Vi kände oss dock skitsnygga under bilresan in, Jag & Emma
Varför Varför Varför tar man sånna kort? Och Varför Varför Varför lägger jag ut skiten på bloggen.

enFETblogg

Nostalgi med C.J

Eva Cassidy, The Cranberries, Eiffel 65, Vitamin C, Daddy DJ, Dilba, All saints, SOAP, Cleopatra, Arvingarna, N´sync, Five, Spice Girls, Vengaboys, The Cartoons...Vilka har jag missat?? Hjälp mig!
 
Jag och C.J har haft en mycket djup konversation om diverse artister och låtar.  Kommit fram till att de gjordes rätt bra musik på den tiden vi var små och nyfikna också. Det känns som om vi överlevde ganska fint utan Abbas fula kläder och sönderspelade musik ( Skulle blondinbella läsa detta hade jag fått mina fiskar varma då hon, i varannat inlägg hyllar Abba till skyarna). Att Eva Cassidy kanske gjorde musik långt innan vi ens var tillstymelsen till en spermie , har ju inte med saken att göra. ( Kollar Wikipedia och läser: Eva Cassidy, född 1963. Innebär att hon började skriva låtar ungerför vid 20 års ålder, - 1983. Då var min kära fader 19år. Kanske att jag fanns som en spermie då) Det handlar om vilka låtar man har en speciell relation till.  Jag har ingen relation till Mamma Mia, men Eiffel 65, Im Blue, hits for kids, tandställning, skitfula glasögon och snickarbyxor. Tyckte själv jag va skitsnygg OCH ascool för jag kunde hela texten utantill. YEAH
enFETblogg

Colalight är mitt vatten



Postkodmiljonären i bakkgrunden, colalight i ölglaset och 5 väl utvalda ferraribiliar i en egen liten godisskål brevid Sony. Fredagsyx och frid! Eftersom både jag och moder hatar att köra i statstrafik tar vi bussen till Göteborg imorgon, 09:30 från Skene. Ska de va så ska det! Äggfrukost och nyrakade ben, redo och laddade för en HELDAG i Götet

enFETblogg

Sex inom äktenskapet

De tre döttrarna hade gift sig på samma dag. De lovade sin mamma att de skulle skicka kort om hur de upplever sex inom äktenskapet. Första döttern skrev efter 2 dagar - Nescafé. Mamma funderade en stund sedan läste hon på kaffeburken - good to the last drop. Hon rodnade men var glad för dotterns skull. Andra dottern skickade efter 1 vecka "benson & hedges", hon läste på ciggpaketet - Extra long king size! Generad blev hon, men ändå glad. Den 3:e dottern dröjde med sitt kort. Det tog en dryg månad "Brittish Airways", hon letade upp en tidning och befarade det värsta: Three times a day, seven days a week, both ways!
enFETblogg

Rosa Pantern som morgondrink



112 unika besökare stannade statistikräknaren på igår. Känner mig inte långt ifrån ekonomisk oberoende. Kan garanterat vid 21,5 års ålder luta mig tillbaka och dricka den förbjudna drinken Rosa Pantern hela dagarna. Att sätta sig vid skolbänken och studera något kulturerat känns numera som bortblåst. Hej jag är Carrie i Sex and the City och köper pradaskor så fort jag blir hungrig.
Verkligheten? Jag är pank, har torrhosta och lårskav. Längtar som bara den tills imorgon då jag ska få vistas i klädaffärer och senare på kvällen umgås med mina underbara vänninor. Avrunda helgen med ett lååångt maraton av någon lipig tonårsserie och kanske (får jag Malave?) äta lite B&J med mina underbara, nu bakfulla, vänninor.
enFETblogg

Nytt rekord

Idag har jag (hittills) haft 82 unika besökare. Nytt rekord med flaggan i topp! Fortsätt i samma takt gott folk så kommer jag snart putta ner Blondinbella från pedistalen, avsätta kungen och köpa Island.

enFETblogg

Elin med stort E




1h och 15min långt samtal med Elin Hermansson. 
Man vet vilka människor som kommer finnas med livet ut! Senast vi pratade vid var 10min i Mars innan mitt mobilbatteri dog. Ändå känndes det som det var igår vi drack te i Elins vita soffa i Oslo. Pratade skit och hatade deras gangstergranne. Alla köttbullmackor vi brett tillsammans, med den perfekta vikta gurkan på toppen, som ändå mosades ner tillsammans med rödbetssalladen vid gladpackpåträdningen. Ett flertal gången vi lunkat in till butiken Oasis och dregglat efter alla dyra smycken, varit panka, men ändå, under liite ångestframkallande känslor pungat fram visakortet och stoppad ner "jagbaramåstehadenringen" i väskan.
Kul och höra din röst igen, låt det bli en vana.
PS: Jag TAR alltid dina tårar Elin : ) 
enFETblogg

Alkoholproblem

Jag står i kön bakom tre lodisar och en hårdrockare på Svenljunga Systembolag. Öl, Jägermeister och absolutvodka suktar de förgående köparna efter. Mitt uppdrag var att köpa en baginbox till mor och far, samt vanligt enkelt vitt vin till mig själv. 300kr i kontanter stack mamma till mig i bilen och säger; Köp vin, rödvin!
När det äntligen är min tur, och alkoholstanken efter alkisarna lagt sig såpass mycket att man vågade öppna munnen utan att bli full, säger jag: Ett gott rött vin, gärna i en box. Tanten i kassan vankar in bakom hyllorna (självplock vad är det ? ) och tar fram en låda. Jag betalar med mina 300kr och inser att jag inte kan köpa mer. Hur avslöjande skulle inte det låta om jag efter min "kontanta betalning" skulle göra ytterligare en beställning och betala med mitt kort ?
Ja går ut ifrån bolaget utan mitt vita goda lördagsvin.

