Amanda Jensen



Egentligen är kommentarer överflödiga. Hon är bäst!
enFETblogg

Morgonbyxa?

image242

Jag tycker ändå det är synd och säga FEL. Kan vi tjejer har tajta toppar som formar, pushar up och som knappast lämnar något åt fantasin, varför kan inte mannen på bilden få bjuda på sin stolthet? Med dom knölarna lär ju inte paketet bestå av småsaker. Dessutom underlättar de tajta små jeansen för eventuell uppståndelse. Vem vet, brallorna kanske går under namnet "Morgonbyxa" eller "På dejt med den snyggaste blondinen i stan-byxa" Eller så trivs han helt enkelt i tajta byxor, oavsett tid eller möte.
enFETblogg

Lördagen den 1 december, Oskar och Ossian har namnsdag.

LÖRDAG:
image151En lååång powerwalk med Marie med skvaller som rubrik. Självklart har telefonen underlättat när vi varit så långt ifrån varandra. Men det är och kommer aldrig bli detsamma som att tala face to face, med röda kinder, hissnande gapflabb en (snöig) lördag på promenad... Me like! Förmodligen kommer vi unna oss godis på videomix innan hemgång... På kvällen ska benen rakas lena, rouget ska på och DEN UNDERBARAST FÖRFESTEN I VÄRLDEN TA VID! Ska bli skitkul att träffa er igen! Sen att vi kanske minglar runt någon timma på Lounge som avslutning på den underbara kvällen kan väl aldrig skada? Lounge är ändå.. Lounge
enFETblogg

Hejdå Astrid

Beravning är ingen munter tillställning. Kanske inte helt oväntat. Men det var faktiskt värre än vad jag kunde föreställa mig. Ledsna människor och en vit kista längst fram, täckt med röda rosor och vita liljor. Kantorn spelade "Tryggare kan ingen vara" och prästen pratade om hur det var när Astrid levde. Henns sjukdom och tidigt bortgående man, Bernt. Antagligen satt Astrid längst bak i kyrkan, hand i hand med Bernt. Lyckligare än någonsin. Helt utan verk.. Hejdå Astrid.
enFETblogg

Utebliven posering

Ingen testosteronfylld varelse på vår platta planet har rätten att uttrycka sig följande: Ni tjejer är så svåra att förstå sig på. Jag har den senaste tiden i mitt liv fått så otroligt många bevis på motsattsen: NI KILLAR ÄR SÅ SVÅRA ATT FÖRSTÅ SIG PÅ! (Kanske fel att kalla de motsatts?) Ibland tar mig en funderare hurvida de är jag som är cp? Men, njae... Vi tjejer är extremt lätta att ha och göra med. Blonda egotrippade figurer som vill äta, ha kvar och ångra tårtan, på samma gång. Ni killar bakar aldrig någon tårta, ni blir inbjudna. Ni äter och äter utan ångest och när ni vill köper ni en ny. Någon som hänger med? 
Slut på deeptalk. Tjugo över sju går mitt tåg mot södern. Mina dreggelreflexer har redan gått igång efter den så ljuvliga daimen i restaurangvagnen. Imorgon, frukost på Tant Grön och sedan spinning i Holsljungahallen, like before. På lördag väntas en låååååååång förfest hos Emelie med ALLA! ...innan Lounge..hosthost.
Idag, när jag kvart i tolv, osminkad, lökig och allmänt trött entrade mitt gym fick jag den glada nyheten om att vi, tre tjejer ,i den lilla spinninglokalen ska bli fotade till totts hemsida, PÅ SPINNINGCYKLARNA, 20 MIN IN I PASSET FÖR NATURLIGT SVETT PÅ KINDER OCH AXLAR. Jag tog en snabbtitt på mitt bleka fejs och svalde hårt, varför använde jag inte solpuder i morses? Dock försvann förskräckelsen fort när två tjejer anmälde sig frivilliga till poseringen. Jag slapp!

image241

En person som gör sig jäkligt bra på bild och som dessutom är hyfsat enkel att förstå sig på. Nej inte han med slipsen!

enFETblogg

Gammalt bröd, tonys död?


