Fantastic four

image158
image162
image160
image161


För snart tar vi studenten, för snart tar vi sudenten, för snart tar vi studenteeeen, FY FAN VAD VI ÄR BRA!
enFETblogg

Sugen?

Ange de fyra första talen i talföljden där:
a) an=5+2n
b) an+1=3an-1 a1=10

Vilket ordningsnr har talet 355 i talföljden an=100+5n?

Beräkna summan
a) 5+8+11+14+....+62
b)5+5*2+5*2^2+5*2^3+.....+5*2^15

Sally sparar 4000kr per år i en pensionsförsäkring.
Det sparade beloppet ökar med 5% per år. Sally gjorde sin första inbetalning då hon var 48 år och hon kommer göra sin sista inbetalning då hon är 65år

a) Hur mycket är Sallys sparande värt efter sista betalningen?
b) Hur mycket måste hon spara per år för att värdet ska bli 200 000kr efter sista inbetalningen?

(sid2)


*
* **
* ** ***
* ** *** ****
nr1 nr2 nr3 nr4

a) ange en rekursionsformel för antalet stjärnor i figur nr n.
b) Ange en vanlig formel för antalet stjärnor i figur nr n

En boll skjuts rakt upp från golvet och når höjden 6,0m innan den faller ner igen.
För varje stuts når bollen 80% av den tidigare höjden.

a) Hur högt når bollen på den tredje studsen?
b) Efter vilken studs når bollen för första gången inte upp till 1,0m?
c) Hur långt har bollen rört sig då den studsar i golvet för andra gången?
d) Hur långt har bollen rört sig då den studsar i golvet för tionde gången?

enFETblogg

do not touch my turban

Idag hade vi visst matteprov på schemat, vilken tur att ingen följer det

image145
enFETblogg

Meningen med livet

Crema Bella Vanilj/Jordgubb
Till alla er som inte upplevt
meningen med livet, Crema
Bella jordgubb/vanilj.

Vaniljgräddglass med jordgubbsås,
dekorerad med hela jordgubbar.
Ta ut ur frysen, hämta en sked,
öppna locket och njut!

enFETblogg

Deadline måndag

Höfterna tar större plats i ditt liv än planerat

Med lätta steg studsar jag in i den fina affären. Affären med guldkant. Ringklockan uppmanar personalen med läppstift att en kund är på ingående. Genast skruvar de på leendet till max och frågar med en tillgjord röst:
- Kan jag hjälpa till med något?
Jag ser mig omkring och försöker fästa blicken på något som faller mig i smaken. Men den fastnar aldrig.
- Eh, jo, jag letar efter en balklänning.
Jag förmådde inte ens att sätta punkt innan tjejen med läppstift drog med mig till hörnet där "det senaste hängde". Med blandade känslor prövade jag den ena bakelsen efter den andra. Expediten var snäll. Hon tyckte jag passade i alla färger och hurrade lite extra för bakelser över tretusensträcket. Spegelbilden gjorde mig inte jublande förtjust, men läppstifttjejen såg nöjd ut när jag pungade ut mina sista kronor på en "aprikosdröm" som hon själv uttryckte det. Jag gillar egentligen inte aprikos.
Nu var det nya tag som gällde, "Ingen bal utan kuvertväska", Ebba von Sydows nykläckta kommentar ekade i huvudet när jag begav mig mot nästa affär. Väskaffären. En välkomnande lukt av skinn och läder slog emot mig, även här uppmanade ringklockan personalen att en kund var på ingående. Ingen hade läppstift.
- Och vad söker fröken efter?
Efter hela 45 minuter, tågade jag ut ur läderoset med en svart väska, skitsnygg, enligt damen, utan läppstift. Jag var tveksam, men Ebbas ord höll mig bestämd.
Naturligtvis kunde balklänningen inte bäras upp med heder utan ett smycke runt halsen. Äntligen var det dags att köpa något som jag verkligen ville ha. Men naturligtvis blev min önskan om ett snyggt och diskret smycke nedröstat av den trendiga personalen.
-I år är det armband som dominerar på catwalken.
Expediten talade med en viktig röst. Stora armband, gärna fula.Fula? Det hela slutade med en klumpig silverkedja som vägrade stanna på min tunna handled.
- Guuud va fräsigt.
Det var trendtjejens sista mening innan jag motvilligt tog upp plånboken, igen.
När den stora dagen väl uppenbarade sig var kalendern proppfull. Klockan 11:00 skulle jag befinna mig hos frissan. Klockan 14:00 skulle jag, med hjälp av mammas skruttiga bil förflytta mig till tjejen som skulle lägga min make up. Klockan 18:00 skulle alla samlas på skolgården och beundra varandras skönhet, innan det var dags för bussen att föra oss till ballokalerna.
Frisören kunde blandas ihop med en punkare, och det var med en sorgsen blick jag fick ta del av resultatet.
- Jävlar va fränt!
Jo, visst var "tupperingen-av-alla-hårstrån-på.-hela-huvudet" skitsnyggt, eller?
Jag hann inte fundera mer på fluffhåret innan det var dags för sminket. Jag varnade för starka färger och vägrade läppstift. Resultatet blev illgrön ögonskugga med blodrött läppstift.
- Det ska vara så, du vet, det är det senaste.
Jag tittade på min spegelbild och insåg att det inte fanns någonting där som jag tyckte om. Klänningen, väskan, armbandet, håret, och sminket!
- Men det är ju modernt, eller hur?


