Ansiktsboken utåt!




När man är på hemmaplan och inte har människor omkring sig dygnet rent kommer en liten känsla av ensamhet krypandes. Är dessutom Facebook nere.. OMG
enFETblogg

En fantastisk överraskning! TACK!



Tobias Guldstrand kom igår på besök med en otrolig gåva! I födelsedagspresent av honom liksom våra underbara kockar på Hamnen4 fick jag (vi) en jättefin tavla med ett ännu finare motiv på! En helt oväntad och underbar överraskning! Ni är bäst <3
enFETblogg

En lycklig människa!



En långpromenad, en varm dusch, mysmorgonrock på och sen frukost med datorn i knät framför top model.
En helt OK start på en fantastisk dag!
..Det va länge sen jag kände mig såhär lycklig med allt..!
enFETblogg

Turk luktar urk - THE END



Mot alla odds tjingade vi Pärlan uppe på Hässleholmen. Med lite prutande och en harmlös Indier (Nä han va inte turk) insåg vi att bilen kanske är ganska OK trots allt. Fulltankad och kry, imorgon får den sin livs resa - MOT SMÖGEN!
enFETblogg

Turk luktar urk, del 2

Bilsnubben på Hässleholmen ringde precis. Hans hokuspokuskompis hade fixat bilen för 100:-.....
När jag insisterade på ett pappersbevis hävdade han att felet var så enkelt att det inte skrevs några papper...
När jag frågade vad felet var kunde han inte svara på det, bara att kompisen skruvade lite med en skruvmejsel.
Vi slår till vettja!
enFETblogg

Turk luktar urk

Idag har jag lärt mig följande:
Köp aldrig bil utav en turk
Köp aldrig en bil som inte startar
Tro aldrig på orden "never happen before" när en turk försöker förklara varför bilen inte startar,
Köp inte en bil svart på hässleholmen

GODNATT

enFETblogg

Hjärndoktor!?



Jag kan ligga sömnlös och uppstressad över något soom jag just då tycker är fruktansvärt jobbigt. Så jobbigt att jag är på god väg att skaka liv i mannen brevid för att uppsöka tröst. Men stressen och ångesten kan försvinna på 5 sek. Det räcker med att jag kollar till mobilen, sätter mig upp och andas, tar ett glas vatten eller går ett varv i lägenheten. Med ens är problemet ur värden och jag kan då plötsligt inte förså varför jag 1minut innan legat med ångest.
Kan någon hjärndoktor ge mig en förklaring? Eller är det bara så att vi vänsterhänta föds med ett sjunde sinne.. I så fall tänker jag konvertera!
enFETblogg

Järntillskott i helgen



Toalettbesöket i morses var en plåga!
Att böja på sina ben såpass mycket så att rumpen kunde sätta sig på ringen... FAN va ont det gjorde.
Dock är träningsverk är den bästa smärtan man kan utsätta sin kropp för. Så jag satte mig till slut ner och kände en glädje över att äntligen vara igång igen!
(Smögen i helgen kommer inte uteliva järn)
enFETblogg

Jag är tjejen med tre morsor!

Jag kom 3min försent till läkarbesöket idag. Det första jag yttrade mig om var en ursäkt som heter duga! (Sen att den avtalade tiden aldrig gäller läkarna, att man oftast hinner skumma igenon en eller två tidningar om tandtroll och sjukhuspolitik innan man blir uppropad) Läkaren accepterade inte ursäkten.




- Du måste verkligen lära dig att passa tider!!
Hon blev plötsligt min mamma. Jag bad om ursäkt igen
- Jag kan fakturera dig för denna förseningen
(3min!?!)
Det sista damen i blåmössa sa:
- Ta nu hand om dig, ordentligt.
Avslutningsvis lade hon på ett
- SUCK
Ok. Jag är en fruktansvärt slarvig och organiserad person och tog åt mig ordentligt...
Begav mig till apoteket och tog en kölapp, nr 281. När skylten i taket visade mitt numer reste jag mig upp och gick fram till luckan då skriker damen:
- NÄSTA!
Nr 282 visas.
- Hallå! Jag har 281
- Ledsen, du hann inte. Ta ett nytt numer.
- Men jag jag reste mig upp när mitt numer dök upp?
- SUCK, du måste lära dig att  bli mer uppmärksam!

