Cool belöning på Hanson

Onico i vinter har varit kallt.
Snusutdelning i 25 minus är inte någon het sambadans på rosor. Men när belönigen idag utfodrades på Hanson ångrar jag inte en enda kylig minut i den uppblåsbara igloon.
Ett par jeans, en kläning, ett linne, en klocka och ett armband, RIKARE! Anders Nyström blev dock lite putt när jag inte valde de vackra skidorna jag lovat. Hoppas han någon dag kommer förlåta en förtröstad ninja som mig. På tal om ninja är personalfestens tema på söndag just, ninja. Alla måste klä ut sig, inget annat ombyte medtages.
enFETblogg

Sony, my new boyfriend


- 15,4-tums X-black-skärm
- Intel Core2Duo T5800
- 4GB RAM / 320GB HDD
- ATI HD3430 256MB
- Blu-Ray-läsare
- 3 tim drifttid
- 2 års Vaio-garanti

Ni förståerpåare kanske kan förutspå om jag och min nya vita partner kommer leva ett långt och problemfritt liv?
Personligen litar jag helt på min familjerådgivare Erik, Han har talat så gott om denne Sony Vajo,
maybe love at first sight

enFETblogg

Next step..

Efter en minst sagt omtumlande månad har saker och ting löst sig bra. Jag har skaffat mig vuxenpoäng iform av inhandlande av EGEN dator, och jobb!! Istället för att snylta på andra (typ jessica kling nu) kommer jag hädanefter porrsurfa på egen maskin. Jobbet innefattar Nisse på Hamnen4 i smögen. För att precisera: Jag ska jobba som diskplock och rodda bar. Nästa torsdag (30/4) knör jag mig in i en trång tågkupé och beger mig mot Svensås. Morgonpromenader med Morris, joggingrundor runt Borgaholm och Detox är obligatoriskt!!
För första gången på länge känner jag mig riktigt riktigt pepp på livet! Naturligtvis kommer jag grina ner till Sundsvall efter skilsmässa med ett dussintal underbara individer, men det känns bra att ta nästa steg i livet
(Eftersom jag inte bloggat på ett tag skäms jag inte för lite djupare meningar och råtöntiga formuleringar)
enFETblogg

Köttiga bröst

Norska raggare har invaderat Åre!! Norska bönder med klädstil att klökas över. Tjejer med kraftig benstomme och extrema kurvor, framhäver sina köttiga bröst i en mycket vulgär urrigning. Skitfulla!. Killar med konstiga blonderingar på skallen, percing, fula skärp med ett stort spänne längat fram och alldeles förstora munkjackor. Ännu fullare. Ingen har pengar, men alla har en drink i handen. Passagen förbi korridoren har idag på afterskin var slagsmålplats, brottningsplatts, tafatt-plats och sex-med-kläder-på-plats. Man får uppleva mycket bakom disken.
Avreagerade mig med en powerwalk, snart på´t igen. Lever jag imorgon ska vi fira Annas födelsedag :)
enFETblogg

Fullt av fulla

Byn är full!! och kommer bli fulla! kö IN på systemet, parkeringsplats är helt omöjligt om man inte heter Hanna :)  Jobb hela dagen. Kl 15:00 afterski som kommer bli smockad. 22:00- ??. Idag är det bara att vänja tanjen vid
- TAR NI KORT?
- TAR NI NORSKE?
Tålamod och ett påskruvat leeende. Nu kööör vi
enFETblogg

Norsk deklaration, DONE!



HAR PRECIS DEKLARERAT KLART MIN NORSKA DEKLARATION.!! Skriker av lättnad. Det landet är en klass för sig. Varför inte göra det krångliga ännu krångligare, varför säga : "jag bor i ett hus" när jag kan förklara mig följande; Mitt liv, min kropp och min själ infinner sig i en byggnad med fyra väggar och ett lock.

