Lookalike?

image170


image171

image172
Myheritage.com. Vem är mest lik en kändis?
Personligen tycker jag se mig en stor likhet mellan Sara och Adriana.
enFETblogg

Ändrade planer

Nä, jag lägger ner skiten innan jag ens har börjat.
Jag tänker minnsan inte skriva någon träningsloggbok.
Man vill ju inte bli betraktad som en besserwisser så att säga..

enFETblogg

Pump it up!

     Nu får det vara nog på latmaskfarsonerna. Veckor av firande med diverse onyttiga ting har satt spår, både i huvudet och på höftbenen. För att komma igång och få motivation tänker jag, Caroline Wallin, blotta min träning för alla som läser min underbara blogg. Varenda gång jag utgör någon form av fysisk aktivitet kommer detta noteras i bloggen. Ingen notering, ingen träning. Detta kommer att få mig att framstå som värsta soffliggaren OM jag inte sköter mig.
 - Tänk om du ljuger då?
                                    - Man ljuger inte för sina älskade bloggläsare, punkt slut!
enFETblogg

Tragisk men magisk Midsommar

Vilken Midsommar!
 Jag packade min svarta väska och åkte upp till kungshamn där Jessica och Sara snällt städat stugan. Resan upp var en smärre pärs, där jag fick dela säte med en dam med otroligt kraftig benstomme. Väl framme fick jag ta del av tre kalla, men otroligt goda pannkakor som städerskorna gjort. Vi hade planerat en trevlig kväll med lite sug på utgång. Dessvärre dök Dillen upp och förvandlade våra planer till hemmasittarkväll. Egentligen var/är det ganska synd om Dillen, men eftersom han pressade fram de mest opassande kommentarerna så har min syn, gällande hans brustna revben förändras. Exempel:
 - Vilken snygg klänning, synd att du har en stor finne i pannan. Har du glömt täcka den?

Fredagen bestod av vatten! Det spöregnade hela dagen, så vi förflyttade oss, med hjälp av sura skor till Kungshamns badhus. Oturligt nog hade alla markbor i hela Kungshamn kommit på samma idé. Markbor lever som flockdjur, åker en stackare 100 mil söderut, tro fan att alla andra hundra personer hakar på. Sjukt men sant.

Vi har också badat näck klockan 4 på morgonen, jag har åkt motorcykel bakom en trevlig taxichaufför och vareviga dag har vi knaprat jordgubbar med 40%ig grädde till. Sara har tryckt i sig kall fiskgryta på fyllan, Emelie raggade upp en stockholmare som frågade om vi spelade innerbandy, ja just det, innerbandy. Inte innebandy?

Dessvärre avslutades midsommaren på ett olyckligt men lyckligt sätt. Min mamma cyklade vält och kastades med huvudet före i asfallten. Hon blev medvetslös och ambulansmännen trodde det var en hjärnskada. Hon kunde inte svara på de mest simpla frågorna och när Johan, min lillebror frågade henne vart Caroline befann sig, kunde hon inte svara på det heller, hon fick panik och det föll tårar på hennes kind. När jag fick reda på händelsen började mina tårar också rinna. Man kan förlora den man älskar så fruktansvärt fort, fan att vi inte uppskattar varandras närvaro mer. Att vi inte oftare säger omtänksamma ord till varandra att vi inte förstår hur nära döden egentligen befinner sig. Mamma klarade sig fint, det var en kraftig hjärnskakning men hon fick lämna sjukhuset idag. Läkaren sa att hon hade fruktansvärd tur. Tur i oturen. På hemresan hem fick jag för mig att jag skulle radera sms på min mobil. Hade flera sms från mamma, vanliga som: Jag tycker om dig, Vad gör du?, Jag och pappa sitter och grillar... Sms som man då nästan ignonerar bort, men som idag var helt omöjliga att ta bort från min inkorg. Jag älskar dig mamma! Du får aldrig försvinna!

enFETblogg

Vill ha!

Högst upp på önskelistan just nu:
En blå t-shirt textat Lunarstorm med skrikig orange färg
enFETblogg

Vi hade kul!

På vägen hem, efter elfsborgs självklara seger mot Trelleborg tog Sofa.K upp ett så roligt ämne som BETYG. Naturligtvis hakade vi andra lodisar på. Det är med glädje jag meddelar mina bloggläsare de största meriterna i mitt utgångsbetyg.

1. MVG I PROJEKTARBETE
Vi hade augisti - april på oss att skriva ett arbete om Irak. Vi började tio dagar innan deadline. Lämnade in arbetet en vecka försent. Den superdupermegaviktiga loggboken låg helt orörd i Jessicas skåp under hela den så lååånga studietiden. Det var med stolta leenden vi kunde konstatera att vi i alla fall skrvit våra namn på den. Vi skrev aldrig något mer än så. Samanfattningen (som ska stå sist i arbetet och utgöra en viktig punkt)  bestod av en oseriös text där vi poängterade att päronmer är mycket godare tillsammans med frömackor än hallonmer. Att den gamla capuccinon var godare än den nya, och att det är väldigt gott att fika. Vi kom även fram till ytterligare en sak under vår hårda studietid; att frömackan är inte alls är så jävla nyttig när allt kommer omkring.
  Den muntliga redovisingen inleddes följande:
Jag håller upp min mobil och spelar upp ett ljudklipp från filmen Kopps liknande:
- Pang pang, motherfucker, pang pang.
Lollo fortsätter:
 - Såhär kan det låta en vanlig dag i Irak, och det kanske inte är så jävla kul!

