For the very first time



Första dan i stjärnbacken, vilken stjärna! Numera klarar jag faktiskt av att stå på benen en hel brant utan att vurpa. Visst, låren känns som två ömma falukorvar i målgång, men hellre det än en snödriva innanför termobrallan!
enFETblogg

in the same time



Me and my third Parlinotomte, het! Jag, Sara och Tessan lever i symbios med varandra. Jo, faktiskt. Tessns är i tid, min är för tidig, Saras är försenad. Vi har DET samtidigt. Helt otroligt som Gunde Svan skulle ha sagt. Stackars Robin. Men vi har faktiskt städat badrummet. Poolen blev dusch och bastun clean. Fan vad vi är bra och röda! Älska syskonen Helwas

enFETblogg

tre, fjärde på väg

nuharjagtrestyckenParlinotomtar=)
enFETblogg

d(åre)

image250

image251

image253

Har snyltat Sofias besöksbilder för att stilla er hunger. Håll till godo!
enFETblogg

hittepå

-Vad blir det om man blandar kall snö med vodka?
- ÖH?
- Packad snö.

Designad av Mig

enFETblogg

Thats life

image248
I Kinna hängde vi på Donken. Nu har vi satt på folkdräkten och gynnat Max ett antal gånger. De är något med flötmat


image249
Parlinotomtarna i egen hög person. Dom trivs, vi trivs!
enFETblogg

Kändisspaning

Kändisspaning! På nyårsdagen gästades vår restaurang av en kvinna, även kallad: Sveriges mest humoristiska kvinna. Vi kallar henne X. (Man vill ju inte hänga ut Sveriges kändiselit) Men för att inte göra er, mina läsare, allt för nyfikna om vem denna mystiska kvinna är får ni här ett par boksäver som ledtråd: Sissela K*le.
Hon beställde Pytt i panna med två ägg och rödbetor. Förmodligen var följetåget familjen. Efter att ha jobbat på Rajtan i några veckor har jag kommit fram till att de inte finns något mer irriterande när folk inte kan plocka undan efter sig. Hur svårt kan de vara att placera sina rester på en bricka, lyfta på kära rumpan och placera allt i stället? Gjorde vårt humoristiska X detta? NEJ! Så jag fick, med förakt och självplågan plocka och fumla med kletiga servetter och utspridd pytt. Skärpning X !
enFETblogg
RSS 2.0