Smögen 2009

Untitled from caroline wallin on Vimeo.

Amatör, check! Men lite go stämning och med rätt inställning kanske man kan dra på smilbanden någon millimeter i alla fall. Tack alla för en grym sommar 2009!

enFETblogg

Rasta valkarna



Om nu valkarna ska börja rastas och pannan dränkas i svett. Om nu låren ska bli glsspinnar och magen rutig som ett shackspel, varför inte ta tag i skiten? Caroline Wallin har bokat challenge, box och spinning. Känns bra.
 Idag föll första snön över Åre...

enFETblogg

Gym går före tunikor

Fri träningsvecka på Onyx, Därefter 399:-/mån. Jag och Emelie hade en djup disskusion hurvida man ska dra ner på något annat för att ha råd med lyxen.
Jag: Man kan sluta köpa något oekonomsikt i matväg. Där kommer man ju lätt upp i 400kr/mån på bara skit
Emelie: Ja, eller sluta köpa tunikor på gina tricot. 2 mindre i månaden och du har 400 spänn i handen, Tadaa!
Sagt och gjort, no more gina!
enFETblogg

MORDHOT??




När steg upp i morse och skulle tända badrumslampan hände det ingeting. Jag tände hallampan, samma resultat. Testade spisen, tv:n och kökslampan, helt tyst och oljust. Något var galet, så enkelt är det. Jag ringde Boråsenergi för att kolla läget. Deras support kunde inte fastställa felet och bad mig leta upp elmätaren och strömbrytaren i elskåpet, som förmodligen befinner sig i källaren. Jag gick ner och ryckte i alla dörrar som hade potensial till ett elskåp bakom sig. Hittade ingeting. Ringde hyresvärden och förklarade fallet. När han lite senare dök upp ställde han frågan:
 - Har du haft någon på besök? Några kompisar??
 - Njae,, inte direkT, VADÅ?
(stängs strömmen av om man har en kompis på besök?)
 - Du vet ingen som kan tänkas skoja med dig?
 - Skoja? Öh nä, jag känner ingen med humor?
- Din strömbrytare var AV. Någon måste ha gått och stängt av den.
Jag kröp i säng 01:30 igår kväll/natt och då fungerade strömen fläckfritt. Har någon mitt i natten gått och stängt av min ström? MORDHOT? ETT VARINGENS ORD? jag vill flytta.... HJÄLP
enFETblogg

jag är i kissochbajsåldern



Fastnade lite LÖST för detta HÅRDA anslag. Skulle lite PORÖST erkänna att denna bild OSAR succé. Med mina initialer; WC ,UTPLOPPADE IFRÅN ETT HÅL längst ner på sidan och KISS som autograf hade DAS bok hamnat överst på listan: JAG ÄR I KISSOCHBAJSÅLDERN!
enFETblogg

Kändisvimmel



Martina Haag. Känd författare, passar i rötthår och skriver humoristiskt.



Katerina Janouch med sin nysläpptabok "systerskap". Mamma högg tag i första bästa och lös upp när hon fick autografen och en t-shirt på köpet. Bra deal tänkte Mor och vandrade vidare med ett leende på läpparna.



Jan Guillou berättade hur mycket han hatar sin gamla personlighet som ung. Jag tyckte han såg pluffsig ut, men måste erkänna att hans röst är som vanilj för själen. NOOT!



Jag hittade en person som kunde mäta sig med min intellegens. Björn Hellberg. Jag frågade om han ville vara med på ett kort med mig. Han började jubla, skrika, sjunga och springa runt. Sen va jag sjukt sugen på att ställa en kuggfråga, en smart sådan, om någon antik tennismatch för att sätta dit geniet. Men när tårarna började rinna på gubben drog jag mig tillbaka.