Idag har jag suttit och tagit mig igenom alla mina missade avsnitt av 2:a avenyn. Finns på svt.se om du är en lika upptagen kvinna som jag..  Dog Tony? Han var ju den coola dilfen som styrde upp programet. stay with me Tonyboy! Gymmet gav mig ett riktigt bra pris på träningskortet som jag med nödvändigehet måste införskaffa (Göteborgsvarvet 2008?) Firades med ett Spinning och Body Balance - pass. Var även på ICA och budgetshoppade. Vem köper ett fyra dagars gammalt bröd? I helgen blir de burgarförsäljning på rödkullen och utgång på C.C. Jag trivs! Måndag hemresa ensam, med mp3, daim och en tjock nyinköpt tidning. Funderar även på ljusa slingor i mitt allt för mörka hår som INTE gynnar min bleka nos ett, endaste, DUGG!
enFETblogg

Kletig tvättdag

En arbetsfri dag med spinning och body balance på schemat. Har man inget bättre för sig ka man lika gärna bränna fett som att lägga på sig fett.. Vilket jag naurligtvis också lyckats med. Anna hade bakat världens godaste chokladkaka. Perfekt kladdig, perfekt chokladig.Så nu ligger vi utvräkta framör tv:n och mår allmänt najs. Morgondagen är oviss men en liten liten sväng på Tott är möjlig.. Idag har vi även lyckats tvätta upp vår tvåveckors-tvätthög.. Dessutom pep min mobil till och gav mig världens cpigaste sms.. En bit kletig chokladkaka till? JA TACK!
enFETblogg

Kör hårt.....

Klockan 12:00 var jag redo för ett lunchspinningpass på Tott. När jag kravlat mig upp för den lååånga backen och tagit mig in genom dörren, fram till receptionen säger killen bakom disken med en taturering på armen: Jag ser att endast ditt namn är uppskrivet på listan. Är det ok om vi ställer in passet och du kör lite träning på egen hand? Jag tyckte det lät som en god idé, då jag såg bilden av mig själv ramla av cykeln efter tre låtar med ledarens blick RIKTAD MOT ENDAST MIG. Precis då kliver spinninginstruktören ut genom dörren och säger med en röst full av energi: HEJ HUR MÅR DU IDAG SER ATT DET BARA BLIR DU OCK JAG IDAG, MEN VI KÖR ÄNDÅ VA?
Vad skulle jag säga?
45 minuter senare sitter jag i ett dyblött linne och trampar loss i en pool.  
enFETblogg

Söndagsporr

Har du två timmar över i livet? Ge filmen: Kalenderflickorna en chans! Snygga pantertanter med tightare lår än självaste Jolina. Me like! Uppdatering via mobilen, kort men otroligt intensivt, grr
enFETblogg

Ha...haha...ha..ha

Varför kletar Blondinerna tandkräm på musen?
För att få mindre hål
enFETblogg

Pang, Boom, Scott

"Allt klär en skönhet.." Synd att man framför Stadiums starka speglar iklädd en het Peakmössa är precis allt annat än just.. en skönhet.. Har i alla fall inhandlat termobrallor från märket Scott. Riktigt heta..På middagbordet serverades idag lax i vitvinssås med nudlar. Funderingar kring hur nyttigt Colalight egentligen är har blandats med tvättstugeletning..Vi har ingen tvättstuga i huset! Förmodligen först och enda nackdelen med att bo på Mitt i Åre 2. Bokade precis en tågbiljett hem till mor och far den 26 november. Morris har inte gjort några som helst tecken på ev saknad av mig vilket skär i hjärtat, vänta bara Galten! Nu väntar Roomservice, ingen träning på Tott today!
enFETblogg

Tråkigt, men DONE!

Hej!
Ni förstår inte hur stor abstinensen har varit efter att få sitta och dega framför datorn i pyamasbyxor!! ÄNTLIGEN har vi, nä Sara får allära, fått igång internet. Berättar ej vad som egenltligen var orsaken till de ej fungerade systemet...! Intrycken är tusentals! Har fått jobb på en backrestaurang, Rautjoxa (betyder Lavskrika, en fågel för alla mindre vetande).Har invigt GI-metoden, men avslutat den.. en vecka höll vi ut. Sara kastade in handduken efter en tuff dag på jobbet, jag insisterade ej, men efter ett dödens spinningpass på Tott (sommarbrisens arbetsplats) kom jag instormande i lägenheten och kände doften av bakad potatis,.. där va de kört!
Fram tills den 20 december jobbar jag fram och tillbaka på diverse jobb. Badvärd på Holiday, städare på Gästhuset och ev inhoppare på Rautjoxa innan högsäsongen tar fart. Ett faktabaserat inlägg? JA!
I lördags hade vi inflyttningsfest, mycket trevligt. Kvällen avslutades på C.C. Även det mycket trevligt. Somnade halv sex.. Har hela helgen stått och sålt hamburgare på Rautjoxa (kallas även för Rajtan, som jag i fortsättningen  kommer att skriva och uttala, blir så mycket lättare ..) Insett att du finns otroligt många snygga uppsättningar av skiddressar här uppe och förstår att shopping av termobrallor och snygg mössa snart är nödvändig. Jag är medveten om att detta inlägg inte är världens roligaste, hoppas bilderna nedan lyfter upp det hela.
Sista men ABSOLUT inte minst: Saknar er! Mina bästaste kompisar! Även min mor, far, lillebror, hund och katt! Blir en hemgång runt den 29 november, ska på begravning. Pappas faster har gått bort, sorligt.
Rörigt, inforikt och tråkigt inlägg.
Marie ditt hår ser skitsnyggt ut!


