Vänsterhänt och invalid

Vänsterhänta män tjänar bättre!
För vänsterhänta kvinnor ser det dock sämre ut. De har både problem i skolan och tjänar mindre som vuxna. Enligt Dublin-studien skiljer det fyra procent i inkomst mellan vänsterhänta och högerhänta kvinnor.

- Det kan vara så att vänsterhänta barn har svårt att till en början anpassa sig till en högerhänt värld.

Förklaringen till att jag åker på jobb som bananskalare. Jag är helt enkelt oanpassad i världen. Som en utvecklingsstörd människa som sätts i arbete i brist på arbetskraft. Ingen vill egentligen ha mig och de lilla beröm jag får är cheferna mutade till att säga.  Allt för att jag ska tro på mig som människa och individ. Men jag är ingen människa, jag är vänsterhänt

enFETblogg

Bra Lördag idag

Trots pissväder har denna Lördag varit grymt bra!
Vaknade upp helt utvilad kl 12:01. Åt god frukost drog sedan till stan med Robin. Juldekoratiner med blinkande snöflingor och flygande änglar kunde kanske gjort sig lite bättre med snö och kallt. Men regnet lyckades inte förstöra den lilla julstämmning som faktiskt fanns. Köpte en grå myströja och en jeansskjorta, Även 5-pack strumpor efter order av R. Han ogillar att jag rotar runt i hans underklädslåda varenda morgon.  
Gick till Emmas Cafe och drack kaffemocca med krem. Extremt fräsch. Lika fräsch som Emma när hon jobbar!!
Som avrundning på den lyckade dagen blir det pytt i panna och bio. Bond med popcorn. Mys!
enFETblogg

Kinesen hade i alla fall kul..

- Lyckades slå omkull en fullladdad kaffebryggare, dess innehåll flög ut över hela Vinmonopolets kök. Det lustiga var att jag hade en stor publik inklusive mina tre chefer
- Slog sönder en rödvinsflaska ala 250 jävla spänn. Kinesen på jobbet började asgarva och undrade om jag riktiat in mig på en dyr konjak för att avsluta den hemska dagen?
- Jag avslutade den hemska dagen genom att, efter en avancerad rörelse, med ena benet uppe på en lastpall och det andra kvar på marken spräcka mina myxor. Krschhh lät det. Kinisen som stod bakom skrattade precis sådär hetsigt som bara kineser kan göra.
Bra dag?
Mina aggresioner avtog när jag efter 2 timmar flåsat  sönder min kropp GRATIS på SATS, med Elin. J :)

En människa som gör mig glad då hon förgyller min blogg med underbara kommentarer: Therese Lidbom. ME LIKE YOU
enFETblogg

Oslo idag

Man får inte köpa alkoholfritt vin på vinmonopolet förräns man fyllt 18. Men man får hugga ner varandra med kniv och knarka på öppen gata utan att någon högre makt reagerar. Oslo.nu
enFETblogg

flakes of gold in my wine!!



Gold Edition is a high quality sparkling wine, with a full, rounded flavour. Light and elegant in style, what makes it really distinctive is that it contains fine flakes of 22-carat gold leaf, designed to highlight its natural effervescence. A great apéritif or accompaniment for light meals and hors d'oeuvres, this is the perfect wine for celebrations and special occasions. For life's golden moments.


Lite halvcoolt att dricka guld. Denna flaska, för lite över 100-lappen stötte jag på idag när jag stod och packade. Ska invigas på juldagen tillsammans med mina underbara!!






enFETblogg

Im the Boss



En vandring med Sara i ett utav stans värsta slumområden. Allt för att förhöja tillvaron. Avnjöt sedan Brämhultsjuice och två avsnitt av andra avenyn. Ligger nu alltså steget före alla andra nördar som endast följer skiten on TV. Ska försöka slummra in och vakna fräsch till mitt tillfredsställande jobb...
Ett jobb där effektivitet och ctrl+c fortfarande ligger begravt under oljans mångmiljoner. Vi svenskar borde egentligen vara tacksamma för norrmännens ineffektiva tänkande. (ger oss jobb!!) Jag blir dock endast irriterad och garvar bakom chefens rygg då han för tredje gången frågar hur man raderar mejl ifrån inkorgen. Borde vi kanske byta jobb mr??
enFETblogg

Vad döljer sig i Robins nya skidfodral?