Vad är det bästa med tjejer?
Det krävades inte många minuters betänketid innan diverse manliga intervjusobjekt svarade: Att dom finns! Det bästa med oss tjejer är att vi finns. Kan vi ta till oss det? Kan vi feminina varelser fatta att det inte midjemåttet eller bh-storlekens betydelse det hänger på, utan vår existens.
- Ni tjejer är roliga att umgås med. Självklart är det kul och prata killsnack med polarna. Men det blir mer spännande att föra en diskussion med det motsatta könet. De flesta tjejer är verkligen socialt smarta och får en, som person att känna sig betydelsefull.
Nästan alla manliga objekt som jag korsförhörde höll med varandra om att det verkligen var så. Tjejer kan få vem som helst att verka intressant. De lyssnar oftast och är intresserade av vad man har att säga.
- Tjejer är söta saker. Man kan, hos varje tjej hitta något man tycker om. Det kan vara skrattgropar, glada ögon, vackra leenden eller helt enkelt underbar personlighet.
När jag skrattar till säger att uttalandet lät lite väl klychigt blir jag snabbt avbruten.
-Klart att du tycker det, du tror väl att vi är testosteronmonster som endast har blondiner med stora bröst i huvudet.
Det blir tyst. Killen med den uttalade meningen rodnar, hans kompisar ser lite lätt chockerade ut över kompisens, nästan ilskna mening.
- Alltså, jag vet att ni tjejer uppfattar oss som ytliga missfoster, men det är fel. Visst sitter vi killar och pratar om snygga rumpor och fräscha bröst, men det är ju bara snack. Innerst inne betyder en charmig personlighet och söta smilegropar så mycket mer.
Hans kompisar nickar instämande och det är med en gapande mun jag lämnar killgänget för att söka mig vidare, i jakt på nya offer.
Naturligtvis nöjde jag mig inte, att endast få höra positiva åsikter om oss östrogenfyllda ting. Vad är det sämsta med oss tjejer?
Jag kan börja med att lugna alla kvinnor på hela planeten Tellus. Inte en enda manlig varelse uttalade sig följande; Att inte alla har stora bröst, att inte alla har perfekt kropp, att inte alla har långt svallande hår, att inte alla går med på analsex, att inte alla går klädda i de senaste modeplagget, att inte alla.... Det sämsta med oss tjejer, som nästan 99 procent av alla jag intervjuade svarade: Att ni är alldeles för utseendefixerade!
Vadå, gillar det maskulina könet inte att vi sminkar oss? När vi tränar våra kroppar smala? När vi går på diet för att passa in? När vi köper dyra produkter för att se så perfekta ut som möjligt?
- Ni tjejer överdriver allt. Naturligtvis är det snyggt med en tjej som värnar om sin kropp, en tjej som tränar och äter rätt mår oftast fysiskt bra, vilket syns. Men sedan finns det tjejer som missuppfattat hela grejen med den kvinnliga kroppen. Svälter sig pinnsmala för att få positiv kritik från oss killar. Men det är ju bara fult. En tjej ska ha former. Höfter och rumpa. Annars kan man ju lika gärna bli bög.
Två tjejer passerar just förbi och fnissar hysteriskt åt uttalandet. Killen fortsätter:
-Det handlar om så mycket mer än en perfekt yta. Det senaste modet? Det är ju hemskt.
KiIllens klasskompis som otåligt stått bredvid under hela intervjun börjar skratta och båda håller med om att tjejer som följer det senaste modet från catwalken inte ligger överst på listan.
- Vad är det för fel på snygga jeans och en tröja? Föresten, orka bry sig om märket på kläderna, det är väl ingen som kollar om de från H&M eller Dolce Gabana, bara de sitter snyggt.
Jag tackar för mig och börjar dra mig mot datasalen för att sätta ihop, den för mig givande intervjun. Precis när jag anländer IT-skrubben stöter jag ihop med min kära kompis. Jag berättar för honom vad jag sysslar med och frågar om han vill ställa upp på några frågor. Han var inte svårövertalad och jag ställer samma fråga jag ställt till alla de andra av det motsatta könet: Vad är det bästa med oss tjejer?
- Svår fråga, men det bästa med dig, är i alla fall att du är som du är.
Han lämnar mig och börjar gå mot matsalen. Inser han att han har räddat hela min dag? Mer än så behövdes inte.

