Snabbisar vid datorn

Söndagsmiddag, vanligtvis brukar vara veckans höjdpunkt ur matperspektiv.
Men dagens: Snabbmakaroner, uppvärmda kötbullar (INTE mammascan) och en burk Coca Cola.
Känns som veckans uppvärmda micromat i Wästgötas mindre rena ugnar lockar mer..
Men Colan fullföljde sin uppgift, som vanligt. Dessutom avnjöts den superba måltiden inte tillsammans med den övriga familjen, utan ensam, framför datorn,  med SKED.
Men traditioner är till för att brytas,..
Ingen gran, ingen strumpa vid sängen, ingen Morris med tomteluva, ingen snapsvisa vid doppet.. Jag känner mig inte särskilt sorgsen, men att andas vid orden i mammas närhet garanterar upprörd stämning.
Nu är kontraktet till Staff Hotell påskrivet och inskickat!
No more BBB in Borås!

image216
enFETblogg

På fel spår...

Nu har Caroline Wallin överraskat sig själv. Precis för tillfället har Timberlandtonerna tappat klingen och övertagits av två stycken bubblare. Två stycken bubblar som också min pappa avgudar. Är det jag som är gammalmodig eller pappa som är modern? Jag vänder mig om och får se en skymt av pappas påklädda långkalsonger och nerkladdade målar-tshit. Shit det är jag som är på fel spår...

Så gott att må gott igen - Peter Lemarc
Pärlor åt svin - Magnus Uggla

men... otroligt bra!
enFETblogg

inget jävla BUS på magen

Jag har tre stycken, helt seriöst sanslöst bra idoler. Inga uppsnoffsade män i tighta badbrallor med BUS på magen. Inte heller någon djup poet som lyckats fånga mina innersta känslor med sin senaste dikt: "Jag ser dig". Utan tre stycken TJEJER med, ja, jo jag tror nog att det är ok att använda de överskattade uttrycket, GIRLPOWER. (egentligen hatar jag mig själv för att jag tillåter den överexpanderade fjortisfrasen som används fel alldeles för många gånger). Tre tjejer som bjuder på sig själva. Två utav dessa, Klara Zimmergren och Mia Skärninger, bildar tillsammans Roll-on, det bästa radioprogrammet ever! Men som nu även svalt scenskräcken, pudrat på dyrt tv-puder och gjort dumburkskarriär. Varje onsdag, 21:30 på kanal 1.  Sjuk humor men skrattframkallande till max!
  Spänningen bubblar likt nyöppnad champange i varje läsares mage: VEM ÄR DEN SISTA IDOLEN!?
..
...
..
..
Carolina Gynning
(tystnad)
Snygg, rolig, smart, bjuder på sig själv, erkänner svagheter, ÄR SIG SJÄLV och lyckas alltid få till DET i varje idolavsnitt. Har släppt sin andra bok, som invigdes i reklampausen till just Idol idag, (efter spinningen, va bara tvungen att tillägga). Boken heter: Privat. LÄS! 
   Jag har aldrig hört en levande varelse klaga på Mia och Klara och deras humor, utseende eller beteende. Men skitsnacket av Gynning har väl knappast någon på vår platta planet (för den är väl platt?) lyckats undgå. Just därför är hon så COOL, hon fortsätter med sin alldeles för höga stämma att gapa och svära i direktsändning trots folk sneda bitchblickar. Jag gillar henne.
 Just skitsnack är vi ganska bra på, bedöming , diskutering och hånflin bakom ryggar är nog bland de roligaste/vanligaste/sorgsnaste som finns.
Men nu ska jag ta mig fan bedöma och berömma mig själv:
- Jag har tränat spinning 2 gånger och BOX en gång, detta sen söndags!
- Jag är (tydligen) bra på att kyssas
- Jag är trivs med min uppkäftighet
- Jag har rolig humor
- Jag sliter på jobbbet
- Jag har nynopprade ögonbryn
- Jag har extremt god apptit
- Mitt engelska ordförråd är kungligt efter två glas vin
- Jag har dragit ner på mitt skitsnack
God natt!
enFETblogg

SEX OCH BRÖST

Älskar du sex och snygga tjejer, tryck på denna text!

I LOVE IT!

enFETblogg

Mer späck i barnbacken!

Egentligen borde jag sitta framfördatorn med en stor klump i bröstet, med kliande hårbotten och svagt illamående. Egentligen borde jag inte spela partymusik; Timberland! Jag borde inte sitta och småflina för mig själv, jag borde absolut inte planera följande helg via msnkonversationer. Jag borde, som man egentligen gör, de flesta söndagar på hela året (jo det finns faktiskt suveräna undantag), HA ÅGREN! Men då ställer jag mig, brunett, mätt och spinningavklarad som jag är, frågan: Vad har jag att jämra mig över?
ABSOLUT INGETING :)
   Jag funderar starkt på att minimera mina kostnader inför åre genom att bygga upp ett klädlager av späck. Jag ska ta efter Sälarnas otroligt smarta hudlager och på så sätt slippa onödiga kostnader som jacka, termobrallor, bävernyolnoverall och basker. Dessutom kan jag då, med gott samvete och flottiga läppar trycka i mig chipspåse efter chipspåse utan ångestkänslor och kväljningar. Ju mer späck, dessto mer bikini i barnbacken
Fan, man skulle varit Säl. 



                                                                            
    Eller inte ?=S

  
enFETblogg

Storshopping på Wästgöta?