enFETblogg

FRID

Första dagen på mitt (ytterligare) nya jobb.
Denna gången packar jag ner alkoholhaltiga flaskor och skriver ut nya etiketter ifrån en pc. Mer varierat än Bananskalare. De lovade mycket övertidstimmar som vi redan första dagen fick känna smak på. Visserligen endast en timma idag, men beskedet innan hemgång lät följande: Ta med er mycket mat imorgon, de blir övertid för samtliga! Man tackar, bugar, längtar till lönen Åre jul och frid.
enFETblogg

Schlumstaden, Oslo



Senaste dygnets händelser:

* En man springer med en såg i högsta hugg längs vår gata
* Knivslagsmål mellan narkomanerna vid Oslo S
* Elin ringer och vågar inte sova i sin lägenhet, på väg dit möts vi:
- En 40 årig kvinna ligger packad på övergångstället
- En hög tant som ska bli bestemor, grattis!
- Ett tiotal överförfriskade män som ser mer medvetslösa ut än medvetande
* Kvällen slutar med att polisen anländer till Elins lägenhet, pratar med den psyksjuke grannen och nu sitter vi här i vår lägenhet istället

Mycket bra samanfattat av Vår kära sommarbris. Vill tillägga följande:
* En äckelgubbe står helt öppet i tunnelbanan och sprutar in heroin i innanlåret
* En Varningsskylt i Sara, Emma och Jessicas kollektiv om att låsa yttedörren ordnetligt. Uteliggare har påträffats inne i grannhuset
* En tiggare sitter och storlipar samtidigt som hon trycker upp en begagnad mcdonalds-kaffemugg i ansiktet och skriker money money.

Älskar er Mamma och pappa
enFETblogg

Hashmänniskor håller mig vaken


Egentligen borde jag ligga nerbäddad och snarka .. ! Men min sambo är hemma i Sverige och för första gång sedan jag flyttade till Oschlo ska jag sova själv.. Är faktiskt skakis. Inbillar mig att läskiga hashmänniskor från schlumen ska bryta sig in och släcka cigaretter mot mina lår.  Kallt är det också. Stekte, eller ah brände lax till middag. Då vår ej fungerande fläckt inte heller idag ville virka, stinker det hav i hela lägenheten. Fick en ljus ide om att vädra. Resultat: Svinkallt med havslukt.
Kvällen har idag varit mycket trevlig. Utan oxfile och kladdkaka dock. Men med colalight, vindruvor och starkt kaffe satt vi som fastlimmade framför idol och fredag hela veckan. Imorgon blir det lååångfika och ev Bio (Bond)

Nu ska jag försöka somna och ignonera knarkmänniskornas intrång. Tänk trevliga saker, tänk Robin :)
enFETblogg

FRED?

Egentligen borde jag inte ge mig in i ett bildlkrig med Sara då hon nästan blir snygg i varenda kamera!! Så Sara, jag rekomenderar fred för vårt (mitt) bästa? Vad säger du?
enFETblogg

En blond neger?

signe #37
 JAG TYCKER DU SUUGER DIN FULA KOSSA
DU BORDE DÖÖÖÖ TJOCKA FULA NEGER! <3<3


Måste vara tufft att vara en Blondinbella med alla dessa oanständiga kommentarerna. Blondinbella är ju tex ingen neger?
enFETblogg

TILL SARA



Tack Sara, du är så snäll att jag gör ett inlägg endast tillägnat DIG!!!!
enFETblogg

Kvalitetestid

Egen dötid..
The Notebook och raggsockar.
Även några gratis muslibars har slunkit ner. Ett riktigt mammasnacks bestående av solrosfrö, russin, havre och honung. Inget socker tillsat! Dessutom med lågt GI. Mamma skulle få dessa lika syndiga som en godisskål med choklad.
Men läser man det finstilta så ser näringsvärdet riktigt bra ut, även för mor:
(per bar 9g)
Kolhyderat 5g
Fett 2,2
Men kanske att de söta i honungen samt de få russin gör de hela lite för sliskigt
(Ta det med en nypa salt Mor)
enFETblogg

Sara ska laga Oxfilé


Sara, glöm kebabmiddagen!

Fem idoler.

