Stockholm i sin korthet

Onsdagen den 2/5 kl 08:30 avgick den hyrda bussen från Marks Gymnasieskola. Sara var nästan först på plats till allas stora förvåning. Sovposition intogs och efter en halvtimma hade hälften av passagerarna somnat.
  Första stoppet var på Arbetarmuseet, det hade ryktas om en tant som drog till Amerika och skaffade sig jobb. Kanske inte superspännande men ändå ett avbrott i den fotsvettstinkande bussen. Men det vi fick se va en massa nakenbilder på en tant som överlevt en hemsk sjukdom i USA. Gudien hade lågstadiepotential, men kycklingpajen efter visningen var OK, dock microuppvärmd.
  Efter avbrottet bar det vidare mot Sthlm. Jag och Lollo ägde upp alla i kunnandet av fotbollsspelare, vi dissade Damernas Värld och lyssnade på en, (förlåt för det bisarra ordet) mikrofonkåt lärare.
  När vi kom fram till vandrarhemmet på Fridhemsplan intog vi våra rum och sprang till dushen. Vi var extremt hungriga och pratade om en god restaurang. Henrik drog med oss på en modern-dans-utställning. Lirte spännande tyckte vi som köpte nötter och allt. När vi satt oss ner tog jag och Lollo en nöt, tuggade en gång. Då vänder tanten framför oss sig om:
 - Kan ni inte tugga lite tystare och äta de där efter föreställningen.
Ok, tänkte vi. Vi köper nötter till föreställningen men får inte äta dom under den. Mystiskt. Ingen av oss omoderna lantbor fattade någonting! En gubbe stod, utan musk, helt ensam ute på dansgolvet och skakade i tio minuter. Vi höll på att dö av gapflabb, men med tantens onda ögon vågade vi knappt andas. Sen var det en tjej och killes tur. De stod och tog på varandra i 20 minuter. Sen var det några balettsteg utan musik i 30 minuter. Man ska inte klaga, men det var så otroligt dåligt att det inte går med ord att beskriva!
   Sen slutade det slutade med MAX till Lollos stora förskräckelse. Hon spjärnade emot med benen och vägrade låta sig besegras. Men efter oset av pommes och lukten av grillad burgare smalt hon som smör i solsken. Förövrigt är deras GI-burgare helt ok! Kvällen slutade med en diss från EAST-vakten och öl på Friday, trodde vi. Men när vi när vi närmade oss vandrarhemmet tittade vi in på en Karaoke-bar. Dock var ingen i tillstånd att sjunga. Jag lämnade ut min mammas mobilnumer i ren frustation. Vi dansade med onyktra killar som visade sig snylta på samma frukost som oss.
  Torsdagen började med en tre timmars rundtur med guide. Hade kanske varit intressant om inte ämnet varit: Svensk Arkitektur. Vi sommnade inom loppet av 15min.
  Sen drog vi till Naturhistoriska Riksmuseet, åt kycklingspett och blickade in i varandras hjärnor. Till min stora förvåning blev det "tekniskt fel" när hjälmen på mig åkte på. HRM. Besöket avslutades på Cosmonova, mäktigt!
Efter 1,5 timmars väntetid fick vi vår mat, ingen kulinarisk upplevelse. Sedan blev det paniksminkning, panikpåtagning och panikstädning. Förfesten med Joakim och Anderas tog fart. Vi drog till Star Bar och sen vidare till Chaplin på Kungsgatan. Klockan var tre när taxin förde oss hem. Tanborstdelning, ev uppstötningar och en arg Joghead avslutade kvällen, som blev lyckad!
  Fredagsfrukosten lockade mindre än 30min längre sovmorgon. Vi åkte till Riksdagen och avslutade resan med shopping.

 
image147

Kommentarer
Postat av: Schtek

Det jag reagerar på i förstaläget är att du(skribenten)tillsdammans med nån icke namngiven kollega hävdar att ni ägt upp alla i kunnandet av fotbollsspelare. Det låter oerhört intresseant. Vilka bestog dessa alla av? Vilken typ av fotbollsspelare var det som nämdes och vilklen form av tävling var det. Detta är bara några av de följdfrågor ja gärna hade velat ställa till skribenten om tillfälle gavs.

2007-05-07 @ 15:34:11
Postat av: marie

haha

2007-05-08 @ 19:09:13
Postat av: Tormaryam

NICE SITE WELL DONE

2010-12-02 @ 08:53:41
URL: http://tormaryam.myblog.es

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0