Injicera mera!! / Norska Staten


Förresten.. Norge ska ge alla heroinmissbrukare gratis heroin då de tror att kriminaliteten kommer att minska. Missbrukare som injicerat i flera år, som inte klarar sig utan tre insprut om dagen, kommer alltså få dessa doser gratis av norska staten. Vad får staten pengar ifrån? OSS. VI.
 Det finns vissa människor som inte kan sköta sitt liv, som varit med om diverse hemska saker och bemöter motgång efter motgång. De kanske tar till knark som en slags flykt ifrån verkligheten. Det är just en NY utväg pengarna borde läggas på. En alternativ väg till de personerna som faktiskt inte har nått botten och forftarande ser en svag strimma ljus i tunnelns ände. De måste veta att det FINNS RIKTIG HJÄLP ATT FÅ!
Jag vet inte, och kommer heller aldrig få reda på hur det känns att vara så sjukligt beroende av något så hemskt. (Choklad är inte hemskt) Men vad händer, om man låser in en långtidsmissbrukare i ett rum. Ett rum tomt och helt omöjligt att ta sitt eget liv i. Ge missbrukaren tre mål mat om dagen och släppa ut honom en månad senare?
Vad händer när ungdomar, som börjar injicera redan i tonåren får nyheten berättad: Knarka i några år, sen får du skiten gratis av staten.

TIPS: Vill du stabilisera din pension, börja med herion i tid

Kommentarer
Postat av: sara

Jag hatar de jävla knarkarna, idag var det inne flera stycken, den ena plockar upp kanyler i fickan tillsammans med pengarna, den andre snor med sig en massiv bunt servetter och den tredje glömmer sin "sovplats" mitt i butiken medan en annan försöker sälja hemmagjorda armband. Håller på din ide om att låsa in dem i ett rum. Jag skiter i om det är omänskligt för de är inte mänskliga själva när de är påtända.



Hälsningar Sara efter en förjävlig kväll på Oslo S

2008-12-03 @ 00:08:03
URL: http://sarabergquist.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0