tårta

ibland har man ångest. idag har jag ångest. som jag tänkt bota med födelsedagstårta i goda vänners lag.
punkt slut

enFETblogg

Small Town Girl

enFETblogg

Posé





Väd hände med korten som tas spontant utan att någon på bilden är med på fotografens blixt?? (lång mening)
enFETblogg

NI vet vilka NI är och jag gillar ER som fan!

Idag måste jag mellanlanda med en halvtråkig dag! Man kan faktiskt inte har kul jämt, det blir både dyrt och lite ångestframkallande. Skakade hand med Stefan igår om en BRA sak:
Springar inte jag till Kungshamn rundar systemet, in i centrum, över bron och tillbaka får han slänga mig i havet!
Eftersom jag inte tänker ge honom den glädjen kommer jag hoppa i mina dammiga skor och kuta runt. Ska även städa vårt kärnvapensbeprövade rum och tvätta. TJOHOOO!

ps: suger skit på att höra av mig till alla underbara!! Men NI vet vilka NI är och jag gillar ER som fan!

enFETblogg

Hamnen 4

Förkyld och jävligt. Men inget hindrar en blek individ från solens varma strålar. Traskade iväg till apoteket och bunkrade upp bafucin och nässpray, åkte båt tillbaka och hamnade tillslut på vår underbara terass. Samtalsämnen på terassen brukar sällan variera nämnvärt. Vi håller oss till ett och samma tema där Stefan och Theo gärna håller i taktpinnen. Avslutade disskusionen med en fotbollsklocka och en knock out på Fidde.
Kvällen? Hamnen4.se/bethere!

enFETblogg

Theotheotheo

När jag sparade till page käkade jag mycket B-vitamin / Theo

Vadå lökigt jobb!!?? Dom sitter ju bara!! / Theo (om polisbåten)

enFETblogg

MAKE MY DAG EMMA

Fenomenet ferrari bilar och romerska bågar (bågarna står för Emma)..!
Hur kan de sliskiga och alldeles förjävligt söta sakerna göra en så glad och upprymd av glädje? Innehållet består av cancerframkallande ämnen en råtta skulle undvika att stoppa i käften. Ändå äter vi detta med glädje, precis i detta nu,  JAG OCH EMMA! Emma räddade min dag med en röd godispåse och väldoftande parfymdoft. Från zombie till social på 3 röda.. tack Emma för att du finns till och förgyller min vardag såhär dagen efter järntävling. SKÅL.
Granterar, om Lollo ansträngt sig lite för att bevara min hälsa, hade jag säkert haft lika mysigt med henne. HON ÄR DOCK UPPTAGEN

enFETblogg

Dagens Citat del 2

Vad säger ni om min affärsidé att sälja använda tamponger till japaner? / Theo

enFETblogg

Invigning av Theo

En ledig kväll att fördriva!
Musik-quiz på Hamnen 4, kanske någon öl att döda mina svidande bakterier i halsen på, trevligt sällskap och en klar seger!
Dagen har fördrivits med Emma framför datorn och ett fikabord med kaffe och en DELAD chokladmuffin. Man får ju erkänna denna dag sjukt trevlig och hyllar åter igen SMÖGEN!

Tänkte börja med dagens Theo-citat i bloggen. Theo är en 29-årig bartender som ofta (med charm) talar först och tänker senare. Med detta vil jag naturligtvis inte hinta om få hjärnceller, Theo kan sina grejer mer än väl och är smart!

"Det var fan ingen alkohol i spriten igår" / Theo
enFETblogg

Sommar sommar sommaaaar







enFETblogg

Skatteåterbäring

Skatteåterbäringen kan vara den mest underskattade uppfinningen på vår platta planet. FRÄCHT är ordet! Detta ska vi fira med en heldag på Torp, jag min sambo Lollo.
Heja Sverige
enFETblogg

Snabbis

Hur är det i Smögen?
Det ÄR!
Trivs du på jobbet?
Första diskplockpasset samt servetris inhoppet avklarat. Svettigt lökigt och allmänt flötigt, så kan man väl samanfatta fredagens jobb som Nisse. Men trots svettpärlor och lökringar under armarna gick det riktigt bra!
Lollo var min boss idag, en bra sådan. Lärde mig lite serveringsskills och jag fick friska upp mina tyskakunskaper på nytt. Lollo blev imponerad och jag gick hem med ett leende på läpparna!
Gött folk?
Riktigt frächa människor....!
Övrigt
Grymt
enFETblogg

TUFF KILLE, FETT NICE

Kör ett litet gästspel här på bloggen.