Att involvera alll sin hjärnsubstans i modevärdlens spinkiga värld, att fördjupa sig i modellernas taniga ansikten som skriker efter mat, att studera deras fettlösa magar med avundsjuka ögon, det pinsama är, att det är det vi gör! Vi unga tjejer med hjärna och höfter. Vi, med skinn på näsan och huvudet på skaft. Vi låter oss förblindas av skelett i högklackat. Vi, som har kunskap om politik, religon, och om samhällets funktion, vi blänger önsketänkande. Trots vetdomen om svält, anorexia, bulimi och hysteriska träningspass anser vi skeletthögarna normala. Vi vill se ut så. Vi vill vara som dom, gå som dom, le som dom och vicka på rumpan som dom. Den bortbantade rumpan.
Lindex skyltar om minimala trosor för henne. Henne, vem då? Hon med arsle stort som en ladugårdsvägg? Med celluiter långt nere på smalbenen? Skulle de små spetstrosorna verkligen framhäva en positiv sida av en rumpa i stl 44. Nej. Men vadå för henne?
Vi tassar försiktigt förbi chokladhyllan och håller för näsan för att undvika eventuell doft av marabou-schweizernöt. Vi intalar våra bilringar att det är frukt vi är sugna på. Beska apelsiner, svarta bananer och sura äpplen, det vattnas i munnen. Choklad, vem är egentligen sugen på mjölkchoklad som smälter på tungan? Den söta smaken och nötterna som sätter pricken över i:et. Vi håller bananen framför oss, suktar efter chokladhyllan. Dagens svåraste val. Efteråt sitter ångesten som en klump i halsen. Det krampaktiga taget om den svettiga chokladen släpper sakta taget, du öppnar det gula pappret och stoppar in en fyrkant i munnen.
Lindex skyltar fortfarande om trosorna du velat pröva, men inte vågat. Med chokladen i handen känner du hur klumpen i halsen växer. Med chokladen i handen inser du att avståndet mellan dig och trosornas påtagning växer. Du inser att höfterna kommer ta större plats i ditt liv än planerat. Du inser att du svikit dig själv, igen. Varför köpte jag ingen banan? Modellernas perfekta kindben bränner sig fast i din hjärnskalp. Chokladen är slut. Trosorna ger ditt samvete en törn. En häftig törn som lämnar blodiga spår. Spåren tvingar dig att köpa bananen nästa gång. Bananen ska ge dina höfter snygga trosor att vila på. Du lovar dig själv, igen. Inte för sista gången..

enFETblogg

Jessica får köra en Brum!

jag trugar mig djupt,  vår kung,  Jessica Kling har fått körkort!

enFETblogg

Vintips

Jag har hört att Gato Negro ska vara bra..

enFETblogg

Alla maskulina tittar hit!!

Håller just nu på att skriva en text om hur vi tjejer ser på oss själva.
För att variera mig lite och få en bild av hur det motsatta könet uppfattar oss femenina varelser vill jag att DU SOM KILLER SKRIVER NER VAD SOM ÄR BRA RESPEKTIVE DÅLIGT MED OSS TJEJER. Deadline på måndag!
Tack på förhand!
enFETblogg

Helgonförklarad!

