Right?

- Jag vill ha en röd right, mjukpack
- Vi har bara hårdpack, Right har slutat sälja mjukpack
- Hehe, nä det har dom inte..
- Hehe jo det har dom. Har du kunnat köpa det på andra ställen senaste veckorna är paketen förmodligen äldre
- Hehe nä det är dom inte
- Meh, jo, dom finns inte längre
- Hehe Jo det finns visst
andas andas ands andas
- Spar ett mjukt paket och lägger över, ett gott råd. För du kommer inte kunna få tag på mjukpack något mer., KAN JG HJÄLPA NÄSTA!
- Hehe jo det kommer jag

Kan Right kontakta denna sjukt tröga person och förklara ATT JAG HAR RÄTT.

enFETblogg

Detox, dag 1




 Löften vareviga söndagskväll:
 Imorgon, börjar jag. Imorgon tar mitt nya liv fart. Oj vad jag ska springa och gymma. Matlådor med uteblivna kolhyderater ska bli en lika vanlig vana som tandborstning.  Man håller löftet måndag, tisdag, unnar sig något litet på onsdag. Firar lite halvt fredag med micropopcorn. Firar fredagen helt med vin. Lördag bakis och sliten, klart man är värd pizza? Har man käkat pizza är dagen redan förstörd och det gör varken från eller till med lösgodis och äkta cola. På söndag kommer ångesten krypande.. Men  imorgon då ska jag börja mitt nya liv! Så jag måste ju passa på att unna mig nu, sen är det kört. Därmed tar jag en extra bulle till fikat.
Är det någon mer än jag som har liknanade tankar?

NUFÅRDETFANVARANOG..!!


enFETblogg

Baken i backen, solen i nacken!



Åre har idag bjudit på ett fantastiskt väder. Kändes grymt att knäppa på sig de förbaskat obekväma pjäxorna och bemöta de snötäckta branterna Dock blev åken få då sällskapet som under 2h talat kodspråk och åkt 30m framför tappade suget. Kände mig lite halvmobbad och längtade till en fet backdag med Kling imorgon. Den allra coolaste i sällskapet flippade när jag fick svårigheter att knäppa skidan i 90graders lutning, strösslet på glassen blev när jag i ett förbannat tillstånd missade skidan, voltade och landadepåröven, 10m nedanför den efterblvna cpskidan. Trevligt att träffas, hejdå! tänkte båda och den som skrattar åt mig imorgon kommer dö!
enFETblogg

Mamma är en langare!!

Byvandring med avslutning på systemet. Jag inhandlade en rödvinsbox med en älg på, La Chasse. Mor och Fars favoritvin, liksom mitt. Denna händelse fick mig att tänka mammas smidiga langning på min student.
 
Mamma: Jag ska ha en flaska champange
I Kinna finns det inget som heter självplock, utan allt sker bakom disk
Kassörska: Jaha, och vad vill du ha för någon champange
Mamma: Hehe det är inte så noga, det är bara till mon dotter som ska ta student....en
Ojdå
kassörska: Det där hörde jag inte
Mamma fick sin flaska under en snabb betalning.
enFETblogg

Tunnbrödsrulle med ovanlig korv



Tunnbrödsrulle på Dahlboms med bäsa Ida och Anna. Obligatoriskt skitsnack med tillhörande Colalight.
I Åre regnar det och Borås gator bjuder på mycket högre snödrivor och kallare väder. Skärper inte väderguden till sig och bjuder på lite sol och värme kommer jag i protest ha kylskåpsdörren öppen och frenetiskt spraya hårspray dygnet runt. Vad hände med växthuseffekten?

enFETblogg

Slutstation, Åre



Gangsta


Greger i egen bög person.