Mia Törnblom. Världens coolaste tjej och livscoach som minst sagt underhöll i sin föreläsning. Boken "du äger" står på min önskelista till tomten i december



Per Ragnar. Skådisen bakom Sten Frisk i den underbara serien "tre kronor". Sten som smällde hela skiten i luften i det sista avsnittet oh ligger bakom citatet "Kattmat ja halleluja". Ett citat pappa lagt till efter just ordet kattamat på vår shoppinglista i flera flera år. Per Ragnar är nu aktuell med en bok om döden. Suprise. Han ser ut som liemannen himself.

enFETblogg

Den som väntar på något gott...

Nu passar det att kommentera! Nu när jag inte uppdaterat eller ansträngt min primitiva hjärna DÅ orkar ni kommentera! Håll ut, ikväll smäller det. HÅRT
enFETblogg

nedräkning har börjat..

Imorgon mina damer och herrar, kommer denna sida vara lika kändistät som en extrabilaga av Klick!
HÅLL I HATTEN
enFETblogg

Bästa Anna Karlström



Anna Karlström hur go i huvudet är du?? Tack för världens finaste kort från världens bästa Anna.K  You do my day! (bäst att hålla sig till engelska så du förstår liksom) !!
enFETblogg

Glasögonsnok X2

Resultatet av smarteyes.





glasögonsnok. Skenet bedrar för nu ser jag riktigt klyftig ut. Gööött
enFETblogg

Livsfarlig kändisdjungel



SMS från Mamma 14:24, svensk tid:

Hej på dig! Jobbar du? Ser fram emot lörd! Hoppas att vi ser många kändisar (EN GLAD HOPPANDE GUBBE)
ska köpa hand sprit servetter idag, kan nog vara bra att ha med sig en sådan dag. Kram på dej! Mamma

Nej ingen livsfarlig kändisdjungel , utan bokmässan i Göteborg.
enFETblogg

Jag tvättar inte, jag dammar av tvättmaskinen

idag har jag tvätttid mellan 06:00-14:00. Jag börjar mitt arbetspass 12:00 och ville egentligen bara försäkra mig om att jag hann tvätta mina vita skor. Mina vita supergoa skor som varit svartbruna alldeles för länge. Jag steg upp kvart över tio och tassade ut till tvättstugan. När jag precis satt igång maskinen håller jag på att dö. En röst bakom mig kraxar till med en hes stämma, helt utan tvekan trodde jag min sista stund var kommen.
 - är det du som tvättar nu?
Jag står med tvättmedel i handen precis brevid en påsatt maskin (nä detär inte jag som tvättar???)
 - Ja?
- Ah, jag har inte hört att du tvättat sen 06:00?
 - Öh nä jag gick upp och började nu. Men vill du ha den kan du få den efter 12, jag börjar jobba då.
 - aha nä. Men jag har inte hört någon tvätta, så jag tänkte gå och plinga på för att höra om du var hemma.

Plinga på? Jag har aldrig haft "tvätttid" innan. Men är det såå noga att man startar när tiden börjar? Och har hon alltid koll på alla tider? Står hon med ett vattenglas mot yttedörren för att försökra sig om att personen som har tvättid börjar i tid?
enFETblogg

aaaaaaaahhhhhhhhh

.................

I väntan på inspiration till min fatttiga hjärna

enFETblogg

Good luck mr X



http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5832877.ab

Inspelningarna av ”Paradise hotel” är i full gång. Elva svenska singlar ska skapa tv-dramatik i en lyxvilla i Mexiko. En manlig deltagare av årets Paradise hotel gav mig ett erbjudande 03:15 en lördagsnatt i sommras. En tvååring kunnde räknat ut att jag inte var unikt utvald utan förmodligen hade tio andra tjejer samma kväll fått samma erbjudande av den nu kommande B-kändisen.Tackade nej. Önskar honom lycka till och hoppas inte att den nekande traditionen håller i sig. Blir så tråkig TV då.
enFETblogg

