Niclas Malm i egen hög person



Niclas Malm kommer instormande i vårt kök när Robin precis ställt fram dagens delikatessmiddag

- Vad äter ni?
Niclas gluttar ner i den framställda stekpannan
 - Vad är det?
Niclas smakar på inNehållet
- Kyckling??
Vi börjar garva och avslöjar att det INTE är kyckling. Nicklas luktar på det
- Köttfärs?
Felfelfel
Niclas börjar få damp och skrika hysteriskt
- VAD ÄR DET NI ÄTER!!??
Vi ger ledtråden: Typ de billigaste man kan äta
- NUDLAR?? ÄR DET NUDLAR?
Nej, inte nudllar. En slags fisk
- LAX??
Nej, en billig enkel fisk som alla fattiga köper!!
- VADÅ GÄDDA?? SÄG!
En billig konserverad fisk som man kan äta rå i tex sallader
 - JAG VET, TONFISK!! men de skulle ju lika gärna kunna vara strimlad kycklingklubba

enFETblogg

Humorpappa?

Då var veckans box avklarad. Ida är sjuk, så Anna hoppade in och gjorde det med råge! Nyduschad och helt mör i kroppen ligger jag och degar i fotöljen, 45min till jobb.
Idag fick jag ett sms av min fader:
 - Grattis på namnsdagen.
Orkade inte ta reda på vilket namn han associerade till mitt, då jag visste att jag INTE hade namnsdag.
Efter några timmar ringde han upp
 - Är du sur för smset?
 - Nej, antar att Tyko har namnsdag?
 - Nej, men det är fettisdag.
ha ha ha ha ha.....
enFETblogg

Nyklippt



Jag har klippt mig, va tycker ni ?
enFETblogg

Sommar !


Fick världens finaste bild av Emma genom universums bästa uppfinning, MSN. Gud va jag längtar till sommaren!!
enFETblogg

SnyggAnna


SnyggAnna före den berömda utekvällen med minimal efterfest och bränd burgare. Dessvärre har jag ingen efter-bild, men jag kan garantera, trots alkohol, flötmat, kletsmink och godis förblir anna, snygganna
enFETblogg

Brunch, Yatzi och två år med körkort

Vår nya söndagsvana, Brunch på Tott med yatzy som aktivitet Avklarad. Mätt och uppjäst ska jag om 40min befinna mig på gymet. Efteråt ska jag fira att min prövotid är över, idag har caroline wallin haft körkort i 2 år! Eftersom ledighet hägrar kommer vin spela en roll i afton.



Bilden på snyggAnna kommer få ett eget inlägg inom kort
enFETblogg

lurvigt

4 dagar kvar till löning. 15 dagar kvar tills solen börjar utföra sitt verkliga arbete i backarna, med hjälp av svart-på-en-kvart.  Mindre än 2 mån tills mor far bror m kompis kommer upp. 1 dag kvar på jobbet innan 2 dagars ledighet infinner sig.  Jag lever i nuet, för det mesta.
Jobbet var igår lugnt. Inga större incidenter. Bortset från en berusad norrman, på tjänsteresa med jobbet ska tilläggas. Drog ner sina kostymbrallor, samt kalsonger och svängde SIN lurviga sak inne på dansgolvet. Han blev utslängd
enFETblogg

Jobb.se

En dag med endast jobb på schemat
Onico: 11:00 - 14:30
Afterski Bygget: 15:00 - 18:00
Nattklubb, bygget 21:00 - 03:00

Om 10 röda ska jag trippa iväg till VM:6an och sätta upp ett vitt iglotält. Inte alla som har den äran
enFETblogg

Plötsligt händer det..

Om de återstående av de 364 dagarna på året skulle vara som denna dag!!
Efter en veckas nedgång i psyket pga månadsskit, var det första dagen jag vaknade upp pigg!
Jobbae först Onico, höll dock på att förfrysa tårna, men märkte det knappt... Var stark nog att välja sallad till lunch. Begav mig till gymet. SPRANG 1MIL PÅ BANDET. Kom hem, samarbetade hårt med resten av samboeliten och städade hela lägenheten. Avslutade dagen med Tacos och Bolt.

Försök rikta blicken framåt och inse att Beach 2009 is not so faaaar away Caroline Wallin
 - I will
DEAL
enFETblogg

Lev i nuet!!

