Skärpning

Det är ju inte direkt så att kommentarerna haglar in. Skärpning från andra sidan. Annars kanske jag börjar skriva elaka saker, det vill man ju inte va!

enFETblogg

Elin & Fia is the Shit, and they have the sweetest ass in the world!

Med låten: Sweetest ass in the world på repeat i huvudet, hela dagen lång! Minns jag helgen hos Fia, tjejen med grymt ass, extremt ROLIG : ) En riktigt bra återträff får man ju lov och säga. Så mycket man fick reda på, på så lite tid, och så många problem man fick höra, dela ut och garva åt har nog jag ej upplevt i mitt snart 20-åriga liv. Pricken över I:et, Vår konduktör, som för övrigt påpekade mig att ta ner mina smuttsiga fötter från sätet, hette REINE!
 - Hej Reine, Heej Reeine
 - Ja, hej hej.

We have to dot it agian, sooooooooon!
Saknar era blonda trynen redan va !




enFETblogg

Spökskeppet som förbryllar alla, utom två

Tidningspressarnas surrande ljud blev allt lägre, i samma takt som Sveriges befolkning valde andra alternativ.
Björn Andersson, Vd på GP insåg att man snart måste ta till radikala åtgärder för att tidningspressarnas ljud inte skall tystna för gott. Bekymrat och med en enorm huvudvärk underhöll han sig med klickandet av en röd kulspetspenna. En nyhet utöver det vanliga, en nyhet som inte handlade om kändisarnas matvanor eller systrarna Graafs bröstimplantat. En nyhet som GP måste vara först med. Man kunde nu utspegla ett litet märke på den skrynkliga tummens topp av det eviga klickandet. Telefonen avbröt hans påbörjade ärr och med en djup suck lyfte han luren mot örat
  Nyhetsreportern Anders förstod den svåra situationen på tidningen. Han visste att en gallring av personalen var nära, han insåg även att han var bland de första personerna som fick skjuta in stolen och gå. Om inte...
   Flygplanet till Sidney var försenat. Vankande människor med handsfree i öronen såg sig nervöst omkring. De tittade på klockan i takt med ett energiskt tuggummituggande och muttrade surt. Flygvärdinnor med påklistrade leenden delade ut torra ostfrallor till alla som vill ha. Ingen vill det, egentligen. Björn och Anders sov, åtminstonde blundade.
   Väl framme i den heta sommarsolen insåg de ganska snabbt att valet av skjorta och Brothersbyxor var fel. Pärlorna gick till attack och de fuktiga fläckarna under armarna växte. De tog första bästa taxin till hamnen, inte för att svalka sig i brisen. Vid kajen stannade bilen till, där låg båten. Som en nypolerad svan med stolt hals guppandes i takt med vågornas bölja. CD-skivorna under armarna hade nu förvandlats till åttiotalets LP, pärlorna förenades och ett vattenfall beredde ut sig på de bekymrade ansikterna.
  - Båten kommer att ge rubriker Björn, vi måste rädda tidningen!
Med den meningen gjorde sig de båda männen förberedda för att skapa en häpnadsväckande rubrik.

Spökskepp på drift förbryllar!
På lyxjakten som drev utanför Australiens kust var allt i sin ordning. På bordet fanns mat, tallrikar och bestick. En dator var påslagen liksom radion och motorn. Det var bara en sak som fattades: besättningen.
   Artikel skriven av Anders, nyhetsreporter på GT, den som hittade båten och var först på plats
enFETblogg

Moneybrother och The Hives nya groupies!


Anders Wendin i Moneybrother och Pelle Almqvist från the Hives nya groupies. Jag och Elin, lyckliga som få, uppskattar samarbetet, förmodligen lika mycket som artisterna själva. Vilken kväll det var!
Först; Supé på adressen "Mitt i Åre II", bestående av kycklingfilé, klyftpotatis och ett delikat vin. Till efterrätt kex och ost! Musiken var extremt underhållande. Kvällen kan, utan tvekan från min sida,  kategoriseras som en utav den roligaste under Åresäsongen! (Kamera: Elins, fotograf: Kan det vara Robin tro?)

(Sen kan det ju alltid disskuteras hur snygg själva bilden egentligen är. Vi skyller allt på fotografen! OBS bilden är INTE fixad i photoshop, även om våra fläckfria och och perfekta färgade ansikten ser ut så.)

enFETblogg

Göteborgsvarvet 2008: Resultat

En uppladdning i Åre, en månad utan träning (ingen löpträning alls sen november) (Måste bara få förklara mig liiite) och halvfabrikat till mat var inte förväntningarna stora. Varken av mig eller mina "medspringtagare".  Men med ett förbannat skoskav, en blå tå och mycket mycket träningsvärk i låren sitter jag här, snart 18 timmar efter målgång. Mina förväntningar var ju lite NJAEEEE. Allt under 2.30 skulle jag vara nöjd med. Första milen gick lätt som en plätt (trot eller ej) Eller ah, lätt som en plätt kanske var och överdriva. Jag kännde mig inte helt död vid milsstolpen och ändå stannade klockan på runt 55min. Ingen elit direkt, men de räckte för att jag skulle bli glad i alla fall. Sen kom en jobbig bro och så den där jävla Avenyn. Tappade de lilla jag hade på Avenyn och på de sista återstående 4km. Tid: 2.11. Jag är svinnöjd! SKÅL
enFETblogg

