hej

En klumpig uppdatering ifrån min nya flickvän..x10
enFETblogg

Brownie



Sviinigt sugen på att övergå till en smartare färgton i sommar. Trött på det blonda och inser att en mörkare ton skulle göra mig mer rättvis... Ja eller Nej??

enFETblogg

Ingen mjukglass direkt..

Tvätttid..! Har fördrivit tiden med senaste avsnittet av Tyra&Bella-show, med Kissie som besök.. Kisse, så fruktansvärt dum i huvudet. Hennes varumärke bygger på provocering, fine. Är man en förmjuknad tönt som lägger upp bilder på mjukglass vinner man inte många läsare. Men att göra personhopp på personhopp och sitta timmar innan det livesända programmet och berätta i en videoblogg hur hon ska banka skiten ur Tyra? (programledaren) Hon behöver vård, eller en rikitigt bra kompis.  
Om jag är en fantast av allt detta bloggskavller, lever jag tillsammans med en minst sagt lika stor en entusiast.

- Hej, jag har kollat senaste programmet av bella&tyra, med kissie som gäst, heeelt sukt!
- Va? det är inte saaant? Jag är påväg hem, jag kör fortare, ses snart, hej!

Se programmet här

enFETblogg

Snillen spekulerar


Varför finns det inget som heter till exempel: Saabraggare eller Opelraagare, när det finns Volvoraggare?
Vi slängde iväg ett sms till 118100 och fick följande svar:
11800 tror att det inte finns något som kallas för Saabraggare eller Opelraggare för att det är ett väldigt svenskt uttryck och Volvo är en väldigt svensk bil.

Antingen känner ni er nöjda med svaret, eller så bojkottar man den ofunktionella tjänsten helt.
enFETblogg

Vi säljer chips

-Hej
-Hej
-Aha ni har inte chips här
Kunden råstirrar på kortläsaren vid kassan
-Chips, jo bakom brödhyllan vid drickan, längst ner
- Förlåt?
- Ja, alltså vi har chips?
- Aha, haha nä jag menar alltså chips, till kortläsaren här
(NÄHE!?)
-Ah du menar CHIIP, nej det har vi i inte
-Jag sa ju det, CHIPS
(Här borde man räkna till tio, sluta disskutera, få kunden att känna sig smart och efteråt sparka sönder en dörr eller dylikt)
-ALLA har CHIPS nuförtiden, utom ni, CHIPS är så bekvämt, då slipper man fundera på vilket håll man ska ha kortet åt
- jo men visst är det så

enFETblogg

FELFELFELFEL



Om du besöker en fullsatt brunch och du tar ett stort lass med massa massa mat, inser efter att du käkat hälften
 - Åh guud va mätt jag blev, jag hämtar en ny tallrik med frukt, några köttbullar, en macka, lite sill och bacon på. Man måste ju passa på, det är ju brunch höhö.
Jag ser inget fel i att man tar om, jag ser heller inget fel i att man då väljer en ny och ren tallrik. Det som är fel är resonemanget: Jag är mätt men hämtar lite "snacks" att tugga på, bara för att. Din lilla tripp bort till bufférummet tar 5min. När du kommer tillbaka står din gammla tallrik kvar, SUPRISE!! Eftersom din första tallrik ser helt orörd ut är det ingen stackare som vågat plocka den, vad gör du???

 - Jag tar den gammla tallriken, vänder mig om, placerar den på ett nyuppdukat bord, avtorkat och vackert!
 - Jag reser mig upp, går runt med tallriken i handen och funderar DESPERAT på, VART SKA JAG STÄLLA DEN?? Tycker att kaffe-buffén är ett utmärkt ställe
 - Busvisslar åt nästa passerande servitris och trycker upp tallriken i ansiktet: TA DENHÄR!
- Muttrar surt, gör ingen nämnvärd rörelse i att förflytta matlasset men påpekar HÖGT inför nästa servitris att du faktsikt ätit klart för lääänge sedan

Vet du vad, alla alternativ är FELFELFELFEL

enFETblogg

snart FÄRS-dagen



Om jag varit en person med intresse för att röka på, hade denna header inte passat så dumt.
Men eftersom jag är nykterist och frikyrklig lägger vi denna förfärliga bild bakom oss och blickar framåt, snart kristihimmelFÄRSdag, som spaghetti och köttFÄRS fast heligare

enFETblogg

Tveklös hårtrend



Hårtrenden hos Borås äldre är tveklös.

enFETblogg

Hingstdamen fick mig ta fredag!

Det är en trött Caroline som sjunker ner i ett vrålhett badkar. Mina fuderingar kring en sista sekunden-resa kommer snart tas på allvar, jag behöver rehab, eller i alla fall en knölutknådande massage.
Min sista kund idag var en hästtjej. Ingen oskyldig sådan med två toffsar på huvudet och försmå ridbrallor, utan en sur morsa. Hon hade hyrt en vagn och jag skulle kolla att utstädandet var ok, vilket det inte var
 - Hrm
 - JA DEN ÄR MYCKET FINARE NU ÄN NÄR JAG FICK DEN
Sen sätter sig hingstdamen i bilen och gasar därifrån.
Tack för mig, nu tar jag fredagskväll och lät spånen ligga kvar.D
enFETblogg