För att vara lite djup..
Efter gårdagens box, nedför den hala isvägen, mot hemmet. Diskuterade jag och Ida att Åre förmodligen var det absolut bästa valet denna vinter. Hur vi kom fram till detta? Inte en enda gång har man tänkt tanken "Vad jag längtar tills..." "Åh va skönt, snart fredag". Man lever hela tiden i nuet, vilket man borde göra ALLTID, vart man än befinner sig. Dock har funderingar kring vad som sker i Maj, efter säsongens slut ibland poppat upp. Men det löser sig la.. 
enFETblogg

jabb jabb SMASH

Avslaget vin och felvänd popcornpåse, men här sitter vi. The sambos of the sambos.  Anders strippar, Ida slår ner folk med jabbjabb smash oc h Robin spelar cool. Nä han är cool. Förtillfället kollar vi på en bil som kör snabbt och folk ser måttligt imponerade ut. Förutom Anders Nyström, tydligen hans stora Idol. Jag tror han är känslor för bilkillen. Men aldrig något jag sökulle vilja påstå face to face med Anders. Erik, no DJ Hammerdal spelar kungmusik, bla med inslag från min Oranga darling. Frågan om, när vi ska bege oss vidare?? Är oviss, fast den ännu större frågan VART SKA VI? Känns just nu större.. Supper Dahlboms eller raka vägen in på Dippans dansgolv. Den som överlever får se. Frågan är om Erik lever över kvällen då jabb jabb smash sitter inborrat likt ett stort blåmärke på hans höga axel. Go Ida
enFETblogg

scropple.com

Efter att ha åkt på storförluster i betapet.se vart jag arg. Googlade på "fuska betapet". fick upp denna underbara sida: scropple.com. Efter det vann jag två matcher,
enFETblogg

Min jävla vurpa


Off-pist, med alldeles för mycket tyngd framåt


Skidornas framspets sätter sig fast i snön. bindningarna löses ut och jag flyger hela vägeen ner. 30m!!


Jag börjar min resa uppåt med svett tårar och svordomar


Precis. efter jag bestigt det 90graders lutande berget och ska hugga tag i skidorna, tappar jag fotfästet och..
.
Ramlar hela vägen ner igen... Skidorna står kvar och jag börjar klättra på nytt. Fy fan va förbannad jag va
enFETblogg

Innefolk.se

enFETblogg

Var är Boxen? VI ÄR BOXEN

När man är frustrerad, halvtjurig och tänker på en massa dumt finns det inget bättre än att rensa hjärnan med träning!! Jag och Ida, båda lite halvförbannade, snörade på oss speedbootsen och praktiskt taget sprang till gymmet. Körde 75min stenhård Box. Efteråt kan man andas normalt, le åt tråkiga saker, släppa all skit och leva igen. Tack Ida, du är en grym träningskompis
enFETblogg

Favorit i repris

Ketchupen till Majonäsen i kylskåpet:
 - Close the door, im dressing
enFETblogg

The day in pictures



                                                              
enFETblogg

DJ Hammerdal

Namn: Erik DJ Hammerdal
Ålder: 42 bakvänt
Bor: The Eaglenest
Aktuell: Filmaktuell on enfetblogg.blogg.se. Nykläckt DJ med oupptäckta talanger. Housefinger som en gud och kan göra whatever he want to med en x-boxkontroll.
Kommentar: Airhouse is the shit
Vill ha: THIS (länk)

enFETblogg

Tack Jessica

Från halv tre till kvart över sex avnjöt vi scones, marmelad, ost och kaffe. Snackade skit och diskuterade livet. Mycket mycket trevligt! Ikväll blir det söndagspremiär på Granen med öl för 30kr/st. Men jag ska vara nykter Mamma. Klockan halv elva är det uppstigning imorgon. Skiddag! Kommentera gärna någon gång din lata jävel!
enFETblogg

Sconesbrunch

LEDIG!! Efter frysskador från Onico och tinitusfrakturer av Basic Element är Caroline Wallin free in two days! Ska snart iväg och käka sconesbrunch med Jessica Kling, efter det träna och vad kvällen komma skall har jag ingen aning om, skönt! Kommer ta kort på de nybakta, frasiga sconesen, så va ej hungriga nästa gång ni klickar in er på enfetblogg.blogg.se
enFETblogg

Ny deo?