Ja, norrmän är förskräckliga,
så fula och så små.
Med slipsar som är äckliga
med norska blommor på.
Dom larvar sig och sjåpar sig
och joddlar och står i.
Man frågar sig när man dom ser,
hur korkad kan man bli?
enFETblogg

Äggfrukost framför top chef



Lite sovmorgen...
 Men med en stabil frukost bestående av två ägg, banan och musli kan man ju alltid göra eftermiddagen bra. Sitter iklädd träningskläder och ska nu ut och spattsera i regnet. Ledig hela dagen och om mindre än en vecka kommer både min kära familj samt sara och emma befinna sig HÄR! Jag har rykt upp mig, order från Marielle, och känner mig idag glad, skål.
enFETblogg

På sne

Har haft universums sämsta magkänsla hela dagen. Startade med en klump vid muslifrukosten och har bara vuxit sig större. Vet om det ligger psykisk eller fysisk bakgrund bakom tillväxten, men kvar ligger den... 
Känner mig extremt sne i livet
enFETblogg

Imorgon är en annan dag


utebliven nattmacka och fridag i veckan för SAMTLIGA. Malave har dock ine blottat sin kostcirkel för dagen, men kan garantera fusk, även från hans sida..
När jag satt och tryckte i mig min extremt välsmakande pizza kom jag helt plötsligt, med flöt och vitlökssås runt hela munnen, att tänka på mamma. Mamma har aldrig, kommer aldrig och skulle aldrig för alla pengar i världen genomgå en sådan extrem flötdag. Jag tog en stor tugga till, sköljde ner Kalorierna med cola (INTE LIGHT) och funderar vidare på vad som gick fel när jag blev till. Varför fick inte jag : HEJ JAG ÄR KUNG OCH KAN MOTSTÅ SÖTA, SALTA OCH FETTIGA FRESTELSER - GENEN?
Pizza och cola. Måde jag inte illa innan... Sen kläckte något ljushuvve iden : VI HYR FILM! Vad är hyrfilm utan godis och ännu mer cola? Senare dök solstrålarna Anna och Klara upp. Anna hade fått beslutsångest bland gottehyllorna och köte en fanta och en cola, chips och glass. samt pizza. Man kan väl inte låta stackaren äta upp allt själv?
FET, ÄCKLIG OCH SKABBIG, imorgon är en annan dag...
enFETblogg

EN DAG I VECKAN - DAG!

Sumering av dagens broken besök:
Malave fuskar, som vanligt. Vänder och vrider tärningar från en enkel etta till en stor sexa, men förnekar allt.
Jag klappar mig själv på axeln när jag väljer sallad framför burgare och strips, men spottar mig i ansiktet när jag till dessert proppar i mig glass.
Tog medvetet på mig mina gråa JL brallor, tighta som as, inköpta i 2:an på gymnasiet, just för att inte äta glass....
Malave uppmuntrar till en vikt-nedgångs-vad. Inget onyttgt får förtäras bortsett från EN DAG I VECKAN. Den som bryter mot vadet får sin EN DAG I VECKAN-DAG förlorad i två veckor, samt indragen nattmacka efter stägning, hårt!
Thue future-snack står även på schemat denna dag, som alla andra. Har dock inte blivit förståndigare.
Anna väntar i hallen, dags för powerwalk!
enFETblogg

you know

enFETblogg

Obligatgoriskt godis


Min mardröm häromdagen har givit positivt resultats. Gå upp 15kg, borsta av håret på mitten och få acneinvasion..
Motstod pizzaköp och lagade till en räk och avokado sallade istället. Har tränat regelundet. Ätit frukost och skippat efterrätten på jobbet. MEN... fredag, obligatorisk godisdag alla kategorier. Godis och nya veckorevyn underhåller mig fram till 22:00. Då brakar helvetet lös och kaoset i garderoben infinner sig. Le, va trevlig men gör det fort..fram till 02:30. Hoppas leende givit resultat i fet dricks. Sortea upp galghögarna, diskutera idioter och avsluta allt med en underbar frömacka. Trevlig helg !
enFETblogg

Herren, led mig !

Framtidstro.!?
Efter Åresäsongens avslutning kommer nästa steg i livet. Eftersom saker och ting har ändrat sig, är inte längre de självklara alternativet alls självklart.
Alternativ?
Åka hem, bo hemma, jobba på Wästgöta. Umgås med mer min familj, faktiskt kunna tjäna och spara pengar
Gotland. Följa strömmen, ha en riktig sommarsommar, dock inte kunna spara så mycket. Lappa ihop, bryta ihop eller inse att vi inte ska va ihop..
Oslo Flytta in i egen lägenhet med Jessica. Jobba mycket, spara mycket, för att efter jul kunna dra ut på en förbannat efterlängtad resa
Smögen. Efter ett deeptalk på facebook igår dök det plötsligt upp ett alternativ på underbara västkusten också. Har inga större detaljer, bara att jag ska bo tillsammans med Lollo.

Kan någon leda mig på rätt väg!
enFETblogg
RSS 2.0