Kämpa så ni dör




Kollade Elfsborg-Malmö FF igår och stod näst intill i klacken. Diverse ramsor och sånger med inslag av lite klappande bjöd de gulsvarta fansen på.
 - kämpa, kämpa, kämpa tills ni dör
Så enkel är till exempel en ramsa. Bakom mig och min fotbollsompis Luisa stod tre stycken sjukt exallterade fans,  men med kanske 1 kromosom för mycket... De lyckades göra om den 6-ords långa ramsa genom att byta ut ett ord:
 - kämpa, kämpa, kämpa SÅ ni dör.
Deras favoritord var helvete och när det blev dags för busvisslingar sparade dessa tre fans inte på krutet. Tinitus på mig och stoneface-Lollo, check! 2-2 slutade matchen
enFETblogg

Förlåt Gud och förlåt KalleAnka-Killen





Precis innan 24:00 ändrar vi om bensinpumparna från dag till nattdrift. Det betyder att under nattdriften kan man endast betala med kort utomhus, ej med kontanter inne i butiken, då butiken är stängd
Jag ser gärna att dessa vacka bränslepumpar startar sitt nattdrift 23:45, och när jag står bakom kassan och styr blir det som jag vill. Ska en person tanka tar det 5min, sen ska han in i butiken och vrida på chokladkakor och läsa innehållet i fsc-salladerna. Innan han slutligen, efter 15min beger sig mot kassan med endast en pingvinstång i högerhanden. Klockan är då över 24:00.

Förra nattpasset kommer det in en kille 23:55, han lunkar fram till kassan:
 - Kan jag tanka där ute och betala här inne med kontanter?
 - Hemskt ledsen, jag har växlat om till nattdift, tyväääärrrr (låter sjukt medlidande)
 - Aha åh fasen, jäklar va synd.. aja
Killen lämnar butiken och jag hoppas han hittar till Hedvigsborg. När jag 1min senare gluttar ut genom fönstret för jag sjuuukt dåligt samvete.
Killen har tagit på sig sin hjälm, satt sin kalleanka-väska på ryggen och börjat släpa sin moped, som förmodligen inte innehöll en droppe bensin.
Förlåt Gud och förlåt KalleAnka-Killen
enFETblogg

Gult eller rött, vem bryr sig ?


AFTONBLADET
http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/article7079976.ab
Dog av hjärtattack – varnades för filmning
Snacka om att dö för laget. Han tog blod, svett och tårar steget längre. Dock genomskådade domaren denna wannabe-självmordsbombare-fast-jag-är-fotbollsspelare, ingen frisspark eller straff delades ut. Dock fick offret gult kort men jag tror knappast han bryr sig i dethär läget..
enFETblogg

Jag spöa hans brud..



Det finns två saker som är bra med denna bild
1. Jag vann över stor-skruvaren Chrisse
2. Jag spöa hans brud statoilEmma.K
enFETblogg

Back on track



Det ni alla suktat efter dessa veckor med utebliven bloggning. Bitterhet.
Jag har tagit intryck och befattat mig med ett x-antal saker som jag STÖR MIG PÅ!!

1. Kyrkoskatten. Detta år har jag lagt 3467kr på Gud, Jesus och den heliga Anden. Tre snubbar som bevisligen aldrig har existerat. Sverige lägger miljoner (!!) på guldprydda kyrkor över hela landet, som de tre osynliga männen flyttar runt i. Miljoner på en påhittad gammal sägen...............

2. Kungliga bröllopet. På aftonbladet kan man läsa följande:
 - Notan för städningen av kyrkan, 14 miljoner
- Kungens anställda fick hyran höjd med 171 procent
- prislappen 100 miljoner, så mycket kostar bröllopet.
Om vi tar kyrkoskatten, sätter viktoria och daniel på ett plan till las vegas och behåller de 99 miljonerna som blir över och gör något kul istället. Gör om kungahuset till lägenheter och skolar Madde till flygvärdinna. SÅ KAN JAG GÖRA REKLAM FÖR SVERIGE FÖR YNKA 10miljoner om året!

3 Snubben på ICA som köpte Spar-tvättmedlet för 14.90 men ville göra en retur när han upptäckte de förskräckliga, HAN FICK BETALA 11.90!!!!!

Sen finns det händelser som gjort mig på ett sprudlande humör! Men kan tänkas, inte lika intressant

enFETblogg

Headern på spiken



Ett stort tack Bingo som slog headern på spiken!

enFETblogg

Grytan kokar igen !

Den är uppe och går!! Likt en krypptrött baby som nu insett hur jäkla skönt det är att gå! Jag kommer snart kläcka designaren till headern, fast på mitt sätt... Som ett hyllningstal, fast bättre. Sitt kvar och tryck flitigt på F5...

enFETblogg

Bloggtarmen suger

Fy tusan va jag suger på allt dethär med designskit. Har suttit och fixat å mixtrat hur länge som helst, men lyckas aldrig.. Kan någon vänlig individ hjälpa mig på bloggbanan igen för min bloggtarm har aldrig sugit såhär mycket över att få komma igång.
Alexander Ilic, jag ringer dig imorgon
enFETblogg

Caroline Wallin




Letar du efter inspiration till dagens outfit har du klickat fel. Här finner du endast livsnödvändigt ont med en klick ironisk touch. Jag heter Caroline, föddes 1988-08-05, tre veckor för tidigt med två framtänder. Har farit runt och flängt efter studentens lyckliga dagar. 2 säsonger i Åre, en regning höst i Oslo och en helt fabulös sommar på Smögen, dit kosan styr även sommaren 2010. Hösten 2009 flyttade jag till Borås och blev en stolt ägare till ett Statoil Personalkort.
Läs, tyck till och älska mer!
enFETblogg
RSS 2.0