Igår, efter att jag powernappat i 15min och duschat i 30 stog jag, samtidigt som jag smörjde in ansiktet med min nivea soft-cram och tänkte "shit va pigg jag blev efter tuppluren, som en helt annan människa". Efter några sekunder insåg jag att det inte var ansiktet jag återfuktade med nivea, utan min högra armhåla. Pigg!!??
enFETblogg

Gert Fylking innan en fräckis

Idag har jag och Anna stått ute i 4h, 16 minus med vind och jobbat för Onico. Onico säljer nikotinfritt snus som vi levererade ut till alla skidglada i backen. Jobbet är kul, men kylan förstörde! Min överkropp höll sig varm, samt benen, men fötterna förvandlades till två isklumpar redan efter en halvtimma. När jag stod och huttra som mest och Anna var inne och värmde sin arma kropp i Timmerstugan kommer Gert Fylking fram och småpratar. Kändisvan som jag blivit blev konversationen lättsam, efter 15min dök en kille upp och drog Gert därifrån, han skulle berätta en fräckis i tältet.
Har 20min på mig att pusta ut, sen väntar dusch, mejk och en gång till Bygget, work work work
enFETblogg

Jag gillar inte Eric Segerstedt

Igår stog jag ensam och försvarade Eric Segerstedt som hoppade in som artist på bygget istället för sjuk-Danny.
Jag insisterade på att han visst sjunger bra och är snygg. Fick inget medhåll.
När jag jobbade middag lyssnade jag på hans soundcheck. Efteråt kom han ut och frågade om vi sålde lössnus någonstans? Jag förklarade att vi hade en "snus-maskin" runt hörnet.
 - Men det är ju bara portionssnus!?
- Du får väl göra sönder påsarna då, så blir det lössnus.
Tyckte jag var lite småfyndig och att jag ens öppnat munnet och fått ut ett enda vettigt ord framför en kändis gjorde mig ännu mera nöjd.
 - Nej fy fan!!
Sen gick han...

Jaha? Här står man och hissar upp dig till skyarna, så är du bara otrevlig och tråkig. Dessutom alldels för kort för min smak, och har absolut ingen snygg röv i mysbyxor! Att han sedan endast spelade trel låtar!! under hela kvällen gjorde inte min fanclubskänsla mindre. Jag tycker inte om Eric Segerstedt
enFETblogg

Hur ser min framtid ut?

Sms till 18100: Hur ser Caroline Wallins framtid ut?
18100 tror att Caroline Wallins framtid ser mycket ljus ut. Hon kommer att få ett jobb hon trivs med, hon kommer att ha många vänner och träffa den rätte, en snäll kille från Linköping som heter Lars tror vi. Kanske kommer de inom en snar framtid bilda en liten familj Kram 18100
enFETblogg

If you watch this 100 times you will still laugh

enFETblogg

Carvingdag med crawings

Svinkallt, gråmulet och sömndruckna. Inget kunde stoppa vår planerade skiddag. Ställde klockan på 10:00, min slitna sambo tryckte på "stäng av knappen" och jag vaknade yrvaken halv tolv. Bra start. Men med nya Carvingskills och pannkakor på Olympia blev dagen bedårande. Lika bedårande som Anders Nyström med en öl i handen!
enFETblogg

Eliten i backen


enFETblogg

Fjortisbloggnörd.se

Försöker få klart min design och river snart sönder mitt hår i frustation. Therese har hjälpt mig en bra bit på vägen! Tack. Det jag nu försöker fixa är länkraden till vänster som vägrar ändra på sig.
Anna och jag okupperade gymet en timma tidigare dag, bokade även upp oss på ett spinningpass imorgon kl 18:00. Är det någon gång man ska starta nytt liv är det nu!

Har även funderat på att sända din kommande konversation till tjuvlyssnat.se. Dock är jag själv med att tillföra IQ-badboll-hejjagärnorsk-ochfjortisbloggnörd-kommentaren:

Therese: Asså jag tror Blondinbella gått och dött!!
Jag: Va?? Vadårå?
Therese: Hon har inte uppdaterat sin blogg på snart 5 timmar
Jag: Shit
enFETblogg

Under kontroll

Blogg under underhållning, underbart
enFETblogg

Bilder säger mer...






enFETblogg

Therese Lidboms startsida

http://www.exet.nu/html/bildarkiv/kukmode.shtml

enFETblogg
RSS 2.0