ÅRE!
Efter universums segaste tågresa med tillhörande personalfest i kupén brevid var det med lätta och svettiga fötter jag nådde min slutstation kl 08:29 igår kväll! Jag lyckades under tågtidens 12h varva mina mobilspel, läsa ut DN och detta inklusive smånotiser och kulturdelen. Lösa 5 korsord, kolla på en halv film och provsmaka hela Bistroutbudet. Jag tänkte hålla mig online under hela färden, pungade ut 100spänn och höll tummarna för Bella&Tyra´s, Glamourama, Saltön och Andra Avenyn. Till er som följer det sistämnda programet: JAG SÅG GREGER PÅ CENTRALSTATIONEN! Men eftersom SJ´s internet höll sämre klass än mobilt bredband från 3 sket sig hela ideen med underhållning on demond!
enFETblogg

Update..

Imorgon lämnar jag Borås och styr min kos mot Åre. Håll er uppdaterade för jag bjuder på grov underhållning hela veckan lång.. TJO!
enFETblogg

Han har någon annan...



Man är tydligen bäst i världen, men jag är tveksam. Min position som stark etta har försvagats, och jag har nu, efter diverse game hamnat 2:a.. Det är inte längre mig han berör med förlenande rörelser, det är inte heller mig han tar kontakt med efter dagens slut. I vägen för kärleken står en annan.. COD.
enFETblogg

Tandvänlig mat, inom kort!


Nanna i livets hastighet

Jag och Nanna på stan!
Vi muttar surt över den inbromsande bilen som inte reagerade på vår speedoutrusning
 - Det är va ett övergångsställe ja, Nanna beklagar sig. Jag i min tur ger chauffören en dödens blick med inslag av skuldkänslor!
Väl inne på Systemtet bejakar vi rödvines lager med förstorningsglas, klagar på den sura kassörskan och vi ställer oss frägan: Hur fan kan man jobba i servicebranchen med inställnigen: Jag vill dö.
Några minuter senare möter vi upp Carl och samtalsämnet kretsar kring finalen i "på spåret", kvällens höjdpunkt.

Nu såhär i efterhand, svart på vitt, nattlinnet på och glasögonen på sne: Kommer vi disskutera åderbrock och tandvänliga purér på vårt 40-års kalas?
enFETblogg

Nearly pornfree

Bingo får väl suga på sina karameller och jag tar, PÅ EGEN HAND, och shapar upp min alldeles egna, nästan porrfria sajt!

enFETblogg

Bingo bangar och bankar!

 

Jag har tappa stinget..! Försökte med hjälp av Bingo beslagta den gnutta luft som återstod i Bloggvärlden. Vi bokade lill-lördagsmöte på min mack, då gratiskaffe och porrtidingar gick före allt.. När koncentrationen äntligen infunnit sig och vi tillsammans, gemensamt, tog ett belslut om en gemensam blogg (!!!!) Med ett klockrent namn, inspiration från Bingos mittuppslag med en naken asiat: VILL DU HÖRA?
Nu funderar ni kring hurvida mina hjärnceller fått blackout och kalla vår blogg för namnet: VILL DU HÖRA? för klockrent..
Sätt in http://www. - - - - - - - - - - .blogg.se så kommer du le.

Men Bingo bangade och bankade istället på tidgingen

enFETblogg

Äntligen på väg..

Solen skiner, mellan de livsfarliga isflaken på trottoaren dyker soltorkad asfalt upp. Fåglarna kvittrar och jag fick knäppa upp jackan. Efter en förbaskat dryg vinter ser vi ett ljus i tunneln och detta ljus omvandlar energisparläget i kroppen till ett duracell-batteri. Tulpaner på bordet och en ljus slitning på jeansen kan jag fasen inte annat än le och inse att den bästa tiden på året är här och kommer stanna länge...
enFETblogg

Häv fram leget !