Igår garvade jag

Igår disskuterade vi körskola, uppskrivning och annat kul som hör till reglerna innan man får det rektangulära kortet i handen. Det är ganska sjukt att körskolan vill att man gör en "rutinkontroll" varje gång man sätter sig i bilen. Oavsett om man ska till videomix och köpa godis eller köra sin höggravida fru till BB. Kolla ljusen, sparka på däcken, pumpa bromsen och kolla oljan för att nämna några av tusen saker.
Sen kläckte Alex den ljusa idén om att göra en dryg filmroll om en person som, oavsett situation, alltid gör en rutinkontroll innan han kör iväg. Han kanske jobbar som postbud, har en gravid fru, extraknäcker som brandman och han kör alltid ungarna till dagis. Typ Rudolf. Igår skrattade jag högt!

enFETblogg

Smarta Uppfinningar



Vinda, en julgransfot som ska förenkla uppsättningen av granen.
Kanske något min kära fader borde införskaffa för att stilla julfriden hos mor. Mor klagar alltid på sned julgran, trots pappas uppfinningsrika idé om att knyta fast ett snöre i julgranstoppen för att sedan häfta fast det med vita, jättefina, häftstift i taket. Detta för att räta julgranen och förhoppningsvis få den någorlunda rakt. Har aldrig lyckkats enligt mor.



Hopvikbar lägenhetsbastu
Alla delarna till bastun - sittlavar, glasdörrar och aggregat - är måttbeställda och bastun går att montera själv. Taket på bastun är på två meters höjd så det är inte i vägen. Bastun kommer upp i hela 72 grader.
Sjukt smart! Synd för de stackars människor som bor i hus. Dom har ingen nytta alls av en lägenhetsbastu.

Källa: Aftonbladet


enFETblogg

Vuxenpoäng

Här ligger jag och har ångest för att jag tränar lite dåligt. Så loggar mr Pepp in på msn och gör min dag.
Denna otaliga pepp fick mig att fixa adressändring samt teckna en hemförsäkring. Min dag är gjord och snart ska jag nog äta frukost.

enFETblogg

Adressändring.se



Från koja till slott. Jag har fått tummen ur och skaffat mig eget. Välkommen att hälsa på!
Kram Caroline

enFETblogg

Kullaberg förstörde allt




http://open.spotify.com/album/0sLQKqNQ54SOso78y7WXGg


jaggårhemmaochmyseriraggsockarochtjocktröja-musik.
Detta var även min första riktiga cd-skiva. Normala ungar hade på den tiden önskat sig BSB eller Spicegirls. Men som barn var jag allt annat än normal. Påstridig skitunge med studglasögon, tandställning och snickarbyxor räckte jag alltid upp handen först, mest och hela tiden. Synd att smartheten försvanna i samma takt som kullaberg släppte in 18åringar utan leg.
enFETblogg

Hello BOSS



Min chef läser min blogg.
 Detta betyder att jag i fortsättningen kommer censurera och tala kodspråk. Framhäva lugna hemmakvällar dagen före jobb. Kanske dra något kapitel ur vårt kalendarium och förmedla ett positivt och korrekt språk.
Med en karismatisk anda utan förespråk till överlägsenhet offentliggöra mitt liv i dess praktfulla form. Kan liknas vid följande sats;
Denna afton bjuder upp till film på vita duken. "Flickan som lekte med elden" i sällskap av Sarah. Enligt recensioner ställer denna uppföljare inte samma krav som "Män som hatar kvinnor". Men för att bilda sig en egen mening ska VI med kritiska ögon granska den dramatiska filmatiseringen.

enFETblogg

Fika, igen





Viskan, igen.
enFETblogg

MIN kväll



Bilder säger mer än ett tusen ord långt blogginlägg. Rödvin, mörk choklad, ferraris och TV. Jag är så sjukt värd det!

enFETblogg

2 av 5 toast

Omtummlande dag i två bemärkelser. Jag har tvättid och jag har deeptalkat. Pigg, fräsch, lite hungrig men mest glad ser jag fram emot kommande kväll! Det känns att man blivit vuxen och har väldigt svårt att bestämma mig om det är skönt eller okul.