Jag och Sofia intog hejarposition. Efter första halvlek
visade resultatet 1-1 mellan EIF-IFK. Vi hade, upprepade
gången under halvleken försökt få med med publiken på vår
halva. Men utan lyckade resultat. Vi beslutade att byta till Guliganeras del av Arenan för att få lite feedback av vårt hejande. I paus stötte vi även på Marie och Malin som förgyllde vår närvaro. Vilken feedback vi fick!! Tacka Anders KUNG Svensson för det! Elfsborg tog (som väntat) hem 3 poäng mot ett blekt IFK, 3-1 blev resultatet. 3 mål gjorde Anders! Halsarna var sönderskrikna och kramkalaset var ett faktum. När det återstod 10 min kvar av sista halvleken såg blåvitt ganska purkna ut. Kanske blev deras självförtroende mindre starkt av guligarnernas ramsa: "Ni kan gå hem nu! Ni kan gå hem nu" Oj vilken lustig tillställning det blev!
enFETblogg

Kvällens Outfit

image153
image155
image157

Kvällens Outfit:
 Pappas tröja, snyggt med oversize,  Jaktavdelningen på Skene Järn
( hålet på ryggen känns bara såå rätt)
Nallemönstrade pyamasbyxor, Fyndhörnan på Gekås, kan även dras upp och bli ett par byxor med hög midja
Röda snobben-skor, H&M-fynd, Hittade bara en sko, grymt! Den vita tandkrämsfläcken är ett måste i år.
enFETblogg

Jävla Borghild

Idag har jag namnsdag! Fast det står inte med i kalandern. Så dåligt.. Känns som att det finns fler Caroline i Sverige än Borghild? Ändå får hon en egen dag. Jävla Borghild

enFETblogg

Torleif är en av tre

sitter framför vår nya pärla och försöker undvika godisbordet som mamma dukat upp. Vi har släktkalas ikväll och längtan efter ett exotiskt land har aldrig varit större.
  kvällens planering utgick och istället sitter jag och kramar Torleif. En hårig nalle som är supermjuk., i brist på annat.
  Skål och godnatt
enFETblogg

Kylie har snyggare rumpa är min önskan

image152

enFETblogg

Hur man går till väga..

 
1 skolka
2 fika
3 se på film
4 ta ett break ofta
5 låna en bok, lämna inte tillbaka, få skulder
6 bli arg på skulderna
7 tröstfika
8 stressade, går hem tidigt
9 en vecka kvar, SKRIV ÅT BARA HELVETE!
10 inlämningsdag, ej klart
11 En vecka senare.. utmattade men färdiga
12 fika
enFETblogg

Jävlar va fränt


 

 

Med lätta steg studsar jag in i den fina affären. Affären med guldkant. Ringklockan uppmanar personalen med läppstift att en kund är på ingående. Genast skruvar de på leendet till max och frågar med en tillgjord röst:
  - Kan jag hjälpa till med något?
Jag ser mig omkring och försöker fästa blicken på något som faller mig i smaken. Men den fastnar aldrig.
                        - Eh, jo, jag letar efter en balklänning.
Jag förmådde inte ens att sätta punkt innan tjejen med läppstift drog med mig till hörnet där ?det senaste hängde?. Med blandade känslor prövade jag den ena bakelsen efter den andra. Expediten var snäll. Hon tyckte jag passade i alla färger och hurrade lite extra för bakelser över tretusen sträcket. Spegelbilden gjorde mig inte jublande förtjust men läppstifttjejen såg nöjd ut när jag pungade ut mina sista kronor på en ?aprikosdröm? som hon själv uttryckte det. Jag gillar egentligen inte aprikos.
   ?Ingen bal utan kuvertväska? Ebba von Sydows kommentar ekade i huvudet när jag begav mig mot nästa affär. Väskaffären. En välkomnande lukt av skinn och läder slog emot mig, även här uppmanade ringklockan personalen. Ingen hade läppstift.
                        - Och vad söker fröken efter?
Efter 45 minuter tågade jag ut ur läderoset med en svart väska, skitsnygg, enligt damen utan läppstift. Jag var tveksam, men Ebbas ord höll mig bestämd.
  Naturligtvis kunde balklänningen inte bäras upp med heder utan ett smycke runt halsen. Äntligen var det dags att köpa något jag verkligen ville ha. Men naturligtvis blev min önskan om ett snyggt och diskret smycke nedröstat av den trendiga personalen. I år var det armband som dominerade på catwalken. Stora armband, gärna fula. Det slutade med en klumpig silverkedja som vägrade stanna på min tunna handled.
  - Guuud va fräsigt.
 Det var trendtjejens sista mening innan jag motvilligt tog upp plånboken, igen.
                       När den stora dagen väl uppenbarade sig var almanackan proppfull. Klockan 11:00 skulle jag befinna mig hos frissan. Klockan 14:00 skulle jag, med hjälp av mammas skruttiga bil förflytta mig till tjejen som skulle lägga min make up. 18:00 skulle alla samlas på skolgården och beundra varandra innan det var dags för bussen att gå till ballokalerna.
                        Frisören kunde blandas ihop med en punkare och det var med en sorgsen blick jag fick ta del av resultatet.
                       - Jävlar va fränt
Jo, visst var ?tupperingen-av-alla-hårstrån-på.-hela-huvudet? skitsnyggt, eller?
Jag hann inte fundera mer på fluffhåret innan det var dags för sminket. Jag varnade för starka färger och vägrade läppstift. Resultatet blev illgrön ögonskugga med blodrött läppstift.
                         - Det ska vara så, du vet, det är de senaste.
Jag tittade på min spegelbild och insåg att det inte fanns någonting där som jag tyckte om. Klänningen, väskan, armbandet, håret, och sminket!

