INFÖR RÖDA LODBUSSAR!



Hur ska man få folk åka mer kollektivt?

Möjligen införskaffa två sorters bussar. En blå bus för vanliga renliga icke osande människor. Människor som kan bete sig, inte stinker alkohol eller medför bajsande hundar upp i sätet. En röd buss för LODISAR. På den röda bussen får man hota chauffören till livet om det fattas 50öre till biljetten, man slipper ha med sig svarta bajspåsar till skabbjycken, att stinka rök, alkohol, hash och kiss känns naturligt. På lodbussen får man också prata hur högt man vill, spela fjortislåtar med mobiltelefonen och hångla på golvet. Att slippa denna uppsåt får oss människor på den blå bussen att vilja åka mer buss.
Hur ska man skilja dessa grupper åt?
Jag föreslår en doftsensor vid ingången. En känslig sådan. Luktar man skit flyger automatiskt en boxningshandske fram i en så hög fart att stinkbombem flyger ut igen. Sedan måste även chauffören ha ett gott öga för vad som är rätt och fel. Han kan sortera ut påstigande människor och slänga ut dom som inte passar in
Vem vill jobba på LODBUSSARNA?
 Vill och vill. Människor bakom galler har ändå inget bättre för sig än att styra upp bland släkt och vänner. Likagärna att man sätter dom i en förarstol än att dom ligger och häckar på britsen inne i cellen.


Kommentarer
Postat av: erik ö

2009-09-19 @ 03:49:40
Postat av: erik ö

Heheh huvva! hr ajg asgt att agj läskra dig

2009-09-19 @ 03:51:42
URL: http://ätabörmn

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0