Häxan med äppelpajen i egen hög person

enFETblogg

katschiiiing


Igår kassade jag in ett antal vuxenpoäng!
Min mor och far med tillhörande lillebror var på besök på Ljunglidsgatan 7. Jag bjöd på Kycklingfajitas och hemlagad äppelpaj med vaniljglass till dessert. Riktigt fräsch om jag får säga det själv. Sällskapet lämnade lägenhen vid 23:00, då gick jag och la mig (Jag drog ner till stan, fortsatte vindrickandet och dansade till toner av house. Tog en taxi hem vid 2)

enFETblogg

Häxan och äppelpajen




När jag tog mig en blick i spegeln i morses insåg jag med förtjusning att jag ej behöver lägga ner dyra kostnader på en halloweenmask. Hej jag ser ut som en häxa. Dessutom har nattens vindrickande gett mina stämband specialeffekter. Jag ser inte bara ut som en häxa, jag låter som en ! För spä på denna skräckinjagande lördag har jag även besökt en grav och diskat upp lassvis med disk. Om någon utklädd unge skulle plinga på vill jag bara säga ett varningens ord: Jag har bara clementiner att skänka. Äppelpajen är min!
enFETblogg

Utan värmländskan hade jag gråtit



BESVIKEN
Regisören bakom Smala Sussie och Den bästa sommaren har gjort det igen, NOT. Hade han inte använt sig av dialekten värmländska hade jag inte dragit på smilbanden en enda gång. Med en riktigt luddig röd tråd och med irriterande ljudinslag lyckades knappt Kjell Bergqvist få tll det. Kanske var jag egentligen alldeles för trött för att sjunka ner i en röd biostol, men jag höll i filmens mitt på att slockna. En gubbe raden nedanför började garva innan reklamen tagit slut, så för lättroade människor absolut! Men ställer ni lika höga krav som jag gjorde innan jag ställde mig i popcornkön, då kommer ni bli besvkna. Det blev jag.

enFETblogg

Se sanningen i vitvaran

Ledsen att göra er besvikna. Men bilden i förgående inlägg kom ifrån en googelsökning på "stökigt kök". För att ge er verkligheten och öppna upp ögonen för mitt riktigt kök kommer härmed bilder tagna av min rosa mobil

 



enFETblogg

Ta dig i oversize t-shirtens krage!





Jag behöver städa, träna, diska, klä på mig, planera och posta brev.
Men jag stter här i mjukisbyxor, oversize t-shirt och glasögon. Håret = megaruffs och köket katastrof. Jag vet att jag måste träna idag för att utnyttja kortet, lägga på mig ett lager solbränna, samt betala medlemsavgften. Jag vet att mitt sovrum behöver home makeover. Men ändå har jag fastnat framför datorn i toner av spotify. Lägg ner 45min effektiv tid NU, så är skiten över! Jo jag ska bara.... AHHHHHHHH
enFETblogg

hej, jag kan tala



enFETblogg

Ämnesomsättning med DAMP






NU

Jag cyklar till jobbet, äter endast godis på fredagar, undviker småätande och försöker träna i största möjliga mån när jag har tid. Reslutat? NOLL


Jobbade dygnet runt, åt pizza och godis helatdenjämt, avslutade varje jobbpass med en hamburgare och umgicks med folk under alkoholhaltiga stunder hyfsat ofta. Resultat? MÄRKBART ÅT RÄTT HÅLL

Kan någon klok dietist utan touch av besserwisswerhet ge mg en förklaring och lite råd? Inte för att jag bryr mig...

enFETblogg

Från dröm till tights med resår



Löning innebär förtjänad shopping. Men stället för impulsglädje av något oemotståndligt fynd förvanlades drömscenariot till suckar. HUR SVÅRT KAN DET VARA ATT HITTA ETT PAR NORMALT, FINA, FRÄSCHA OCH SKÖNA JEANS???
Har testat diverse modeller och färger men min kropp vägrar låta sig smickras! Från och med nu ska jag bo i mammatights med resår i linningen. Från och med nu ska jag spara all min lön och aldrig mer plåga runt i provrum bland långa, smala och perfekta expediter. Oftast otrevliga. PUNKT
enFETblogg

Meningen som räddar liv

Om du vill lindra en uppstående konflikt finns det en magisk mening att klämma till med. Meningen ger puckot som muckar rätt, men framhäver även din åsikt felfri och kanske något starkare. Båda tjänar på frasen och den upprörda stämningen skruvas ned.