Tio låtar. Alla på något sätt förknippade med kärlek.
Idol hos emma och sara (jessica drar hem) med charlotte elin och elin som sällskap (jag också!)
Emma har lovat att baka chokladtårta och Sara ska lyxa till det med oxfilé. Tack Sara :)

enFETblogg

IM ALONE

Robin has left the building. Kvar ligger jag och drösar i sängen.
Igår natt drömmde jag att jag skulle gå som modell på en catwalk. Mina fötter skulla vara klädda de mest högklckade skor jag någosin skådat. Drömde att jag i sömnen övade och övade och övade å att i dessa mördarskor. När man går i högklackat spänner man (iaf jag) benen ganska mycket. Vilket jag förmodligen gjort hela natten. För igår när jag vakande känndes det som om jag hade införskaffat mig världen benhinneinflamation. Skumt.
(Detta kan nog ha varit ett utav mina ointressantaste inlägg hittills)n

Ska iaf bege mig ut och inviga min röda fina jacka i de fina oslovädret. Förhoppningsvis håller mina sköra stackars små ben en lite gångtur i Vigelandsparken.
enFETblogg

Mögel på pepparkakor!!



Idag ska Hyran betalas in, alltid lika kul. Då vår hyresvärd tycker att vi svenskar krånglar så mycket med inbetalning av hyran via nett, vill han ha den i cash. Underligt kan tyckas, vaknade upp vid 12, smörade två knäckebröd med mjukost gick sedan en lååång promenad i solen. Avslutade med den kära bankomaten. Tryckte i mitt kort, uppgav min kod och?? LÖN 600kr?? Stod som ett frågetecken. Jag ska inte få lön föräns på tisdag, dessutom inte 600kr utan MER!! Begav mig lite illamående in i lägenheten och knappade upp nordea.com.
LÖN ifrån GET 607kr. Det betyder att jag, fått provisjon 607kr utan att jag ens vetat om att jag sålt något alls?? Nu kanske ni rikemansbarn tycker, vadå 607kr är väl inget att pynta julgranen med?
607kr i nuläget är lika klockrent som mögelost på pepparkakor! testa! Dessutom är jag ganska stolt över min säljarkunskaper som jag inte trodde fanns
enFETblogg

Tänk om

Marcus Leifby, 28, född och uppvuxen i Älmhult, Småland, och kom till Sportbladet sommaren 2006 efter studier i Göteborg.

Tänk om fader Leif hade haft Marcus efternamn....
enFETblogg

Aktuellt

1 månad kvar i Norge.. (bokstaven mellan o och q ur funktion)
Jobb: Vinmonoolet (norges systembolag)
Mat: Sagetti och köttfärssås, köttfärssås och sagetti.
Dryck: Cola light och mjölk
Kläder: De jag haft sedan jag slutade med blöja
Hår: Långt, brunt with no volume
Vänner: Många väldigt bra och vackra!!
Strävar efter: Fylla sarkontot, skaffa en dator, en snygg skidjcka till Åre samt resa där solen värmer och döljer mina blåa blodådror längst med låren.
Avgudar: Julmust (som norrmännen bytt ut mot Julebrus vill säga, en äckligare version av Trocadero) Andra Avenyn (svenskt tal!!!) Idol, mina väldigt bra och vacka vänner samt mannen med stort R.
Längtar just nu efter: MAT!

enFETblogg

debattartikel av min lillebror

http://www.expressen.se/debatt/1.1373050/du-passar-battre-pa-cirkus-janne#comments

Steget från Blondinbella till advokat är gaaanska långt

enFETblogg

Nostalgi

Försöker pressa ihop all musik som befinner sig på vår dator och knöka in denna i min otroligt lilla ipod. Under mitt letande har jag stött på mycket....


Morris, fram och bak?


Trot eller ej.


Jessica och Jag underhåller oss med målarkunskaper. Marksgymnasiums lärar/elevkår. Titta och gissa. Finns dock tre givna ..!

 
enFETblogg

Budd a

enFETblogg

MAAAT

Herrgårdskyckling med fetaostsallad, ris och kall julmust
Kokt kött med hemlagat potatismos, brysselkål och brunkål
Fläskfile med potatisgratäng, fetasallad och rödvin
Älgbiffar, potatis och väldigt god brunsås
Till kvällsmat: Våfflor

Jävlar vilken helg !!

enFETblogg

Skala banan, over!



...vissa saker saknar man mer andra MINDRE
the time is over and the song "skala banan" is dead!
enFETblogg

Robin. L



på tal om världens bästa pojkvän...
Han har idag lagat mat, röjt undan maten, diskat, serverat mig cola light och sagt snälla ord.
Dock kanske inte diskningen går som förväntat då jag precis hörde en svordom ifrån köket. Ikväll kommer 2:avenyn sen kommer jag slummra in och drömma om stora bananer, små bananer, gröna bananer röda bananer.
enFETblogg

Gnällspik

* En grön, omogen och böjd banan är ingen drömbanan. 

