Kempe Greit



Då vart vi snart sambos igen.. Miss on and Mr off. Kempe Greit
enFETblogg

Norgebagge nästa

Robin?

Kan kanske bli den sista bloggningen innan jag i mitt nya bruna hår lämnar Sverige. Jo, jag är lite nervösch..s. Har fått hedersuppgiften att bränna och bestämma skivor på resan. Frågan är om någon mer än mig kommer uppskatta tonerna, förmodligen inte, då jag vet att jag och Robins musiksmak går isär, radikalt! Är ni rappa i fingrarna samt morgonpigga kan ni ju alltid klutta ner någon låt i kommentarfälltet nedan, tack på förhand.
enFETblogg

BROWNIE


En dag kvar i Svensås, känns bra att avsluta den med kräftor och snappsar.
Har även vågat mig på, trots att jag är världens fegast människa gällande hår, att färga mitt hår brunt/mörkbrunt. Mamma vart tveksam men Johan tyckte de va fräscht. Heja Johan och Tack Jessica!
enFETblogg

Godkväll

enFETblogg

Emma vs Mig

emma säger:

självklart underbart att sllippa jobbet för ett tag.. jag jobbade över en hel timme idag själv, trodde jag skulle dö alldeles ensam med moppen

(ar(•̪●)line säger:

stackare.. men man blir rik om man jobbar över

(ar(•̪●)line säger:

de e bra

emma säger:

ja, men man vill inte dö tillsammans med en mopp, speciell en smutsig blöt en

(ar(•̪●)line säger:

nä.. en skurtrasa känns glamigare

emma säger:

eller varför inte ett skurnylon- där pratar vi hollywood

(ar(•̪●)line säger:

YEAH.. nylon, värsta hipt ju

emma säger:

oh ye

(ar(•̪●)line säger:

men du mendu.. iförd, ENDAST gula skurhanskar

(ar(•̪●)line säger:

känn på den

emma säger:

hooly christ, ja fan den där går kanske inte att knäcka

emma säger:

nej, jag vet- endast gula skurhandskar och en pimpad rosa-ludd mopp!! ah- slå den

(ar(•̪●)line säger:

med glitterstjärnor i såpavattnet!!!
emma säger:

haha, värsta glamstädarna, men det måste vara ludd på handskarna också, speciellt rosa

En vanlig konversation en helt vanlig torsdagskväll

enFETblogg

Kött

enFETblogg

AUYhjkglreGHNJMKL

Vad gör man när man är cphungrig, svintrött, sockersugen som ett as samt tjurig?
TIPS!!
enFETblogg

Som Mona-Lisa har sitt leende..



Superfotografen Robin har, under blöta omständigheter lyckats igen.
Oslo Central i bakgrunden med blicken riktad mot framtiden möter vi här, Europas dyrast stad i ett starkt ögonblick, djupt....djupt

enFETblogg

Jag och Gerd i en basker-fas

Känner mig ynklig angående den sega uppdateringen, det händer mycket saker och ting:
 - Storshopping på Gekås: toarullar, wc-rent, bullens pilsnerkorv, vattenkokare, slaskppropp och så mycket mycket mycket mer.
- Storbloggaren har skaffat sig ett liv www.situationlidbom.blogg.se
- Tvättning av diverse nedäcklade kläder gör att tvättstugan luktar vatten och tvättmaskinen stinker bränt.
- Dessutom infiner jag och Gerd (En av mina idoler på Wästgöta) oss i en basker-fas. Det vill säga; Förtillf'ället testar vi och bedömer alla Wästgötas mössor. Japp, jag har börjat jobba igen, tre dagar. Har hemma en vit och en randig. Gerd är mer inne på den randiga medans jag röstar omönstrat.
- Nu ska jag packa upp, packa ner, mixtra och greja. See you late my bed.
enFETblogg

IKEA och funderingar



IKEA-shopping. Visst att man kanske bara ska belägra lägenheten ett par månader (längre? vem vet). Men att sätta sin personliga prägel på bostaden är för mig A och O. Så idag begav sig Jag och Robin till IKEA, Robins trevliga lillasysters arbetsplats, vilket belönade sig i kassan.....
Det inhandlades hyllor, bord, diskställ, kuddar, koppar mm mm.. Nästa söndag flyttar vi in.