Meningen som räddar dig ur alla situationer: Det ligger kanske något i det du säger
enFETblogg

Mitt liv som klant



Med ett tidspressat schema och ett internet som vägrar samarbeta blir bloggen och facebook lidande. Men tänkte i en kort, snabb och ointressant form publicera mitt liv de senaste dagarna. Lider du av sömnrubbningar? Ta del av denna lista och du kommer slockna som en pundare i en tunnelbana.

- Jag har insett och fått det bekräftat, en gång för alla, jag är klumpig och klantig. Jag gör småfel och säger iq-befriade saker varannan mening. När jag var yngre uppfattades jag som smart och tjock. Nu är jag småblond och klumpig. Som att välja mellan acne och pormaskar.

- Jag har sett Maia Hirasawa och Jonna Lee live och fått betalt för det.

- Jag har tagit del av Sverges hetaste nyhetsrubrik just nu, Blondinbella har blivit blond igen.

- Jag har lyft av ett varmt täcke, öppnat ögon med sveda och ställt ner fötterna på ett golv av is, detta 04:20 på morgonen med spöregn som bakgrundsmusik. Första tanken: Jaha i Smögen hade jag vid denna tid inte ens skrivit ur mig ur Personalliggaren en vanlig arbetsdag.

- Min hudfärg har gått ifrån hyfsat brun till mintgrön på tre dagar.
enFETblogg

Xoy

Diskplock in action!
Blek och lökig.
Tack Tobias Guldstrand för att du inte överanvänder photoshop!!!

enFETblogg

Mjukis i mörker




Förkväll på TV4, tema KÄRLEK.
Kärlek är ett ganska gött ord. En välbehövlg känsla för samtliga levande på vår jord. Man kan ha kärlek till diverse ting. Typ choklad, mat, en person, familj, djur eller något specefikt intresse. Kärlekens färg är röd och symbolen för den härliga känslan är hjärtat.
- Varför skriver du ett inlägg om kärlek kära Caroline Wallin?
- Vet inte, , men hästrugg och mörker bidrar till att jag blir lite mer kärleksfull.
- TÖNT
enFETblogg

OFFENTLIG TOA I HYSSNA KAN RÄDDAS!

Den nedläggnngshotade offentliga toaletten vid Hyssna Handel kan komma att räddas. Byalaget är nu intresserade att ta över skötseln för toan som finns vid pendelparkeringen intill affären. Kommunen sparar nära 30 000 kronor påer år på att lämna över ansvaret
Ur BT 091021

Det är med en stor lättnad jag tar del av artikeln. Offentliga toaletter är sällsynta i dagens Sverige och vi bör bevara de få närliggande som finns kvar. En stor heder till byalaget som tar på sig ansvaret och ser till att toaletten bibevaras. Kan kommunen spara nästan 30 000, vilket är mycket pengar i rådande lågkonjunktur får vi se allt ur en poitivt synvinkel och att båda parter har tagit ett stor och betydelsefullt ansvar. Tack!

med en gnutta ironi. Skrivtorka BT?
enFETblogg

Sensation i vardagen




När klockan ringde 10:00 nsåg jag hur omöjligt det skulle vara att stiga upp. Jag stängde av larmet och somnade om. Vaknade upp 12:30 av en uttråkad Tobbe som fördriver tiden i Trollhättan. Min hals svider och min näsa är fylld av grönt/gult snor. Ska jag träna mamma?
Imorgon är det fredag, dvs godisdag. Jag har riktat in mig på marabou sensation. Ska enligt säkra källor vara himmelsk!
enFETblogg

Kate Moss, släng dig i väggen



Borde kanske ta tag i min träning. Sätter larmet på 10:00, försöker pallra mig till gymmet och springa några lökiga kilometer. Känslan efteråt kommer vara lättnad och belåtenhet. Lika belåten som jag är, right now! Har stått emot DIVERSE sötsaker under dagen, tagot med mig egen lunch till jobbet och undvek nattmackan vid hemkomst. Skulle alla dagar vara lika kalorisnåla som denna hade kate moss kunnat slänga sig i väggen!!
Dock har jag rubbat lite på reglerna till godisförbudet. 1 DAG I VECKAB FÅR CAROLINE WALLIN UNNA SIG GODIS!
-
Fan va kass du är
- Ah men du råå

enFETblogg

Radio går före colalight



Denna retroradio kommer bli min nästa investering. Gillar inte att det är knäpptyst i lägenheten, och när VÄRLDENS SÄMSTA MOBILA BREDBAND FRÅN 3 FREAKAR UT OCH INTE TILLÅTER RADIO ELLER SPOTIFY måste man ju ersätta tonerna med något annat. 179:- kostar musiklådan och i colalight-räknemetoden är det ca 12st stora pet-flaskor med läsk. Valet är svårt. Men jag har bestämt mig.
enFETblogg