Fredrik heter jag och jag är en tuff kille, jag vet och jag kommer ta över den här bloggen. Så people hör upp, det kommer bli fett  nice.

PUSS O KRAM

enFETblogg

Min nya idol

Min chef i gröna chinos dök äntligen upp..! Vilken uppenbarelse... Sugardaddy med grova muskler. Min nya idol. Tack
enFETblogg

Smögen

Lollo har idag agerat "snickare" med en skruvmejsel och skruvar.  Hon klagade lite smått då och då att hon hatade att snickra. Jag frågade henne när hon snickarade senast? DÅ HON SKRUVAT HELA DAGEN !?!?
Imorgon öppnar Hamnen 4 och jag gör premiär som diskplock.. Vissa medarbetare har skrämt livet ur mig och förmodligen kommer jag sluta som död på diskgolvet. Hjärtattack eller söndersprängda stressnerver. Överlever jag helgen blir det personalfest på söndag. Good!
enFETblogg

Välkommen till Åre



Vaknar upp förjävlig, trött, seg och utsliten efter gårdagen. Kollar ut genom fönstret, solen lyser och illamåendet är ett faktum. Anna ringer, man kan urskilja en seg Anna. Med hes röst och andningshämtingar efter vartannat ord.
- Ska vi käka lunch?
Sagt är gjort. Vi pallrar oss in till byn. Känner oss "värda" flöt. Svetten lackar och skavller hägrar. Efter den kalorifyllda måltiden mår man sämre. Översta knappen är uppknäppt och ett tredja glas colalight beställs in.
- Ska vi gå ut idag?
Välkommen till Åre!
enFETblogg

Ett hemskt avsked



Mitt rum är uppochnedvänt och kläder ligger huller om buller blandat med skor, bikinis och smink. Men jag och Morris bryr oss inte. Vi ligger och har en djup konversation om hur vi ska kunna klara oss utan varandra. Morris gråter lite, inte synbart, men man ser den sorgsna glansen i ögonen. Försiktig lägger han sin varma tass mot min kind och suckar djupt.. Alla våra promenader, de sena kvällarna framför tv:n och allt lek i trädgården och alla de gånger vi varit sura på varandra. De ångrar jag nu. Hur kunde jag va sur på världens bästa hund??? Det kommer vara med sorg och lipen i halsen jag tar farväl av mr M i eftermiddag. Du och Jag Morris, för alltid!

Morris:
 - Ta hand om dig nu, och kom ihåg, det jag alltid brukar säga: Bara det bästa är tillräckligt bra! Vi syns i höst min bästa Matte EVER!
Jag:
 - Det gör vi min favorithund! Kommer att saknar dig
Morris:
 - Och jag dig..!

enFETblogg

Rehab i Svensås

Med Sony i knät, vattenglaset vid sidan, en slumrande Morris vid fötterna och bikinin påsatt. Allt detta sker i skuggan under ett lummigt träd. Försökte mig på stekning i solen, men förståndet hann ifatt svetten och jag insåg att min sjukdom inte försvinner snabbare av uttorkning och plåga.! Så jag och Morris tog vårt förnuft till fånga!
Med Christer i p3 och fåglarnas kvitter glömmer man av magplågorna och just nu mår jag faktiskt helt ok ! Tack p3, solen, Morrs, Sony och mammas solstol för att ni finns..!
enFETblogg

Sommaren 2009



Är det något godis jag verkligen FÅR unna mig, är det Marabou- sommar! Oavsett smak  låter det ju i alla fall extremt sommarfräscht och exotiskt med jordgubbar och choklad i solnedgången, bruna ben, vita tygskor, en sval sommarklänning PÅ en klippa PÅ smögen. Så bara för stämningens skull är detta något jag tänkt bjuda Lollo på, första kvällen på sveriges mest romantiska ställe, SMÖGEN! Imorgon bär det av..! Mot sommaren 2009!
enFETblogg
RSS 2.0