                       - Men det är ju modernt, eller hur?


 

                       


 

enFETblogg

Radion spelar aldrig vår sång

Du är borta över helgen för du

sa lite tid från varandra är vad vi behöver nu

Jag har rotat fram gamla bilder i jakt på ett minne från en förlorad tid och

längst ner i en kartong ligger vi på en strand på vår första semester

Du skrattar och kysser min hals

och jag minns varför jag föll för dig varför jag alltid föll för dig

Radion spelar aldrig våran sång och det känns som tusen år sen dina

Ögon såg på mig som dom gjorde en gång och jag saknar våran sång

Och jag vet att vi inte är dom första, att tusen, tusen andra före oss har känt det vi känt och gjort det vi gjort men det känns ändå som vi är dom första och dom vackraste nånsin och jag skiter egentligen i allt annat men så här kan vi inte säga farväl älskling
 

Jag älskar allt som vi gjort och jag säger bara gott om dig till mina vänner

Men kan du inte se att vi har tappat det som vi var berömda för

Lasse Lindh är min gud..!

enFETblogg

Så otroligt omogen!

Ta och väx upp någon gång, jävla mes!

( kan man vara övermogen? )
enFETblogg

Fika hjälper IV-barn

Caroline Wallin är en riktigt lat människa, hon gör inte det hon ska göra, hon sysslar med skumma saker och löper stor risk att råka illa ut i framtiden. Hur ska hon ta sig ut från denna onda cirkel och skaffa sig ett riktigt liv?

 - Hjälper det att fika?

enFETblogg

Varning för känsliga tittare

Kyckling-currygryta med Bulgurris samt en god avokadosallad. Det var vad jag lagade till som lunch (förmodligen middag för någon varm mat idag lär man ju inte få). Utsökt!
  För alla som ber för mig fot vill jag meddela att den inte blivit sämre, men kanske inte direkt bättre heller. Bara för er, mina trogna läsare, ska ni få se en aktuell bild av kroppsdelen:

image148

4 dagar kvar...
enFETblogg

Hamburgare i mindre schyssta bröd.

      "Jag ångrar bröstoperationen varje dag"

Det är snyggt med bröst. Men så finns det ju extrema undantag. Känns som om jag har funnit ett praktexemplar på aftonbladet.se.
  Jag och Jessica Kling var överens om att hennes beteende sved i ögonen, men att hennes kropp var grym! Synd att hon pajade allt med två jättelika bomber mitt på hennes 50 kilos kropp.
  - Ni är bara avundsjuka!
Möjligvis på scarfen....

Nu har jag ätit mat igen. Denna gången blev det Scans Hamburgare emellan två sportbröd. Även ost, tomat, hemmagjord dressing och rödlök prydde måltiden.
 - Är du mätt?
 - Nä, skulle kunna äta hundra stycken till!
enFETblogg

Kära gode gud...