Skatbo och oskuld





Om jag kände mig nöjd utseendemässigt igår och gillade bilderna jag knäppte lite egoistskt med min rosa mobil. Har den känslan försvunnit hårt idag.
Håret ligger inte lent, rakt och fint längre, ordet skatbo skulle ge er en mer rättvisbild. Näsan är röd som en tomat och den bruna solpuderfärgen i ansiktet har helt avlägsnat sig. Vit är färgen som präglar min kropp, vit som oskulden och ah..

Är ni hungriga eller behöver fylla bilen med bränsle, besök statoil efter klockan 16 idag.
Där kommer jag stå med skylten "ny på jobbet" placerad på bröstet. Köper ni en kaffe ingår en kanelbulle utan extra kostnad!
enFETblogg

Höstfint med fjortisbilder





Ett steg närmare brunett.. Eftersom jag är fegheten själv vågade jag inte klutta i en hel bruk med mörkbrunt och bli syster med Lollo. Så jag valde väg nr2, slingor hos frisören. Vill inte påstå att det är en enorm skillnad, men jag känner mig höstfin och helnöjd. Frida, en utav de söta firsörerna på studio Mei ligger bakom verket. Hon är helt klart den bästa frisören jag någonsin bokat tid hos. grym!
enFETblogg

Nostalgi med Elin & Marie!








Fettokväll med Elin

Stod på tapeten igår kväll. Pizza, lösgodis och cola. Skitsnack, bekymmer och garv. Trots att vi knappt träffas är stämningen och samtalsämnena alltid detsamm, och alltid kommer vi fram till samma sak: fan va störda vi är

Låångfika med Marie idag!

Fika, vill säga sallad och kranvatten med avslutande kaffe. Riktigt länge sedan jag bytte så kloka ord med denna fina kvinna. Fikastunden påminnde om powerwalks i skene, förfester till Harrys och håltimmar  skolan. Man pratade om allt mellan mark och atmosfär och garvade högt till snuskskämt. Mysigt

Efter dessa nostalgidagar återstår det bara för mig ikväll att börja mitt nya jobb, skål!


enFETblogg

Dag 1, kanonstart!


Önskar jag vore lika cool som Morris


Första dagen på mitt nya liv..

Sa farväl till min övernattare Elin, snöt mig med resultat gult snor, gick med släpande steg till datorn och avbokade dagens spnningpass. kröp mig tillbaka i sängs.
En frisk, sund och lyckad start får man väl ändå erkänna
enFETblogg

Hustomten ger mig godisförbud





Eftersom min hustomte, som diskar grymt och rensar avlopp mangefint är fullkomlgt kass på att gömma godis, tog det max 1min innan jag fann den färgglada påsen. Eftersom jag är lite halvsjuk var jag självklart "värd" sötsakerna.
Men nu mår jag illa.
Inför alla läsare och den heliga församligen slutar Caroline Wallin att äta godis på måndag 00:01. Jag skulle aldrg svika er! (Godis inkluderar inte fika)

enFETblogg

Saker du inte visst om mig




Saker ni inte visste om mg !? Hör och häpnad

- Jag har vunnt en mljon
-  De första 6månaderna i mitt liv kunde läkarna inte fastställa om jag var en tjej eller kille
- Jag är släkt med Hitler på något konstigt vänster
- Jag älskar att klämma på finnar för att sedan äta upp innehållet
- Jag har vägt 93 kg när jag var som fetast
- Jag har döpt mina celluiter till groupies
enFETblogg

Välkomen till familjen Lobo

Jag ska rikta min misstänksama tankar åt ett annat håll. Istället öppna upp min famn och hälsa Lobo välkomen till bloggvärlden! Du är mer trogen och skrivvillig är min självaste mor. Du har åsikter om allt och dessutom verkar du vara hyfsat trevlig. Sen tror jag fortfarnade att du är en person i min närhet som driver och har jäkligt kul över det. Men bidrar jag till att du förlänger livet några månader är jag mer än villig att ställa upp på det. Sen funderar jag på att avsluta varje inlägg med följande mening:

- Vad tycker Lobo om detta?
enFETblogg

Jag kanske är lite fet




Jag har en svag aning om att mina föräldrar tycker jag är lite småfett, mullig och otränad. Detta försöker dom indirekt berätta genom att anmäla mig till Göteborgsvarvet 2010, som en inflyttningspresent. Jag tar piken som en utmaning och ska klara plågan under 2h! Denna gången ska jag verkligen gå in för varvet. Nästa stop är nya joggingskor och en stor dos motivation!
enFETblogg

Avundsjuk, JAG!?







Efter ett hårt pass på Ellagården fastnade jag framför Förkväll på TV4. Med blondinbella som gäst. Blondinbella har en förmåga att bli skitsnygg på kort. Hennes hår ser felfritt ut och leendet är alltid stort och vitt, och stort.
Men dessvärre gör sig inte skönheten succe i dumburken. Svårt att photoshopa bort dålg hy och sne mun live i TV.
- Du är bara avundsjuk!!

Kanske jag är. Men inte på myggbetshyn och den förlamade munnen.
enFETblogg

Fan va tråkig du är !

Jag tror företaget 3 har facebook. Min status under gårdagen hyllade inte direkt bolaget. Idag går mitt internet snabbare än någonsin. Jag kan facebooka, blogga och vara inne på msn samtidigt i minst 10min innan första cprycket kommer. Blondnbellas sida laddar fortare än fortast och Sony är helt fri från blåmärken denna kväll.
En notis. Nu ska jag sluta blogga för jävlar va tråkga inlägg jag kommer med.!
enFETblogg

Slår sommar med höstlängder



Och jag gillar det skarpt..!
Värmeljus, halsduk, mjuk mössa, stckade vantar, varm choklad, fräscha färger och strålande sol. Kan tll och med sträcka mig så långt att den ibland slår sommar och sol, OCH DET MED HÖ(Ä)STLÄNGDER.

enFETblogg

Empty

Idag är det hyfsat tomt i min skalle. Ovanligt? eh ja
enFETblogg

Viktig skit



Tänk om alla företags bokföringar skulle se lika snygga ut. Då hade skattesmusslade och brott mot bokföringslagen varit ett minne blott. 1h och en del svordomar, hade förmodligen kunnat skeppa hela skiten i papperskorgen, men för att vara på den säkra siden spar jag allt. Tidsfördriv om inte annat.
enFETblogg

Facebook vs TV, no shit

Ensam hemma för första gången på riktigt länge. Entrade hemmet efter träningen och såg en svart lägenhet framför mig, första tanken:
- FACEBOOK, jag måste trycka igång datorn och få kontakt med omvärlden. Statusuppdateringar, åh det vattnas i munnen.
andra tanken:
- Hur rubbad på en skala 1-10 är du egentligen? Laga mat, sätt dig framför tv:n, andas människa!
tredje tanken
- eller va fan, facebook here i come.

PS: Vem fan är Lobo? Kom ut ur garderoben, mes!
enFETblogg

Hålslagare skaffar mig stenkoll

Det är aldrig försent att ta tag i sitt liv. (sen att man upprepar meningen: på måndag då ska jag verkligen skärpa mig) varje lördagskväll då pizzan ligger som en degklump i magen..
Men idag syftar jag faktiskt inte på celluitskrubbning, nyttiga sallader, morgonpromenader eller utnyttjande av redan existerande gymkort. Jag har gått och köpt mig en hålslagare. Ja du hörde!
En hålslagare, en viktig pärm, ett register och en bra penna. Nu ska min räkningar, viktiga papper, oviktiga papper, skit och lönespec in och jag ska skaffa mig stenkoll på allt
- In your dream
enFETblogg

Tuff start på dagen, ät leverpastej

Klockan är 12:51 och jag har åstakommit saker som folk inte hinner med under ett helt liv!
- Räddat någons dag via facebook
- Löst ett problem via ett sms till den grad att båda är glada
- Googlat på kiosken där mitt paket väntar, läst kundbetyg om ägarna samt tryckt upp kiosken i satelitmotiv
- Börjat med disken, men la ner skiten
enFETblogg

Vore jag något utan mitt hår?