Jag ger vuxenlivet 2 av 5 toast. Jävligt goda sånna. Kanonkul
enFETblogg

Inflyttningspresent köpt av MIG

Eftersom ingen annan gjort det (HOSTHOSTHOST)
Så köpte jag en inflyttningspresent till mig själv



Något uppiggande, sött och något man kan inreda lägenheten med.



(vissa dagar är bara slöseri med smink)
Men Joakim Hilsson, "vacker utan spackel" i bakgrunden kan det bli en riktigt peppmorgon. Eller inte.
enFETblogg

Glasögonorm





Dagens fråga:
Hur länge kan man sitta i solskenet på Viskan och snacka skit på en fredag?
(Svaret finner ni längre ner)

Idag har jag gjort något mycet vuxet och intlechent, jag har införskaffat mig glasögon. Inte bara ett, utan två par! Jag fick tummen ur r*ven och bokade en synundersökning. Optikern konstaterade att min syn förändrats radikalt och de ålderdomliga linserna snarare gjorde mig mer blind än seende. Om två veckor kan jag återgå till smeknamnet glasögonorm, känns jävligt bra!

Svart på frågan ovan: 4 timmar
enFETblogg

Höstlöööv



Sarah är egentligen en jätterolig och trevlig jänta, Att hon ser så sur och uttråkad ut på bilden beror på att stefani just har pruttat.



Fredrik Johansson har precis skrivit på modellkontrakt med dressman och övar på poser



Sarah tar ett kort på sin mat för att sedan blogga om det.
 - Vadå? det gör ju alla stora? Kissie blondinbella och min nya idol amandavardet
enFETblogg

INFÖR RÖDA LODBUSSAR!



Hur ska man få folk åka mer kollektivt?

Möjligen införskaffa två sorters bussar. En blå bus för vanliga renliga icke osande människor. Människor som kan bete sig, inte stinker alkohol eller medför bajsande hundar upp i sätet. En röd buss för LODISAR. På den röda bussen får man hota chauffören till livet om det fattas 50öre till biljetten, man slipper ha med sig svarta bajspåsar till skabbjycken, att stinka rök, alkohol, hash och kiss känns naturligt. På lodbussen får man också prata hur högt man vill, spela fjortislåtar med mobiltelefonen och hångla på golvet. Att slippa denna uppsåt får oss människor på den blå bussen att vilja åka mer buss.
Hur ska man skilja dessa grupper åt?
Jag föreslår en doftsensor vid ingången. En känslig sådan. Luktar man skit flyger automatiskt en boxningshandske fram i en så hög fart att stinkbombem flyger ut igen. Sedan måste även chauffören ha ett gott öga för vad som är rätt och fel. Han kan sortera ut påstigande människor och slänga ut dom som inte passar in
Vem vill jobba på LODBUSSARNA?
 Vill och vill. Människor bakom galler har ändå inget bättre för sig än att styra upp bland släkt och vänner. Likagärna att man sätter dom i en förarstol än att dom ligger och häckar på britsen inne i cellen.

enFETblogg

Broschyr, dagens höjdpunkt!


Ett äldre par, runt 70+ kom till Ellagården och lunchade idag. Jag höll precis på att duka av bordet brevid när herren i sällskapet fångar min uppmärksamhet:
- Vilken underbar mat! Det är första gången vi är här, men hit kommer vi komma fler gånger.
Damen fyllde snabbt i:
 - Ja det var mycket gott, har ni julbord också närmare jul?
Jag hämtade en broschyr om Ellagården, alla dess evangemang, konserter,  när julborden startar och lite annan information.
Sällskapet tackade och tog med sig eftermatenkaffet ut i solskenet.
När jag lite senare går förbi sällskapet ser jag att damen sitter och tokläser broschyren medans mannen sitter mitt emot och skruvar på sig.
 - Britta, läs inte klart den nu, då har du ju ingeting att göra när vi kommer hem sen.