För att inte tala om något alls.  Läste en debattartikel om hurvida mor eller far ska vara hemma det första året med den nyafödda babyn. (Hade lite halvtråkigt och kom över en tidning från ca 5mån tillbaka. Har ingeting med boendeplaner eller flyttaihopköp att göra, ALLS!!!) Debatten handlade om att både mamman och pappan ville fortsätta sitt jobb direkt efter födseln, och att det är könsdiskriminering att mamma förväntas gå  hemma i mysbrallor och amma.
Om jag får säga min åsikt: Föräldrar som bråkar om vem som ska få komma tillbaka till jobbet snabbast efter att deras nyfödda, underbara krabat som bara lär sig tala, gå, skratta och leka, ENDAST GÅNG I LIVET, har föds. BORDE INTE SKAFFA UNGAR. Borde det inte vara tjafs om vem som får stanna hemma och umgås med bäbisen istället? Borde man inte kriga för lediga veckor? Tycker att frågan i sig är onödig tid för politikerna att spilla. Föräldrarna borde själva komma under fund med hur lyckligt lottade de är, om de nu ville skaffa en skrynklig bajsluktande gnutt, varför då inte vilja umgås med den? Det är som att skaffa en hund, sätta den i hundgården och sedan endast umgås och leka med den när hunden lärt sig bajsa, gå och äta fint. Känner man inge lust att ta hand om den nyförskaffade ska man ingen nyförskaffad ha!
enFETblogg

Vårt kommande hem..

fasade


OCH..................
VI FICK DEN!
Av 50st sökande, blev vi den med godast lyckokaka. Känns som att det är O.K att fira lite.
enFETblogg

Rapportering del 2

Mårten gav oss en lägenhet. En tvåa på ca 45 kvadrat. Låg centralt med gångavstånd till en park med klätterställning. Den svenska damen hade dock använt lägenheten som rökruta i ca 14 år vilket gjorde att man lätt som en plätt kunde urskilja vart tavlorna hängt. Vita fläckar mot en gul vägg, en gul vägg som förmodligen var vit, för ca 14 år sedan. Inga vitvaror ingick. 
Kl 19:00 gick vi på ytterligare en visning, en mindre sak, men väggarna var HEL VITA och lägenheten var grymt fräsch. Vitvarorna ingick samt tvättmaskin, vilket är en lyx. Får vi den? De återstår att se..
Ikväll kl 23:00 styr vi kosan mot Västerås, lite klokare men fortfarande ovissa om framtiden.


enFETblogg

OSLO - rapportering

Efter att ha befunnit sig i Norges dyra Huvudstad, Oslo i över 2 dygn har vi upplevt följande:

- När vi i spöregnet, helt dyblöta anlände till Robins kompisars lägenhet och skulle plocka fram nattatteraljerna upptäckte vi främmande kläder i VÅR väska.
 - Är detta din t-shirt?
Robin höll upp en blå, schleten teamsportia -tröja. Skulle absolut kunna vara en av mina heta nattsärkar, men denna var det icke det.
 - Öh nä?
Vad hade hänt? Jo, en viss Malin ifrån Karlstad hade tagit FEL väska vid hennes avstigning i just Karlstad. Så, här stod vi med en väska fylld med diabetes sprutor och läxböcker. Vad hade vi i vår väska?
ALLA MINA SKÖNHETSPRODUKTER! inget smink, inga smycken, min jeansjacka, min nikejacka, min plattång min...
Paniken var ett faktum. 
Allt löste sig dock dagen efter. Men istället för att gå på visningar av diverse lägenheter blev det uppbassande av väskor vid swebussarna. 

- En viss Morten hade en lägenhet över efter att en svensk dam bebott lyan i 13år. Istället för att ställa till med en visning i dessa stressiga tider låter det på honom som om vi får hyra lägenheten från och med 1/9.
(Men eftersom oflytet förföljer oss i allt vi gör tror vi inte alls på detta innan våra namn står skrivna på ett kontrakt)

- En sodavatten på pressbyron kostar 25 norska, närmare 30 svenska. Vi hade ej råd att spilla ut detta guldvatten och plågade i oss sista droppen trots att kissenödigheten var ett STORT faktum

- En paket Bacon, 30 norska. Vegetarian i Norge? Svar ja.

- Oslo består av mycket skumma människor. Vissa områden påminner om Christiania. Funderingar kring hur det kan finnas så mycket skumma och fattiga typer här trotts det höga priset har funnits.

- Nu ska jag gå och spola bort min lukt om fossingarna från mina skor, som nu i två dagar har varit konstant fuktiga.
Vill avsluta med följande mening:
Oslo är vackert, nytt, stort och framförallt STORT,


enFETblogg

Och sen?

Arbetet i överlida slutfört. Arbetslös men lycklig styr jag min kos mot Falköping och elin denna dag. Fortsätter imorgon vidare till Västerås och robin. Efter det? Det återstår att se.. Möjligt tryckstop följande dagar kan förekomma. Håll till godo med tidigare inlägg. Skål
enFETblogg

Dagen E


Kunde jag ge mig ut och springa kl 12:00 i morses kan jag nog springa närvarhur som helst. Gårdagen var ingen (i sig) bra start på det nya livet, men extremt trevlig. Löpning idag var en klass för sig
enFETblogg

Rosé vad är dee?