En förändring i vardagen; kort hår!?
Kanske inte en helt verkligrelaterad bild, men ett hum om hur det ungefär skulle sett ut om saxen fick göra sitt. Dock hade ångesten tagit ut sin rätt i tårar när frisören jobbat klart. Jag vore väl typ ingeting utan mitt hår, typ

enFETblogg

Värdlens idiot vs Världens bästa

För en enda jävla gångs skull ska jag publicera ett högst seriöst inlägg. Håll i hatten!
Just nu befinner det sig en kemisk ångest innuti min bröstkorg. Den brukar försvinna "dagen efter", men denna gång har den endast växt sig större, bredare, fetare och klumpigare. En person i min närhet som skulle kunna vara en utav dom bästa och finaste. Grym! Caroline Wallin förstår vikten av hans befintlighet, men kanske inte fullt ut. Sen trampar hon snett, sparkar till personen stenhårt på smalbenet, ramlar sedan bakåt och förväntar sig hjälp. Världens bästa person sväljer hårt, skiter i sin egna smärta och hjälper mig upp. Jag har glömt sparken och tycker mest synd om mig själv.

Här kommer följdfrågar i förhållande till texten. 1 rätt ger 1p 2rätt ger 3p på varje fråga.
1. Varför väljer världens bästa att hjälpa världens idiot?
2. Hur kommer det sig att världens idiot har världens bästa?
3. Skriv en utläggning om hur idioten ska gottgöra världens bästa..
enFETblogg

Mingelbilder









.... Sen gick jag hem vid typ 22:45
enFETblogg

Nykterist javisst

Eftersom personalfester har en tendes att balla ur föregick jag med gott exempel och var nykter...
Mingelbilder påväg
enFETblogg

Tack, du är Guld mr Guldstrand



Jo det ska stå "fötlåt".
Felstavning och nedstägning av programet innan felet upptäcktes stämmer inte alls

enFETblogg

Tack Mamma!





Grattis mina underbara läsare. Igår slog jag rekord i antal unika läsare under 24 timmar. Eftersom du fortfarande suger hårt på att kommentera vill jag inte hylla dig till skyarna. Samtidigt finns det en trogen kvinna som allt som oftast lägger in en, gärna två åsikter efter ett publicerat inlägg; min underbara Moder. Vad vore min blogg utan dg? Vad vore en öken utan oas? Vad vore Borås utan regn och vad vore livet utan flöt? Typ så.
Tack mamma för all dyrbar tid (från jobbdatorn??) jag får utav dig!
enFETblogg

Plågan is back



Då var det bestämt. Caroline Wallin ska springa Götebogsvarvet 2010 (2,1mil) för FJÄRDE gången.
Känns skönt att kunna skryta och må bra innan. Under och framförallt efter loppet lär mina läppar vara förseglade.
- Hur gick det?
- PASS

enFETblogg

Lollo, my personal coach

Dagens tema för vår shopping var outfits på personalfesten. Lollo som är känd för god smak haffade plagg efter plagg och hurrade lite extra för rutigt.
- Rutigt är det som gäller serru. Sen är ju turkos alltid rätt i tiden. Fräsigt värre.
Jag höll givetvis med proffset och nickade instämande.



Lollo är så duktig. Hon visade mig hur man ska posera framför kameran för att framhäva sina bästa sidor.



Här blev hon jättenöjd med resultatet och klappade sig själv på axlen och sa:
- Duktig Lollo.
Jag höll givietvis med
- Duktig du är Lollo
- Jag vet



Sen var det min tur att bli stajlad
- Det här är verkligen sååå du
Kände i maggropen att något var fel. Men svalde åsikten och tackade istället.
- Tack Lollo, du är bäst.
- Jag vet

enFETblogg

KP har fortfarande hög klass!

Det var en gång två snögubbar som stod och frös. Plötsligt sa den ena:
- Tycker du också att det luktar väldigt morot här?
enFETblogg

min 10-åriga kusins matteläxa

I en tall sitter det ett antal kajor. I björken brevid sitter det också några kajor. Om en kaja flyger från björken till tallen så blir det dubbelt så många kajor i tallen som i björken. Om däremot en kaja flyger från tallen till björken så blir det lika många kajor i båda träden. Hur många kajor sitter det i respektive träd?

Problemlösning för min 10-åriga kusin.
När kajan flyger från tallen till björken, är det samma kaja som flög från björken till tallen?  Betyder det att det är 3 kajor i varje träd. som blir 2 och 4 som sedan blir 3 igen. Eller är det klurigare? Sjukt luddigt matteproblem för en stackars 10-åring. Eller är jag sjukt korkad och efterbliven???
enFETblogg

Kunskapen är hotad !