VANTARMÖSSA

KEPSFLEECEVÄST

Storshoppa på Wästgöta innan Åre?


enFETblogg

JAG HATAR FACEBOOK


Ordet "hatar" är väldigt starkt och ska absolut inte missbrukas. Det finns redan alldeles för mycket hat i världen! Så jag brukar undvika utalandet och användandet så gott det går. Visst slinker det ut ibland, oftast med ånger sekunden efter, men vissa stunder helt förtjänat. Men nu, idag, då var måttet rågat, sista droppen droppad! Öppnade min inkorg i hopp om kalleles för intervjuv i Åre, ÅH 22 NYA MEJL! men fick till min stora förskräckelse se att 4st var klassiska reklamutskick, och 13 stycken var från sidan, jo, sidan som jag HATAR: FACEBOOK! "gör movie quiz" "blablala har utmanat dig" "du har fått mejl från Abdulla Kawazi".. "Saras varulv har skadat dig", NU FICK JAG ETT TILL. Jag orkar inte mer. MIn hjärna förintas av massutskicken, ansiktsboken skräpar ner min inkorg och saboterar mitt liv, JAG HATAR FACEBOOK! HATAR HATAR HATAR!
enFETblogg

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅre

image213
enFETblogg

Vintersäsongen 07/08 i Åre - basker på!


Staff Hotell, vårt nya hem från och med 1 december. Jag, SuperSnällaSilverSara, Het-Emma och Jessica Alba ska göra våra drömmar verkliga och dra ifrån Lounge och Mark. Vi ska, med superhet skidutrustning och basker på sne entra Åre och göra backarna osäkra och framförallt snygga!! Årevistelsen gör att känslan av frihet sprider sig i kroppen tillsammans med ett X antal Riesen, mitt nya favoritgodis efter ferraribilar. Jo, jag är värd de smaskiga kaloribomberna! But back to Åre, eller ska jag uttrycka mig: "but backe to Åre" höhöhö. Under hela vinersäsongen ska vi jobba där uppe och bo Staff Hotell, ett boende för säsongsarbetare. (Vilket betyder: ETT HUS FULLT MED UNGDOMAR) oj, caps lock. Kommer väl kännas lite knepigt att inte fira jul under samma tak som mamma och pappa, vilket min kära moder gjorde uttryck för idag när hon snyftandes kramade om mig och sa med tårar längst kinderna:
 - Jag vill inte att du ska flytta. Kommer längta ihjäl mig.
Naturligtvis kunde inte min känslofyllda hjärna heller hålla vattendropparna, så vi stod och bölade tillsammans ett tag innan vi samlade ihop och kom fram till att det regnar väldigt mycket ute....
Jobbet är inte helt klart än, men som citatet lyder "Har man boende i Åre få rman jobb". Spänningen är oliiiidlig.
enFETblogg

Släkten i Helsingborg

image201
Första bilden. Båten hade knappt fått snurr på propellerna innan diverse medlem i släkten börjat tugga i sig sin räkmacka. Till skaldjursbomben serverades valfri dricka. (?) Svårt val! Första gången på.. ever? hela släkten finns samlad på samma ställe samtidigt. Allt för att fira farfar, 70år!

image202
- Jaha vad gör vi nu? Den tanken var det nog ingen på hela sällskapet som tänkte, för 5 min efter avstigningen satt alla med varsinn förfriskning framför sig. Solen sken, danskarna pratade konstigt och stämningen var på topp!


Mingel bland släkten. Kan meddela alla förskräckta läsare att mannen i rött är ingift släkt, hörde ni, INGIFT! 


image206ft
Födelsedagsbarnet! Med flaggan i topp är han nog rätt glad över sitt släktträd ändå?
ELLER....





image210
Syskon, farfars barn, min pappa längst ut till höger (jo, han är hetro?)

image211
Det var en trevlig upplevelse må jag säga. Ingen ballade ur (helt i alla fall), alla var glada, pölsen smakade röd korv och ölen hann aldrig bli avlsagen. PERFECT!
enFETblogg

Överflödet ska brännas!

image200
enFETblogg

Bostad i Åre?


Vi är ett gäng skitsnygga, partysugna och seriösa tjejer. Mest blondiner..
Uttråkade är vi också och vill bort från Sveriges största håla! Sa jag att vi var snygga? Vi kan arbeta med allt, ställer upp på allt och sväljer gärna. Nu vill vi även ha någonstans att bo mellan de hårda arbetspassen och söker lya.
Ingen röker på, ingen har husdjur (räknas insekter som husdjur?) ingen är
tjock och alla använder push up. Ge oss ett hus, NU!
Mvh ett gäng seriösa tjejer, mest blondiner
enFETblogg

The most beautiful child in the world, Ebba


image198

Jag skulle vilja införa en tävling; Världens sötaste unge! Inte för att jag själv skulle haft en chans. Mig som skitunge ger en bild av fett, glasögon och temperamentsvägningar. Hade förmodligen hamnat som bubblare till serien: "I en annan del av Köping", om jag ansökt. Så, jag avhyser mig detta. Däremot skulle jag, med ett stolt och brett leende på läpparna vilja presentera min urgulliga kusin; Ebba. Ebba Engelbrektsson ( hennes föräldrar hade inte smaken att behålla de sexiga efternamnet  Wallin). Gulligare skitunge får man leta efter!
enFETblogg
RSS 2.0