                       

Suttit i 30min för att lägga bildernai en någorlunda ordning, Nu ger jag upp!


image236
image237
image240


enFETblogg

Uppdatering via mobilen!

Hejsan. Dålig uppdatering. Fortfarande inte fått igång internet, Bajs! Ligger i min mjuka säng och uppdaterar min ärade blogg via mobilen, jag vet, grymt! Lovar att bilder och senaste infon läggs upp imorgon, från en DATOR! Sov gott!
enFETblogg

Im Here

Internet i vår grymma lägenhet har ej velat fungera. Utebliven uppdatering av bilder och fakta blir resultatet.. Sitter nu på Åregården och intensivbloggar innan jakten på forsatt jobbsökning fortsätter. Idag har jag varit på mitt första spinningpass uppe i Åre, superduperskönt! Där ska jag köpa träningskort på fredag och planerad utgång på lördag. Snön faller dagarna i ända och GI-dieten har startat! GO ÅRE!
enFETblogg

okej, ingen mer uppdatering idag

JAG NYPER HÅL PÅ MIN ARM!

enFETblogg

Fiskarna flyger!

image226Lägenheten ligger mitt på torget, väldigt centralt. Allt detta har jag vetat ett bra tag. Idag, för första gången fick jag en bild på mitt kommande hem. (!!!!) Jag är mållös. Det är absolut för bra för att vara sant. Jag sitter som på nålar och inser att JAG HAR INTE SÅN TUR! Bara väntar på att min mobil ska börja ringa och göra mig bostadslös! Jag har Robin, min nuvarande GUD i den nyskapande religionen att tacka. Har lovat att tända rökelse mellan hans tår när alla är på plats. Men lyxen stannar inte där, onej. Idag när vår lilla familj diskuterade vad som skulle ätas till kvällsmat sa jag lite ironisk, pizza kanske? Mamma och pappa i kör: Jag är på! Alltså, inte nog med 30%-ig ost, nu äter vi pzza en söndagskväll också. Vad händer härnäst? Himmlen färgas gul och fiskarna börjar flyga..??
enFETblogg

Snåla bandet

Kvinna ~30: Jag köpte ett Rosa Band igår, du vet för bröstcancerforskning och så.
Kvinna ~25: Jaha... Jag gjorde mitt själv, och sparade 20 spänn!
enFETblogg

ûber 200!

Nu har jag komponerat ihop över 200 blogginlägg på http://www.enfetblogg.blogg.se/.
- Jaha, nu då?
enFETblogg

Who´s hot, who´s not

 Med en välsmakande middag på Gästhuset och en extremt sevärd film med världens   främsta skådespelerska i huvudrollen avslutades min tid i Mark för  cirkus 6 månader framöver. En mycket mycket trevlig afton får jag lov att säga. Nu är ni naturligtvis nyfikna på den hyllade filmen som minst sagt håller Sleepover-klass. "Pledge This" med skandalblondinen utan bröst och hjärna; Paris Hilton. Om hon ställde upp på denna ytliga rulle för att driva med sig själv och omvärlden är den väl helt O.K. Dessvärre tvivlade vi, den popcornsätande publiken på detta, och insåg med kärnor mellan tänderna att jag, Caroline Wallin, gjort det igen. Hyrt en partybromsar-dvd! Vi fnissade väl till varannan halvtimma ungefär men bekymmrade oss mest för att de poppade majskärnorna var slut, alldeles för tidigt.. 
Har precis avslutat den sista Borgaholmsrundan i Svensås skogar. Nästa gång blir det på ett löparband i Åre. Tänkte avsluta det hela med ett nödvändigt citat från filmens baksida igår: "Who´s hot, who´s not"
enFETblogg

Paketöppning!

Idag, sista dagen på http://www.wasgota.se/, fick jag en paket! Ja, du hörde!
EFTERSOM DU Ä SÅ GO Å GLA VILL VI GE DIG NÅGOT RIKTIGT BRA
NU KAN DU GÖRA VILKEN SOM HELST BLUNDER FÖR DU ÄR I ALLA
 FALL HEL Å REN UNDER
KRAM
MARIKA OCH MARGARETA

......och vad fick Caroline?
ett par långkalsonger av högsta kvalité från, WÄSTGÖTA!
Jag blev boktavligt talat rörd. Jo, helt ok att använda det ordet i detta samanhänget!
TACK!
enFETblogg
RSS 2.0