Vad skriver bloggvärlden om just nu?
Mest sökta termer just nu
2. sex








Man får ju säga att svenska folkets kunskapstörst är under all kritik
enFETblogg

Farbror Frost är en trevlig herre



Så körde vi Viskan, IGEN. Jävligt trevligt stammishak. Sarah lyxade till vardagen med varm choklad, Stephani som precis slutat röka tog två cigg och ett glas te. Mina smaklökar ville ha en ceasarsallad och en cola light. Där satt vi och huttrade ikapp med några fler stackare som trotsade kylan. Nu är det höst, me like!
Fick även finbesök av Sofia. Lyckades aldrig knäppa en bild på denna dam. Men tänk er brunett, söt, charmig och lustig. Lägg på grym sommarsmak! Tadaaa
enFETblogg

FRÄSCH!




Spinning, solning, peeling, rakning, hårinpackning, insmörjning, nagelklippning, nagelmålning, nopprande av ögonbryn. Nu kan jag nog erkänna mig hyfsat fräsch, med betoning på FRÄSCH! Jag lukatr gott överallt, då menar jag VERKLIGEN överallt...
enFETblogg

Ta hans plats!

Att Wolfgang Hansson får skriva debattartiklar för aftonbladet !?    (länk ovan)

Wolfgang Hansson arbetar sedan mer än 20 år som reporter och utrikeskommentator på Aftonbladet. Har på plats bevakat många världshändelser - allt från Berlinmurens fall till terrordåden i New York 2001

Läs hans exemplariska artiklar och inse att journalistiken och media behöver DIG mer är någonsin!
Hans bakgrund må vara intressant. Men kan man inte förmedla bättre än detta kanske han borde legat under Berlinmuren när den föll....

enFETblogg

BBK - bitter buss konversation



- Jag har inte varit där på jättelänge nu, inte sedan i tisdags
(Hela 7 dagar utan besök på sjukhuset, weeeiii)
- ojoj varför inte?
- nä förra gången skickade dom hem mig med en massa tabletter. Du vet, jag har ju så inte i mitt ben, och i min rygg och i min mage och i mitt huvud och i min arm. Jag går runt och inväntar operationstid nu
- Åhh.. vad ska du operera?
- Nä vi får väl se, men vet ju ingeting nuförtin. Aldrig något som berättar någonting
- Jag kan berätta att..
- Aldrig någon som hör av sig, eller lyssnar
- Nänä, men jag vet...
- man blir så trött på folk som inte bryr sig
- Mm sant, men..
- Vet du att Olga har brutit höftbenet, jojo det är helt sant. Jag ska hälsa på henne nu, vilken kroppshydda hon har!
- Jo, hon är ju inte liten men hon..
- CHIPS!! jag har köpt chips till henne, det är det bästa hon vet. Extrapris på Netto idag, 11.90kr, va inte det billigt?
- Jo det va det
- Jojo, så att så är det. Nähedu nu ska jag av. Ajaj, vilka trånga bussar, åh suck stön pust ahh aj ojoj. Hejhej
enFETblogg

problemlösning

Problemösning 1
Varför öppnar min svettporer upp sig i ögonbrynet när jag har sovit för lite eller är bakis?

Problemlösning 2
Varför försätter jag mig, om och om och om igen i denna förbaskade sitts???????

Problemlösning 3
ERROR
enFETblogg

Jag förstör dagen



Ingefära, kanel, kardemumma och kryddnejlika tillsammans med mjölkchoklad. NYHET!
Kan dena godhet förgylla den regnigaste lördag sen 1872??
Jag har haft motivation till att besöka ONYX hela dagen, men såklart, Lördag 08:00-13:00
Joggingtur i spöregnet är inget alternativ. Så varför inte förstöra denna dag med choklad, läsk, film och en varm filt? Sagt är gjort!
enFETblogg

Ditt shoppingbegär räddar liv !