Uppladdning inför Göteborgsvarvet 2008 (2,1 mil hosthosthost)


En djup tallrik fil med osötad mUsli, toppad med hallon. En skiva fullkornsbröd med leverparstej och SALTgurka (Saltsaltsalt, allt för att undvika krampen som brukar komma efter ca 1-2km) avslutningsvis en knäckemacka med hushållsost och ett glas vatten. Allt detta åt Caroline Wallin 08:15 en LÖRDAGSMORGON!! Men matintaget innan färden slutar inte här. Innan klockan 12:00 ska kycklingfilé med Caroline´s smakrika pastasallad avnjutas(!?) (Taktik: Rulla igenom loppet?) Ipoden är laddad med peppande låtar så som:
Topmodels - Your Love (Mondo Remix)
Rock Away - Lazee
Hardcore Superstars - Somone Special

sist men inte minst. En låt som egentligen inte har värdet "löplåt", men som kommer ge en förbannad pepping, förhoppningsvis vid någon fet bro....
Hoffmaestro - So Do You

Håll alla tummar ni har...! Själv har jag gnagt sönder mina
enFETblogg

Jag bland 3000 idioter

14:51 på lördag. Jag har 3000st fullkomliga idioter omkring mig. Solen bränner i pannan och jag känner redan första svettdroppen rinna ner från tinningen. Låren känns tyngre än vanligt, känslan av illamående har inte lagt sig, tvärt om. Alla hoppar upp och ner, skakar fram energi ur ben och armar genom att vifta vilt. Jag står still. Tar en djup suck och ser fram emot pizzan framför tv:n ikväll. Sätter vänsterfoten bakom högerfoten, Böjer på ryggen sådär som alla proffs gör. Sväljer en sista gång. PANG! Där gick startskottet. 2,1 feta mil framför mig. Har aldrig varit lyckligare.....
enFETblogg

Beta. Beta. Beta!!






För alla rastlösa själar ute i vårt rike. Börja spela Betapet på internet. Man lär sig stavva rät och bli interlektuelll.. Bra va?  
enFETblogg

OM!?

Om inte min nya livsstil börja ge resultat snart dränker jag mig i ån. sagt och gjort
enFETblogg

Happy moments






Lyckliga stunder..  

-Som att få ett extra "varv" daim i mc flurryn utan att be om det elelr betala för det.
   -Som att skolmatsalen bjuder, helt oväntat, på pannkakor en tisdag, när det på den sönderlästa matsedeln står pizzafisk.
   -Som när sminkningen och håret blir sådär perfekt som man vill att det ska bli fast man egentligen har cpbråttom och inte har tid att fixa någonting
   -Som när man hittar byxorna som man spanat in, på rean, en stl kvar i precis rätt!
   -Som känslan efter ett hårt träningspass, nyduschad, nyrakade ben, insmord med något som luktar gott och på tv:n visas det maraton i One tree hill
   -SOM NÄR ELFSBORG SPÖAR SKITEN UT IFK GÖTEBORG PÅ HEMMAPLAN OCH VINNER MED 3-0!!!!
   -Som när man möter någon man tycker väldigt mycket om på en tågstation och man bara vill krama ihjäl varandra
   -
Som när man får ett sms av en person som man i verkligheten bara kunnat drömma om
   - Som att leva, typ!
enFETblogg

Filurilerande på fel dag

 
image286

Jag vet, vad är väl en dag framför datorn när man kan vara ute i det alldeles förträffliga vädret. Fick bara lite goa flashbacks när jag filurilerade bland mina gamla bilder. Tiden går som det så vackert heter.. Ja, fast just nu känns det som den står förbaskat stilla. MAKE MY DAY!
enFETblogg

WANTED

image285

EFTERLYSNING!
Bortsprungen Hane är, sedan en vecka spårlöst försvnnen. Polisen har idag, efter flera dygns letande lagt ner sökadet efter den förvirrade hanen
Han går klädd i baggy kläder, (snygg still) och hörlurar, vita ska tilläggas. Gör ofta ifrån sig underliga läten som: ktsch, drööööse eller njaeee. Hanen har blont, rufsigt hår, fina ögon och softa läppar. (oj?).
Känner någon igen beskrivningen eller har sett någon flummig typ som går omkring med släpande steg är det med all säkeret hanen vi letar efter.
 Tacksam för all information!
OBS Hanen är inte farlig för allmänheten, alltså, han är INTE farlig för allmänheten.
enFETblogg

Nollställd

Total blackout i den tunna hjärnsubstansen man faktiskt äger... 
Kan knappt trycka ner en enda tagent utan att lockelsen till delete tar över.  Jag vet fan ingenting
enFETblogg
RSS 2.0