Vilken kväll...............................
Tror detta kan ha varit en utav dom bästa födelsedagskalasen ever! Trots vissa mothugg från nykterister följde vi, rosédrinkande individer natten vidare tills allt var schlutttt.. Avslutade den gemenasamma aftonen med smällt marängschwis (stavas?) och kallt kaffe, avslutade kvällen med familjen med kall kycklingfilé och thsatziki. Nu, efter några robert gustavsson-klipp från youtube, bla Heeej Maggan, heeeeeej Maggan, sitter jag här. I blommig kjol, stram tofs och tandborsten i munnen och flinar för fullt = Sovmorgon, sista dagen på jobbet, semester, umgås med robin, åka till gekås imorgon ovh sovmorgon. lovely. Kan inte garantera stavandet för detta inlägg, men skrattnivån bakom meningrna är höga! Nu ska jag strippa av mig kläderna i mitt ru, ta ut linserna, försöka l'sa någon sida ur min bok. Sov gott
enFETblogg

Tänka på DET är O.K


Frossa!
Hade gått ner rätt lätt va?
enFETblogg

Livet är gött, Carro är stor


Kanske inte guds bästa kost. Vad sägs om 5st visserligen SMÅ men ack så söta finskorpor till 11-kaffet. Botade dock ångesten med 40min powerwalk inkl stavar. Lugn bara lugn, jag och min ömma moder klädde oss grönt med fiskarhatt på huvudet och vandrade mellan granarna i skogen, ingen lär ha sett oss, INGEN!
Imorgon gör jag min sista dag på wästgöta textilindustri AB. Jag står för fikat (Fika dags igen alltså, vad hände med karaktären) HALLONPAJ MED GRÄDDE, dessutom kommer kvällen bjuda på en försenad 20-årsfest, vin, mat och.. ja efterrätt.. Livet är gött, världen är stor.. större än mig, än så länge.
enFETblogg

Nu jävlar

Sommargympa, premiär på Överlida Camping. Även en rivstart på mitt nya liv. Klyschigt.se. Men nu jävlar. För att sporra min dallriga kropp till max tänker jag föra tränings samt flöt-dagbok på min blogg. Inte ägna 10 lååånga rader på varje inlägg. Men 1 max 2. För att verkligen tvinga ut mig i rörelse! Flötdagboken går ut på följande sätt; varje gång jag tappat karaktär och satt i mig mer än max 2hg lösgodis ska detta blottas med en FET stil på enfetblogg.blogg.se.
Jag visar med ett Exempel, hur det skulle kunna se ut:
Idag har jag ätit tre bitar hallonpaj med tillhörande grädde, druckit 1L cola samt knaprat chips.
Förhoppningsvis kommer liknande meningar försvinna helt efter ett tag.
Exempel 2
Idag har jag powerwalkat två mil, gjort 300 sit ups och sprungit 5 Mara, HERE WE GO!
enFETblogg

Fina flickor dödar inte

Hon har lyckats. Hon har fått mig, trots ångest varje gång jag formar hennes blogg-adress i webbläsaren, att besöka hennes forum, henns blogg, henns otroligt korkade liv! Min mage värker varje gång jag läser hennes nypubliserade inlägg. Avundsjuk? På att hon får så himlans många kommentarer och har skaffat sig extremt mycket läsare., JA. Bara att jag, i mörkret, iklädd pyamas sitter och faktiskt BLOGGAR OM HENNE, PÅ MIN BLOGG, gör ju att hon lyckats lite till.. Men bara läs: http://kissies.se/2008/august/fina-flickor-dodar-inte.aspx 

Nu spyr jag..
Men hon lever ju verkligen på sin obefintliga hjärna. Som en ko ungefär
enFETblogg

Lyck(ad)lig dag!



Då var systembolagsdebuten avklarad. Var riktigt nervös och spänd, Sådär som man är, första gången. Dock fungerade allt, både in och ut...
Fick den extremt fräscha skinnjackan jag tidigare bloggat om av min mor och far. Hade absolut ingen aning om att dessa små figurer, som knappt känner till internets funktioner, läser och faktiskt tar till sig fakta ifrån min blogg. Än är Guds under inte förbi. 
 Min broder gav mig en Lancome-mascara, vilket nästan förvånade mig mer, kan han sånt? Lägg där också till en Clarin´s-kajal. Min neccesär är fullbordad.
Min söta lämnade fram ett litet, fyrkantigt paket med guldsnöre, i den lilla asken låg ett silverhjärta med tillhörande kedja från Ann-Sophie Qvarnströms ateljé. Mycket fint
Tog även mina födelsedagspengar och klippte till mig, tunnade ut affron och kapade av de skorpspröda topparna. Lyckades även shoppa bort 200;- på en FilippaK-tröja. Det vart så ju billigt! 
enFETblogg

Sexnovell

Nu ska vi se om statistiken visa ökning.
enFETblogg

Om jag fick bestämma..

Om jag fick bestämma borde vissa ej födas med kvalitén:  Yttrandefrihet
http://kissies.se/2008/july/om-jag-fick-bestamma.aspx
enFETblogg
RSS 2.0