Pank men skittsugen på en uppdatera i klädhögen på golvet?
Pink Collection är 2009 är designat av Emma Wiklund. 10% av försäljningen går direkt till kampanj mot bröstcancer. Kläderna säljs på Lindex från och med imorgon. Dessto dyrare plagg du suktar efter, dessto fler kvinnor räddar du ifrån de elaka knölarna. De elaka knölarna som dödar allt för många fantastiska kvinnor. Nu får det vara slut, köp en tunika!

enFETblogg

Grundlurad på ICA



"Har hon gått och dött?"
Nej, men hon har däremot gått på årets MYT och blivit TOTALT GRUNDLURAD på ICA.
Nivea har utvecklat ett 100& naturligt Bio-Slim Complex som kombinerar högeffektiva ingridienser för en fastare och slankare kropp.
(ska jag fortsätta..?)
REDUCERAR SAMANLAGT UPP TILL 3 CM PÅ DE MEST UTSATTA KROPPSOMRÅDERNA SOM LÅR, HÖFTER, MAGE OCH MIDJA.
FÖRSTA EFFEKT UPPNÅS EFTER 4 VECKORS REGELBUNDEN ANVÄNDING
HUDEN BLIR FASTARE OCH MER ELASTISK
ANVÄND KRÄMEN 1-2 GÅNGER DAGLIGEN.

Haha detta är ju så skrattretande och störtlöjligt. Vem fan går på sånt??

- ehum jag..
enFETblogg

jagtyckeromdettaväldigtmycket

Fan va jag trivs med allt just nu.. !
enFETblogg

ett axplock från arkivet

Idag var kylan påtagligt bitande. Pappa såg nöjd ut när han tittade ut igenom fönstret, han om någon har haft många sömnlösa nätter den senaste tiden. Skräcken har speglats i ögonen varje dag som regnet stått i backen.  Kan han inte simma tänker ni? Jo, men han är rädd för det förskräckliga monster som kommer att sluka världen med hår och hull inom en snar framtid, växthuseffekten. 
  Så, för att samanfatta hans lilla fobi kort:
   - Inom femton år kommer vi inte kunna arrangera Wasaloppet här i Sverige. 
Nehe, vem bryr sig?



En annan nyhet, får man i sig för lite fett kan man få sämre minne. Detta var mammas teori om varför hon är så förbannat glömsk och virrig. För att reda bot på problemt köpte hon hem två feta baugetter var,  med smör, ost, salami och sallad på, igår.  Så underbart fräscha!
   - Jo, jag måste ju komma ihåg vad ni önskar er när vi ska julhandla på fredag. Annars Caroline kanske du får en dammsugare.. hahahaha.
  Var det någon mer än jag som missade det roliga i menigen?

Caroline ditt sega missforster. Nu har du suttit framför datorn heeela dagen.
Du skulle behöva gå ut och röra på dig. Springa, träna och förbruka energi! Så varför
tar du inte bara tag i skiten och gör något åt det? Ah jag blir så trött på att se dig så här.
du har inte borstat tänderna, inte satt i linserna, du sitter fortfarande i din utslitna pyamas
med världens ruffsigaste hår. Snälla, försök slita dig från djävulens påfund och gör något
utav ditt liv, För min skull!?
( Caroline Wallin 35+ beskådar Caroline Wallin snart 22)


Lollo: Han va rätt het (om vänsterpartisten i stockholm)
Jag: Han är bisexuell va?
Henrik von Scheele tjuvlyssnar och lägger till: Ja, han är vinklad

En livlig diskussion vid familjen Wallins matbord om det såå intressanta ämnet mobiler.
Johan, min överskattade lillebror säger med en hånande röst till mamma:
 - Du har ingen Walkman på din mobil
Mamma: Har inte jag? Jag har ju med den jämt när jag springer?
Alla i familjen skrattar högt, utom Mamma.


enFETblogg

Lill-lördag








enFETblogg

Bulldozern har attackerat

Challenge:
Samanfattas som följande. När det återstod 30min kvar av passet stod mina ben och skakade likt blåbärsris i en orkan. Jag hade mjölksyra långt ut i öronsnibbarna och armarnas kraft kunde mätas likamed 0. När den sista övningen bestod av fokusering på rumpa och lår var jag nära på att ta till lipen. Lipen är något som sitter i halsen just nu då träningsverken är katastrofal. Lägg på en liten bakfylla på detta så inser du min fosterställning. Jag ville fira lillördag och mitt nya jobb med trevligt sällskap. Trevligt blev det och förhållandevis lugnt. Men idag känns det som en bulldozer har sladdat runt PÅ mitt huvud hela natten.
Mingelbilder från gårdagen PÅ VÄG

enFETblogg
RSS 2.0