Tyckte detta var en söt liten anekdot. Man måste ju spara det roliga så det räcker hela dagen!





enFETblogg

15 dagar som vuxen



15 dagar som vuxen och egen lägenhet. Kan samanfattas i 10 punkter:

1
. Jag ska vacinera mig mot svininfluensan. Blir jag sjuk och sängliggandes med en temp i munnen och svettfläckar på lakanen blir jag helt enkelt utan lakan. En veckas förlust av jobbtimmar känns inte helt aktuellt just nu.
2.
Diskberg försvinner av sig själv. Om man ber snällt, tindrar lite med ögonen och mutar med mat.
3. Att jag borde införskaffa mig någon mer möbel i vardagsrummet då det fortfarande ekar om man skriker högt i rummet. Men samtidigt njuter jag verkligen av ytor utan kläder, väskor och annan bröte.
4. Adressändring är något jag borde ta itu med snarast. Caroline Wallin skriven i Borås, känns konstigt fortfarande.
5. Vad har man i kylskåpet för att det ska se fullt ut?? Oavsett storhandling finns det otaliga ytor som bara suktar efter mat. Funderar på att hänga upp några tavlor och möblera kylen med lite mattor och andra textiler. Känns mer fullt och mer välkommande än vita tråkiga hyllor, TOMMA.
6. Jag kan hur lätt som helst bli utelåst. Dörren låser sig utav sig själv. Vilket betyder, glömmer jag nyckeln på köksbänken blir jag uteliggare och inbrottstjuv.
7. Det luktar fortfarande vanilj i hela lägenheten efter att Karin spridit ut doftpåsar lite här och var. Vanilj associeras numera som, hemma, hos mig, min lägenhet.
8. Visste ni att jag har en egen lägenhet?
9. Ett meddelande till radiotjänsten i Kiruna. Jag har redan betalt min tv-licens så ni behöver inte komma hit.
10. Avslutningsvis. Jag ringer oftare till min Mor och Far än vad dom ringer till mig. Detta måste det bli ändring på!!
enFETblogg

Sony muckar

Trodde min älskade Sony fått svininfluensan igår. Han vägrade släppa in mig på internet. Ett fett utropstecken hade han kladdat framför internetikonen nere i hörnet. jag bönade och bad, stängde av datorn, startade om datorn, pussade och kramade, visade kärlek och lovade honom till och med en virusscan och en storstädning bland filerna. Men ingeting funkade. Till slut gav jag upp fjäskandet, skällde ut honom och gick och la mig. Antagligen fick idioten dåligt samvete, för efter ett press på On-knappen, några surrande tadaaa, INTERNET HERE I AM!
enFETblogg

JAG HAR SVERIGES LATASTE LÄSARE

110 unika läsare under gårdagen MEN inte en enda nerkluttad liten kommentar. Har jag Sveriges lataste läsare?
enFETblogg

Hej Dagboken

En joggingrunga, en fika, ett lönebesked och en hemlagad middag. Lite dammsugning och situps på detta. Får nog sammanfatta min dag relativt effektiv och god. Och från och med nu ska jag försöka undvikna liknande tråkiga dagboksinlägg alá Hej dagboken idag har jag leket med Sanna, vi började bråka och jag gick hem. Hejdå dagboken.
enFETblogg

Think about it

"Om en person du talar med inte tycks lyssna, var tålmodig. Det kan helt enkelt vara så att han har lite ludd i örat"
enFETblogg