*' Satt på dass och inspekterade mina lår. För första gången i mitt liv kunde jag se skarpa konturer av blodådror utmed innanlåren. Ett tecken på att man för tillfället är höstblek och jävlig

* Efter två dagar heltid som bananskalare (bananskräller på norska) har jag så ont i mina handleder att jag inte ens kan knäppa gylfen på mina jeans. För att överleva de nästkommande dagarna kommer de knarkas iprem

* Jag suger på att ge rätt svar i programet "vem vet bäst". Robin vinne varje gång.
 
*Jag har världens bästa pojkvän som låter mig lipa över mina knappt bestående problem.

* på fredag tar jag bussen hem till Svensås. Mysigt!!

*Höst i all ära. Men mörker ,kyla och duggregn suger röv
enFETblogg

Mitt liv som apa

Mitt liv som bananskalare..
I snitt har jag skalat ca 1 banan/ 3 sekund
20 bananer / minut
Har totalt jobbat effektivt 6 timmar (1 timma består utav att byta svart säck och hämta ny bananlåda)
20bananer x 60 = 1200bananer/timma
1200 x 6 timmar = 7200 bananer har Caroline Wallin skalat idag.
No comments

enFETblogg

Banankontakt

Nu är glidartiden förbi. Imorgon går jag ifrån egen dator, svara på 6 samtal om dagen jobb Till heltid som BANANSKALARE. Norge har ett pålägg till alla kräsna ungar som inte kan mosa en egen jävla banan och kleta på rostat bröd. pålägget består just av mosad banan. Dessa bananer skalas naturligtvis inte maskinellt, (vi är ju i norge) utan detta gör arbetssökande invandrare som gör allt för att bli rika. ME. Robin har sett på TV att man sitter fyra och fyra vid varje bord och ska i snitt skala ca 400 bananer i timman....
om två personer fattar tycke för varandra på ett sådant jobb har de fått banankontakt.. haha
enFETblogg

Brunettcarro

http://tlidbom.blogg.se/

Det är med en tår i ögat jag skådar denna fantastiska blogg. Som skriver så FANTASTISKA SAKER

"jooo,
måste ge en hyllning till min alldeles egna lilla blondinbella,
fast jag skulle vilja kalla henne för brunettcarro.
det är en fröjd för ögat att läsa om ditt liv och alla dina förskräckliga
insidenter i oslo så just därför får du bli min brunettcarro!
måste därför sno ett citat utav alla hennes värdefulla saker hon bloggar om:
"Obama, låter inte det skrämmande lik Osama?" // Natacha Peyre

keep up the good work,
ching kompis


psst:
slänger in en 5min-photoshopad-look-a-like bild på min brunettcarro!
hah, jag tycker den blev komiskt"



En seg söndagsmorgon kan knappast börja bättre!
Dagens:
Jag väcker liv i dödRobin för att visa denna underbara nyhet i bloggvärlden. Robin är verkligen helt död. Men anstränger sig och kisar lite sömning mot bloninbella/brunettcarro-bilden.
- Meh det där är ju inte du!?
-Det är de ju visst, det ser du väl!?
- Ah visst, och när skulle den bilden vara tagen!?

Robin, photoshop! Gå och lägg dig
enFETblogg

JULIDOL

Fredag!
Idol hos jessica. Denna kvæll med tema rock i TV:n och Jul hos oss. Vi ska dricka gløgg, æta pepparkakor och snaska julskum. Dock har inte Norge upptæckt tjusningen av julmust!!! Ænnu ett exempel på ett våra grannar ligger liiite efter. Dock ligger de långt føre på att betala-ut-mest-løn-på-ett-arbete-dær-man-surfar-dagarna-i-ænda. Har aldrig tjænat så bra i hela mitt liv, har heller aldrig gjort så litei hela mitt liv. Jag tackar och bugar Længtar tills ikvæll!

(och så tycker jag om Robin också...møe!)
enFETblogg

Intresseklubben

Natacha Peyre, saker ni inte visste om mig:

1. Jag älskar blodpudding
2. Jag är ganska blyg
3. Jag är väldigt mörkrädd
4. Jag har astma
5. Jag hatar märket "Fendi"
6. Jag gillar klassisk musik
7. Jag äter inte fisk
8. Jag har sex syskon
9. Jag har dyselexi
10. Jag älskar att duscha överdrivet länge.