Om du röker och har såpass dålig moral att du inte kan fimpa för gott, fine! Men ska du som ung cool tonåring handla cigg på statoil, se och lär! Eftersom du inte ser en dag ut äldre än 13 kommer vi fråga dig om leg. Du behöver inte frusta, stöna och åma fram ditt alldeles supernya leg och se hela situationen som waste of time. När vi svart på rosa ser att du föddes -91 tycker vi bara du är sjukt störig och undrar varför du inte står med leget i samma hand som visakortet. TackförMIG
enFETblogg

Plast är ömtålig skit

Påväg till stadens puls paserar jag ett gäng småbarn som leker i en snöhög. Unge1 frågar unge2 - Hur många mammor och pappor har du egentligen? - Vadå? - Är dina föräldrar skilda? - Mmhm.... - Är det kul? - Nä - Min borsa har sagt att man får dubbelt så många julklappar och födelsedagspresenter då - Ahmen vadå, va skulle du välja mellan, dubbelt så många julklappar och födelsedags presenter eller att kunna slå dina syskon? - Vadå slå ? - Ja, mamma har sagt att jag inte får slå mina, för dom är gjorda av plast
enFETblogg

En Freakdag i Maj



En trött bakisdag i Maj med fågelkvitter utomhus och en tom Ben&Jerryglass inomhus. Är det så internt att bara jag Jessica och Emma kan skratta åt skiten?
enFETblogg

Brister och laster

Fantasi och inspirationsbrist-stadiet. Jag mår bättre och skaffat mig FYRA nya laster.
1: Hönekaka + smör
2: Glamourama, den nya serien på tv3-play
3: Proviva, skogsbär
4: BETAPET

Dags för avvänjing men det känns lite onödigt att slänga hönekakan, time for food!
enFETblogg

Inlägg 950

och detta firar världen med att sparka 900st  från Asra Zeneca, 50 för lite..
"Naturligtvis väldigt sorgligt för dem och deras familjer"
enFETblogg

Kom ut ur garderoben och uppför dig snyggt!

SKRIV UT, PLUGGA PÅ OCH HA DEN ALLTID TILLHANDA!
En lista på hur man uppförsig inför stundande inhängning i garderoben på diverse uteställen.

Du ska ut, men INTE vistas utomhus! Du behöver inte halsduk, kofta, vantar eller mössa. Du behöver defentitvit inte poängtera att du lagt halsduken i ärmen och be mig vara rädd om den! Skulle jag ha koll på 500 påstådda kashmirhalsdukar hade vi fått anställa två till som specialiserar sig på mössor och vantar.

Du behöver inte (framförallt tjejer) ha med dig en fet väska med livet som innehåll. Leg, visakort, mobilen och husnycklar. L.V.M.H

Allting som du under kvällen kommer  tänkas behövas, cigg, tamponger, läppglans och daxvax. Ta detta med er direkt vid inhägningen och kom inte halv två, då kön är femradig och be om ditt glänsande stift. Jag lovar att ingen kille tycker att du blir snyggare med två varv utkletande gegga på läpparna halv två.  Har han dissat dig en gång under kvällen kommer han göra det igen..

Håll koll på din bricka och ställ dig inte bölande och skrik efter en svart jacka när garderoben innehåller 6oost i samma nyans. Vänta till sist eller ge oss ett samtal nästa gång vi slår upp dörrarna

Skrik inte! Ju mer ljud du ger ifrån dig, dessto mer frestande är det att låta dig vänta till sist. Ställ dig tyst, fördel med en bricka, och invänta din lapptagning.

När du fått din jacka, allt är frid och fröjd, lämna då din plats till bättre behövande så ses vi!

enFETblogg

Hur har jag mage..



Magkatarr, tack!
Efter helgens bravader med vin, utebliven kost, massa kaffe och en hel del stress strejkade min käraste ägodel.
Jag skulle öppna statoil 09.00, steg upp och hade precis avklarat morgonens toabesök när någon attackerad mig bakifrån och tryckte kniven i magstrupen. Det gjorde så jävla ont att jag inte för en sekund befarar samandragningarna innan slutet på graviditeten.
Jag sjuk skrev mig, klunkade proviva och åkte till akuten. Efter 3h, med 5 olika läkare, 4 olika besöksrum, upprepande frågor, fel journal och en förfrågan om undersökning i korridoren (!!??) kom jag i samarbete med Mohamed fram till magkatarr.
Fördelarna med sjukdomen är att man endast får ge sin valk mjuk och lättarbetade föda. Det vill säga: Vittbröd och snabbmacaroner. Till min och mr F förjusning!
enFETblogg
RSS 2.0