Sitter med foten i högläge och ber till gud om ett under! :(
enFETblogg

Stockholm i sin korthet

Onsdagen den 2/5 kl 08:30 avgick den hyrda bussen från Marks Gymnasieskola. Sara var nästan först på plats till allas stora förvåning. Sovposition intogs och efter en halvtimma hade hälften av passagerarna somnat.
  Första stoppet var på Arbetarmuseet, det hade ryktas om en tant som drog till Amerika och skaffade sig jobb. Kanske inte superspännande men ändå ett avbrott i den fotsvettstinkande bussen. Men det vi fick se va en massa nakenbilder på en tant som överlevt en hemsk sjukdom i USA. Gudien hade lågstadiepotential, men kycklingpajen efter visningen var OK, dock microuppvärmd.
  Efter avbrottet bar det vidare mot Sthlm. Jag och Lollo ägde upp alla i kunnandet av fotbollsspelare, vi dissade Damernas Värld och lyssnade på en, (förlåt för det bisarra ordet) mikrofonkåt lärare.
  När vi kom fram till vandrarhemmet på Fridhemsplan intog vi våra rum och sprang till dushen. Vi var extremt hungriga och pratade om en god restaurang. Henrik drog med oss på en modern-dans-utställning. Lirte spännande tyckte vi som köpte nötter och allt. När vi satt oss ner tog jag och Lollo en nöt, tuggade en gång. Då vänder tanten framför oss sig om:
 - Kan ni inte tugga lite tystare och äta de där efter föreställningen.
Ok, tänkte vi. Vi köper nötter till föreställningen men får inte äta dom under den. Mystiskt. Ingen av oss omoderna lantbor fattade någonting! En gubbe stod, utan musk, helt ensam ute på dansgolvet och skakade i tio minuter. Vi höll på att dö av gapflabb, men med tantens onda ögon vågade vi knappt andas. Sen var det en tjej och killes tur. De stod och tog på varandra i 20 minuter. Sen var det några balettsteg utan musik i 30 minuter. Man ska inte klaga, men det var så otroligt dåligt att det inte går med ord att beskriva!
   Sen slutade det slutade med MAX till Lollos stora förskräckelse. Hon spjärnade emot med benen och vägrade låta sig besegras. Men efter oset av pommes och lukten av grillad burgare smalt hon som smör i solsken. Förövrigt är deras GI-burgare helt ok! Kvällen slutade med en diss från EAST-vakten och öl på Friday, trodde vi. Men när vi när vi närmade oss vandrarhemmet tittade vi in på en Karaoke-bar. Dock var ingen i tillstånd att sjunga. Jag lämnade ut min mammas mobilnumer i ren frustation. Vi dansade med onyktra killar som visade sig snylta på samma frukost som oss.
  Torsdagen började med en tre timmars rundtur med guide. Hade kanske varit intressant om inte ämnet varit: Svensk Arkitektur. Vi sommnade inom loppet av 15min.
  Sen drog vi till Naturhistoriska Riksmuseet, åt kycklingspett och blickade in i varandras hjärnor. Till min stora förvåning blev det "tekniskt fel" när hjälmen på mig åkte på. HRM. Besöket avslutades på Cosmonova, mäktigt!
Efter 1,5 timmars väntetid fick vi vår mat, ingen kulinarisk upplevelse. Sedan blev det paniksminkning, panikpåtagning och panikstädning. Förfesten med Joakim och Anderas tog fart. Vi drog till Star Bar och sen vidare till Chaplin på Kungsgatan. Klockan var tre när taxin förde oss hem. Tanborstdelning, ev uppstötningar och en arg Joghead avslutade kvällen, som blev lyckad!
  Fredagsfrukosten lockade mindre än 30min längre sovmorgon. Vi åkte till Riksdagen och avslutade resan med shopping.

 
image147
enFETblogg

En gul Alien

Nej, idag kommer jag inte samanfatta Valborgshistorian. Jag räknar med att mina bloggkompanjoner undviker ämnet även dom. Alla vet ju redan hur kul vi hade, vilket kanonfint väder som prydde kvällen och vilka vacka kläder som smyckade våra lätt solbruna kroppar. Varför upprepa historian ytterliggare!?
    Vi avsutade vår roadtrip med ett besök på Tre Toppar. Dumle och After Eight slank ner i min godistörstande mage. Dessutom tog Sara initiativ och köpte slajmfigurer i 5kr automaten. Jag fick en gul Alien. Väldigt passande.
Eftersnacket kretsade kring partybromsare, slyneri och kamerabilder. Nedräkning till nästa Valborg har redan börjat.
  Imorgon ska vårt glada gäng (Lollo, Sara Jessica och jag) till Stockholm. Egentligen en klassresa, men vi är ju en klass för sig. Vi ska besöka diverse kulturella nöjen, samt göra nattlivet snyggare. 
 Så, nästa inlägg beräknas nedskrivas på lördag, håll ut! Smaskigt skvaller utlovas.

enFETblogg
RSS 2.0