2. MVG i Styrka för hälsa
För att få mvg var råpluggningen, hela den långa vägen till skolan en mörk måndagsmorgon extremt nödvändig. Naturligtvis, om jag haft något mellan öronen hade jag tagit upp det nedklottrade pappret med latinska namn kvällen innan och förberett mig. Nu satt jag där, blek, trött och extremt osugen på latinska kroppsdelar. Men vem lyckades få alla rätt? Inte jag, jag hade ett fel.

3 G i Matte C
Ej läsvänligt för smarta idioter som älskar matte och som dissar ner G:n. Jag är stolt! Har aldrig i hela mitt brunhåriga liv valt en så partybromsande kurs. Detta resulterade i kass närvaro och djupa veck i mattelärarens panna. Men vem gick godkänt? JAG!

Sedan tänkte jag, för alla er som orkat ta er ända hit bjuda på lite skvaller och funderingar från THE FANTASTIC FOUR:
 
Gunborg vår (o)kära svenskalärare:
 - Lysnade skrivit, helt klockrent, precis så jag vill att man ska skriva. Helt perfekt.  Jag skulle kunna publicera detta offentligt!
( Nu tänker ni, aha, ett solklart MVG)
 - Du får helt klart VG++
( Vad f*n är skillnaden på VG++ och MVG!?. VG+ och VG++, det var vårt betyg på ALLT inom svenskan)

Kristina Berg, vår sjukt konstiga naturlärare:
 - Caroline, du vår IG+ på provet
( Jag var en poäng ifrån G)
- Jaha, vad gör jag nu då? Jag vill inte få IG i kursen? 
 - Nä men alltså, IG+ är inte dåligt. Det är mycket bättre än IG

Sedan tänkte jag avsluta hela inlägget med ett uppmuntrande ord från min fd körlärare Stig.
Stig: Klarade du uppskrivningen?
Jag: (i extas, hur överlycklig som helst, superglad och lättad): JA!
Stig: Vad fick du?
Jag: 57
Stig: Det var väl inte så bra..

Slut på inlägget...
enFETblogg

För jag har tagit studenten

Otroligt dåligt med bloggandet på sistonde. Ber så mycket om ursäkt till alla mina tusentals läsare. Men studentfirandet prioriterades högre! Vilkat kalas! Har nog aldrig, i hela mitt liv haft så kul, så länge, konstant, hela tiden. Lite sorgset att 12 års studerande är över, men samtidigt helt jävla undebart! Hade gärna bidragit min fattiga blogg med bilder från studenten, men skulle aldrig, under några omständigheter få för mig att lägga upp de hemska bilderna fotograf Leif har taigt. Så ni får föreställa er ungdomar i vit utstyrsel med mössor på. 
  På måndag börjar jobbet. Jag har planerat att köpa en bärbar dator när mitt konto fyllts på lite. Har fått inspiration av Sex and the City som vi sträckkollade på hela torsdagen. Tack Fia!
  Ikväll ska mina ömma fötter få vila ut. Inget dansande i högklackat.
Snart är det midsommar, då ska vi till Kungshamn och äta sil och potatis. Sommaren har börjat bra och blir bara bättre och bättre, SKÅL!
enFETblogg

En perfekt dag

De utslagna prästkragarna stod prydligt utplacerade på den vita plastbrickan som sjukhuspersonalen vänligt bidragit med. Tårtan, dekorerad med vit, fluffig grädde toppad med röda jordgubbar stod alldeles intill och luktade sommar. Det var den 23:e juli, hon åt aldrig av tårtan.
  Glada människor kom och gick, gav en present och småpratade pliktfullt. Hon nickade, tackade och sa hej då.
Hon öppnade aldrig presenterna.
Mamma hade lagt ner all sin möda för att dagen skulle bli perfekt. Nu, efteråt, var ansiktet stelt. Klagan över otacksamhet och missnöje vilade i luften likt en stor bomb som snart skulle explodera och förtära allt i sin väg. Pappa var tyst, satt mest och kollade ut genom sitt fönster. Han varierade sin tystnad med att ibland sucka djupt.
   Högsommaren gjorde sig påmind genom att slå värmerekord i nästan hela landet, 36 grader! Slöa flugor satt fastklibbade i de vita taket och såg inte alls ut att uppskatta medelhavsklimatet som drabbat landet. Det gjorde inte hon heller, hon uppskattade inte något längre, inte något alls. Hennes mamma förklarade henne egoistisk och känslokall. Pappa sa inget, han hade ju sitt fönster.
  Dagen efter byttes de vackra prästkragarna ut mot vita liljor. Fönstret öppnades och en frisk fläkt svepte igenom rummet. Pappa satt inte vid sitt fönster idag, mammas stela ansiktsuttryck var försvunnet och inga ord om otacksamhet  kom ifrån hennes mun. Ingen suckade djupt eller ansträngde sig för att vara trevlig. En perfekt dag, synd att hon var död
enFETblogg

Bal (lt)

image163

image164

image165
enFETblogg

Spänningen är olidlig

Snart kommer Caroline Wallin lägga upp bilder på morgondagens bal här på enfetblogg.blogg.se.
enFETblogg
RSS 2.0