Sara, tyck till!!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5770756.ab

Dåliga lärare får sänkt lön! Ju bättre resultat eleverna ger på proven dessto högre lön till läraren.
Det enda positiva med detta är väl att Gunborg får tummen ur röven och håller inne med sina jälva +.
VG++ var hennes favoritbetyg under hela gymnasiet. Skulle ju gynna hennes lönekonto och alltd nyfriserade frilla att sätta mvg på alla. Sätta mvg på alla. Någon mer än jag som ser ett liiitet liiitet problem här? En lärare kan i stort sett bestämma själv hur ett prov ska vara uppbyggt och var svårhetsgraden ska ligga. Vet dom med sig att det går och tjäna en liten extra slant i månanden på att förenkla upplägget, vem hindrar dom? Resulterar i mindre kunskap hos eleverna fast fetare betyg i slutändan. Står det MVG med stora fina bokstäver ska eleven i fråga vara värt ett sådant. Det ska inte ligga i grund för att läraren kammade hem en extra bonus då provet skrevs
Har man en lärare man fullkomligt hatar, vem känner för att gynna den med ett MVG?
SARA BERGQUIST SÄG NÅGOT!!
enFETblogg

AHHH



Sjukt störande va?
enFETblogg

OSUGEN

Var glada för min skull att jag ej tagit tag i att ändra designen. Det betyder inte att min dator har pajat eller att mina små kunskaper lämnat hjärnbalken och flytt. Nej, det betyder att jag, trot eller ej, också har ett liv. Efter en hypernyttig frukost ska jag bege mig gymmet. Sugen? INTE ETT SKIT
enFETblogg

Fördrivande av tid

Från löpsedlarna:

argalappen.se



bestofblocket.se
enFETblogg

Nä det ska inte se ut såhär heller..
enFETblogg

Långfika





En mysig höstdag med fika på Viskan. Jessica hade glömt senilsnöret till glasögonen hemma och Emma klagade på sina klyvna hårtoppar som enligt mig är dom mest perfekta i hela världen. Solen värmde och colalight förgyllde min måltid. Good Day.
enFETblogg

Beror på osnygg design

Då vart det en utebliven uppdateringsdag igår. Beror på?
Äh du vet, ogillar den nya designen sjukt hårt och tänker fixa detta inom kort (inom 4 dagar för sen försvinner min provversion av photoshop)
Har i alla fall svettets två dagar i rad. Syndat en gång, förlåt Marek
enFETblogg

aktivera mig mera...!

Imorgon ska jag till studio aktiv och införskaffa mig ett aktivt liv igen. Det ska bli så otroligt skönt att löka, svettas, flåsa och spotta blod igen. Nästan att jag borde ta en förebild i bara underkläder och en efterbild om några månader.. ELLER NÄ
enFETblogg

Typ Bloppis




Någon som har en tv till salu?
Någon som vill köpa en 14tum
enFETblogg

steps out in another pair of Christian Louboutin



inspelningen av "Sex and the city 2" har börjat i New York.
Smakprov ?? <--LÄNK  Något jag kommer se fram emot.
enFETblogg

Jag vill bli dösnygg





Måndag. En dags uppehåll ifrån jobb. Vad gör man? I ett säsongsboende hade man stört sig på håret i handfatet, käkat lunch för drickspengarna, gått runt i affärer och hälsat på folk, slunkit in på jobbet och kollat de stackarna som inte har ett fett L på schemat... I en egen lägenhet finns det inga hår i handfatet, alla offer jobbar och fenomenet "slinka in på jobbet" finns inte. Det kliar i benen och detta tänker jag göra något åt. Om 10min ska joggingskorna på om 1 timma tänker jag ligga i ett solarie.
 - Man kan dö om man solar solarie!
 - Då dör jag i alla fall snygg. Dösnygg

enFETblogg

Tack

Nybäddad säng, uppdiskade tallrikar, utslängd skit och ett mycket uppskattat brev. Var jag lite halvputt oh trött är jag nu helt de motsatta.. <3
enFETblogg

Genialt

Första söndagen i karriären jag tillbringar ett arbetspass på Ellagården. Ellagårdens söndagsbrunch är mycket populär. Idag populärare än någonsin... Hade jag haft en stegräknare i jeanslinningen hade den fått överslag och dött. Men trots springandet han man uppfatta och lägga märke till en del.
Dam 65+: Gurkan och tomaten är var nästan slut så jag ställde ner faten på  golvet.
Genialt

enFETblogg

Lägenheten in action



   

Inramning av fina fotografier kommer inom kort. Annars är det ju ganska trevlig med grått pappar med texten "Ribba" på. Sen så är jag precis så teknisk i verkligheten som bilderna visar. Ingen photofix at all.