Intressemacaronen fastnar i halsen, intressflaggan hissas och intresseklubben bjuder in till møte
enFETblogg

Guds enfødde son, vår herre


Jag ær Jungfru Maria. Genom mig uppenbarar sig Gud och hans heliga gestalt. Nu finns det bildbevis på detta. Ingen behøver någonsin tivla på min oskuldsfyllda drækt, ingen behøver heller bli førvånad om jag, utan nærhet av någon annan man blir gravid och føder jesus bror: Salomon. Låt din hærlighet leda folket och mig till en tryggare framtid, en framtid utan nudlar, norsk korv och blondinbella
enFETblogg

Vin ær alkoholfritt / Blondinbella


(Ojdå hihi)


"Dock vågar jag mig inte på alkohol. Har man varit nedstämd en längre dit och med ångest känns det som om det skulle kunna gå väldigt snett om jag blev alltför berusad så jag nöjde mig med ett glas vin igår. "
Citerat vår søta lillan Blondinbella.
Om det inte ær alkohol i vin har jag, de senaste 10 utgångerna blivit onykter av sjælva vinglaset. Att glas kan vara så effektivt. NYHET NYHET, hæll upp vanligt kallt kranvatten i ett vanligt vinglas och njut! Efter två-tre glas kommer sjælva glaset ha gjort dig glad. Gløm långa systembolagskøer och de eviga handlandet i baren. Slæng ner ett normalt vinglas i væskan, gå till toaletten och fyll på med vatten, du ær snart på G igen!
enFETblogg

Dagens..

"Man blir bara dummare och dummare ju gamlare man blir"
CITAT L.W (pappa)

enFETblogg

Incest



Incest, den gröna halvbrodern vart lite lei, han fick inte vara med
enFETblogg

Hej tomten




- 13,3-tums WXGA BrilliantView
- Intel Core 2 Duo T5750
- 4GB RAM / 320GB Hårddisk
- Trådlöst Nätverk Pre-n
- HDMI & SPDIF
- 4 timmars drifttid

6 990:-


Gemig!!
enFETblogg

Obama som Osama?

Obama vann...
Var først i førrgår jag verkligen tog redan på vem det var utav kandidaterna som var Obama, och vad han stod før. Færlåt Henrik Von Scheele, men utan dina inspirerade lektioner har jag tappat intresset før samhællet och dess utveckling totalt. Det som rør sig i mitt huvud handlar mer om pengar, mat och klæder. Låter som en ensamstående uteliggare i Nigeria. Kanske att Obama kan få mig på andra tankar...?
"Obama, låter inte det skræmmande lik Osama?" // Natacha Peyre
enFETblogg

Dagens Citat

"En kompromiss är konsten att dela en kaka så att varje
 person tror att de fått den största biten."
W.C

(
Nej, inte Wallin Caroline, fast man skulle kunna tro det, detta kæcka citat klæckte Winston Churchill ut sig)

istællet før dagens outfit kommer C.W publicera dagens citat, veckan ut, och få betalt før det.
enFETblogg

Sentralbordet, live!

Lagligt bloggande på jobbet kænns som en extrem lyx... !

enFETblogg

Sentralbordsarbetare

Från datanisse till sentralbordsarbetare (recetionist) Ska byta tre bussar och åka åt ett håll som är lika okänt för mig som rondeller är för mamma.  Håll tummarna, imorgon börjar mitt nya jobb.. som kommer vara en vecka. Förändring förnyar, ikke sant?
enFETblogg

Tiden sätter sina .....





Sorgligt att man var snyggare förr
enFETblogg

Till Tomten


eftersom jag ej kommer att befinna mig på hemmaplan då önskelistor ska skrivas, tänkte jag här börja finslipa på kommande juls önskade klappar:

- En plattång som gör håret platt
- Svarta löparbyxor som håller in rumpa och lår till den grad att man ser vältränad ut
- Tomas Sabos-smycke.
- KÖTT
enFETblogg

ev break

Oroväckande dålig statistik. Antalet besökare sjunker..
Ska kanske göra som Blondinbella, ta ett break i bloggandet så siffrorna stiger. Hennes avslutningsinlägg fick över 2000 kommentarer.........
enFETblogg
RSS 2.0