Kom ut ur garderoben och uppför dig snyggt!

SKRIV UT, PLUGGA PÅ OCH HA DEN ALLTID TILLHANDA!
En lista på hur man uppförsig inför stundande inhängning i garderoben på diverse uteställen.

Du ska ut, men INTE vistas utomhus! Du behöver inte halsduk, kofta, vantar eller mössa. Du behöver defentitvit inte poängtera att du lagt halsduken i ärmen och be mig vara rädd om den! Skulle jag ha koll på 500 påstådda kashmirhalsdukar hade vi fått anställa två till som specialiserar sig på mössor och vantar.

Du behöver inte (framförallt tjejer) ha med dig en fet väska med livet som innehåll. Leg, visakort, mobilen och husnycklar. L.V.M.H

Allting som du under kvällen kommer  tänkas behövas, cigg, tamponger, läppglans och daxvax. Ta detta med er direkt vid inhägningen och kom inte halv två, då kön är femradig och be om ditt glänsande stift. Jag lovar att ingen kille tycker att du blir snyggare med två varv utkletande gegga på läpparna halv två.  Har han dissat dig en gång under kvällen kommer han göra det igen..

Håll koll på din bricka och ställ dig inte bölande och skrik efter en svart jacka när garderoben innehåller 6oost i samma nyans. Vänta till sist eller ge oss ett samtal nästa gång vi slår upp dörrarna

Skrik inte! Ju mer ljud du ger ifrån dig, dessto mer frestande är det att låta dig vänta till sist. Ställ dig tyst, fördel med en bricka, och invänta din lapptagning.

När du fått din jacka, allt är frid och fröjd, lämna då din plats till bättre behövande så ses vi!


Kommentarer
Postat av: Lina

Fy fan vad bra Carro!

2010-03-01 @ 13:38:22
Postat av: mor

hahaha klockrent!!!!!!! Precis som jag skulle veta hur det är ute på krogen kl 02 om nätterna men det låter som om det kunde gå till så. Du är bäst pluttelina!!!!

2010-03-01 @ 19:53:03
Postat av: Balderalice

Your website is extremely interesting

2011-02-22 @ 08:41:39
URL: http://balderalice.blogbow.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0