När jag tänker efter, hur mesig är jag egentligen?
enFETblogg

Tid är Pengar

Efter en veckas hårdträning med magert matntag kan man faktiskt känna skillnad. Man får inte lika robust tag i midjan, längre. Låren känns inte längre fyllda med bly. Magringarna har svalnat och gäddhänget har blivit mer fast. Kanske inbillar mig allt, men så länge de psykiska i huvudet går att lura så är det fine med mig!!
Iställer för att skriva inledningen på en bok hamnade jag framför Windows Media Movie Maker igår. Släckte sänglampan 02:30. Har man för mycket överbliven tid eller har man? Hade varit grymt om man kunde sälja lite tid till de hyperstressade människor som går in i väggen.
Tid är Pengar. Köp till 4h/dygn för endast 3995:-, och få en välkomspremie på köpet, en årsförbrukning Cleareyes!
enFETblogg

Till dom bästa !

enFETblogg

Att skriva en bok

Första gången idag sen Åre kände jag rastlösheten komma över mig. Började städa huset lite, lagade spagetti och köttfärssås, la kidneybönor i marinad och stekte lite ägg. Fick tiden att gå men inser att jag måste måste måste ha något att sätta händerna i fram tills den 27 maj.
 - En affärsidé som ger klirr i kassan samt sätter mitt ärofyllda namn på listan bland sveriges rikaste
 - Noppra bort varenda oönskat hårstrå på kroppen med hjälp utav en pincett
-  Göra en Forrest Gump, börja springa och aldrig sluta
 - Skriva en bok

Skriva en bok ! Jag ska fan skriva en bok!
enFETblogg

Inlägg 559

1 mil i benen  lax i magen och brun utan sol på armarna. Mår som en gud. Morris har hettsätit torrfoder idag, ligger nu och biter sig i valkarna och ser ledsen ut. Försökte bota hans ångest med lite lek i trädgården, men ögonen ser fortfarande fuktiga ut. Stackarn.
Har ev möjlighet att överta en plats till Göteborgsvarvet den 16 Maj. 2,1mil på asfallt, två feta broar och 30 000 deltagande. Blodande skoskav och lama ben i 2 veckor efter. 
Nu har jag slut på ord,
enFETblogg

ELFSBORG

Man mår bra efter att Elfsborg spöat skiten ur IFK Göteborg. Har man dessutom fet träningsvärk i röv och lår njuter man till fullo. Som grädde på glassen har även mitt internet börjat fungera. Good day!
Har även insett att nonchalanta människor med hjärta size XXS klarar man sig förbaskat bra utan. Nästan lite för bra
Nu ska jag somna in brevid Tor-Leif
Godnatt!
enFETblogg

NYTT !



Förlåt Therese men behövde en lite förändring.. Vad tycker ni? Jag och en fet glass. Som ketchup på moset
enFETblogg

AnorexiaMorris

Kl 09:00 gick mobilalarmet igång. Efter två hemska mardrömmar var jag för första gången i mitt liv LÄTTAD över att lämna en varm och skön säng. Mindre lättad var morris (Min Hund) när jag väckte honom och visade upp hans favoritkoppel. Han la sig på rygg, gnydde lite svagt och svalde hårt. Men jag tror även han insåg; inga genvägar till fit kropp. Så han följde snällt med mig ut. Efter den genomförda promenaden ligger han nu i sin korg och vägrar äta av den framställda maten. Fick lite dåligt samvete när jga proppade i mig min musliskål, varför ska Morris ha sån jävla diciplin på sig själv och inte jag? Blev sur och sprutade i massor med smör i hundmaten.
enFETblogg

Rumpfixerad promenad

8km långpromenad, hemlagade köttbullar till middag och scones till kvällsmat. Börjar sakta men säkert känna mig levande igen. Dock ska jag plåga min röv och ben till döds med min moder alldeles strax. Utfall, rövpump och någon het uppvärming...









enFETblogg

Ta hand om allting du min gud...

MALAVE jag har syndat, ikke med tankar och ord, utan med gärningar! Jag åt en liiiten mjukglass i solen och lite poppcorn till biofilmen. Lovar att springa bort dessa fluffiga kalorier under morgondagen! Dock valde jag en kolhyderatslös lunch och en bra måltidsdryck därtilll. Bra dag Elin !!




enFETblogg

Like.





enFETblogg

Hemma med Sony (Dag 1)



...Första inlägget från mina nya dator.! Han käns stabil, fräsch och nytänkande. Alla kvalitér en man i sina bästa dagar bör ha. Har slängt in mina kläder i tvättmaskinen, packat upp väskorna och sagt hej till Morris. Nästa steg: Mitt nya har tagit vid och tänkte fira denna underbara dag med en gemytlig joggingtur runt vår kära sjö. Överlever jag kommer jag ge er detaljerad info om hur denna plåga utpräglade min bleka kropp och gjorde mig lam.

Avslutar inlägget med en kärlekshyllning till de underbara männiksor jag träffat i Åre under denna säsong. Saknar er redan..!
enFETblogg
RSS 2.0