Min älskade Mamma, jag har skaffat mig två nya mödrar idag. Två stycken som verkar känna mig grundligt, på djupet, helt igenom. Tack
enFETblogg

Godfightmorgon!



På bilden kan ni se ett mogo med en gnutta fight i blicken

Godmorgon!
Tajta (SVINTAJTA) träningsbyxor är pådragna, om en timma kommer jag befinna mig mitt i ett träningspass på Onyx. Smögen har inte bjudit upp till flås och svett, EN ENDA GÅNG. Min stackars kropp kommer få en fullständig chock.

"SÅ FICK JAG MIN FIGHT CLUB-KROPP PÅ TRE MÅNADER" (aftonbladet idag)
Men som rubriken lyder tar det inte särskilt lång tid att få till en kropp med lite fight i.
enFETblogg

Mutad thai livar upp boråsregn!




Regnet vräker ner, tack Borås. Hösten är kommen lixom mörker. Jag har smålängtat hela sommaren efter stearinljus på soffbordet och tekoppen i knät. Men oftast är bilden i huvudet mer mysig än vad verkligheten bjuder på. Dock fixade min kock en hel tapasmiddag efter att ha hävdat sig som stammis på kinarestaurangen. Killen i kassan gav med sig och skickade med friterad banan och glass. Mitt nya liv börjar imorgon. Det jag ville få sagt med hela muthistorian var att: DET VA MYSIGT.
enFETblogg

SALE





TILL SALU
Nikejacka i stl L. GORE-TEX nästan aldrig använd. Herrmodell
(Finns på tradera from Torsdag 26/8, under kategori sport&fritid)

Fidde, Stl M, flitigt använd Herrmodell. Vättentät och varm.  SÅLD
enFETblogg

HEL och REN kärlek



En riktig frukost! En fantastisk fördel med att vara på hemmaplan är just morgonrutinerna. Man blir inte väckt av några partyfreaks av dj´s vars hemsläp hänger i soffan och fnissar frenetskt. Man hittar en REN tallrik, en REN sked och en REN diskbänk. Osten ser ut exat likadant som den gjorde igår, inga kanter avskavda av någon hungrig nattamatsjägare! DEN ÄR HEL! Halleluja.  Dock saknar jag de utkletade snusprillorna på köksbordet
enFETblogg

Även i lugna vatten simmar fish



På håll kan den lilla ön se skapligt lugn ut. En oskyldig skärgårdsidyll med kluckande vågor och färska smögenräkor. Men ger du stället en ärlig chans och håller ditt sinne öppet för sjuka människor kommer du inom kort spotta ut räkmackan och ta dig ett järn. Är du vanligen en morgonpigg hurtbulle med grötfrukost som tradition? Låt Ön förföra dig bortom vardagens faktum och visa en helt ny sida av livet. Sov ut, ta en pizza, förse dig med ett järn, putsa conversen och kräng på dig en stor tshirt. Lägg på ett lager makeup över det gamla och le, ingen ser dig sunken med ett flin på läpparna. Ställ dig i baren och slå handen i taket, dricksa bra och du kommer få en oförglömlig kväll nästa dag också.
enFETblogg

Back on track



Bloggnervens sug har segrat!
Efter en helt sjukt fantastisk sommar med utebliven bloggtid finner jag inget annat så solklart som att ta till enfetblogg igen. Har dock lite ångest över innehållet då jag möjligen tappat stinget en aning. Så för att pigga upp hjärnan och vässa bloggsinnet lutar jag mig tillbaka och läser:
Blondinbella - Egoboost! Som jag för övrigt fick fint inslagen i födelsedagspresent av min bror.

Efter fyra sidor torkar jag tårarna och drar en lättnadens suck; allt är sig likt.
enFETblogg
RSS 2.0