Mitt sovrum. Torleif håller till i vänsterhörnet men vägrade sig låta fotograferas. En riktig tönt

Befinner mig i min nya lya med påhälsning av Mor och Far. Pappa som har världens bästa borrmaskin skruvade upp mina tavellister, jag pusslade ihop min tv-bänk och nu, med doftljus på bordet och regn smattrande mot rutan (såklart vi är ju i Borås) känns allt HUR BRA SOM HELST
enFETblogg

Mingelbilder ifrån garaget

    
enFETblogg

Bakom studsmattan är det party



När man dukat, vikt servetter, blåst ut serpentiner och fixat med partymusik. Tänt facklor, ställt ut nubbeglas och lagt fram snapsvisor. Då gör man ju ALLT för att saker och ting inte blåser iväg...

(Bakom den uppställda studsmattan är det party)

enFETblogg

Avskedsbrev

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Caroline

PS: Mamma och Pappa detta är inte sant. Flyttar ensam till en egen lägenhet i Borås.
enFETblogg

Döda John Blund


DÖ!

Ok, jag har legat sömnlös halva natten med myror i hela kroppen. Klockan 06:00 väcker min kära fader mig. Steg upp och körde honom till jobbet för att frigöra bilen till mig själv. Insåg vid hemkomsten att jag kunde krypa ner under täcket 1 timma till. Ställde klockan på 07:30. VAD HÄNDER?? Kollar på klockan sista gången 07:15. Deckar, somnar in stenhårt. Vaknar 07:30 heeelt förstörd. Har druckit 5 liter kaffe, tryckt i mig en tallrik gröt och tagit en kort promenad med Morris. Helt utan resultat. John Blund är fan ingen hygglig kille.
enFETblogg

Problemlösning del 1



Morgondagen bjuder på ett icke så inbjudande läkarbesök och två stycken nya jobb. Ellagården på förmiddagen och Vinci på kvällen. Lägg på förvirring i Viaredsrondellen, garanterad felkörning till MIN EGNA lägenhet och en omöjlig tv-bänk att skruva ihop. För ett årsedan hade jag legat sömnlös, nu ser jag fram emot allt. Har det med ålder att göra? Eller infinner jag mig bara i en period av bekymmerslöshet.
Jäklar va djupt..

PS: Låter allas CV:n lika mesiga som mitt? Eller är jag helt enkelt bara extra mesig?
enFETblogg

PAUS

PAUS!

Vad ska man slänga, vad ska man spara, vad ska man lagra, vad ska man skänka, hur ska man packa???
Är nog inte så vuxen när allt kommer omkring. Drar av 5p på vuxenpoängen och tar en facebookpaus till mammas mindre förtjusning. Önskar jag kunde organisera lika bra som mor. Då skulle all skit hamna i en container, inte i min nya lägenhet.
Förövrigt gillar jag designen på den nya Cocacolalight-burken:



Man känner sig som bambi, lika ung och fräsch, när man sätter läpparna mot plåtburken

enFETblogg

10 vuxenpoeng, catching!

Första gången på riiiktigt länge infinner sig inte mitt liv i två resväskor och en tvättpåse. Jag har skaffat mig 10 vuxenpoäng (Citerat Anna Karlström) iform av tak över huvudet, garderobER (lägg märke till pluralis), spis, badkar och EGEN NYCKEL. Går runt med glödje i maggropen och smilgropar i kinderna!
Har även blivit såpass förståndig och gluttar in tvättråden på diverse kläder innan jag renar dem:


enFETblogg
RSS 2.0